Need For Speed : Shift - XBox 360 Version

• Thread starter Thread starter ali954
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
با حداكثر سرعت بيا تا لبه پيچ بعد گاز رو ول كن و فررمون رو مطابق با جهت پيچ تا ته بگردون( سعي كن تو لبه داخليه پيچ باشي وقتي درجه نشانگر ميزان انحراف عقب ماشين از نيمه رد شد فرمون رو كامل برگردون تو جهت مخالف حالا گاز رو بگير و ول كن حواستم به درجه انحراف باشه وقتي داشت به ماكسيمم نزديك ميشد يك لحظه فرمون رو رها كن بعد دوباره بگردون انشا الله كه موفق بشي.

ممنون:blushing::love:

پسر این لامبورگینی مورسیه لاگو کلا بهترین ماشین این بازی هستش !!
بچه ها ماشینهای Tire 4 اصلاً Upgrade ندارن ؟ من الان Level 30 هستم و میگه هیچ Upgrade ی برای این ماشین (any Car in Tire 4) وجود ندارد !!
اره ماشین های Tier 4 اصلا Upgrade ندارن. نکته ی دیگه در مورده Murcielago این هست اگه اینو به Works اپگریدش کنید از Zonda هم Ratingش بالاتر میره. کلا درست شما میفرمایی و Lambo Murcielago یکی از بهترین های این بازی هست.

من تو گرفتن ای ستاره ها مشکل دارم
لطفا" یکی راهنمایی کنه که چیکار باید بکنم
Spinout 4 opponents
Clean lap
Mster in all corner
این آخری رو هم نفهمیدم چجوری باید تو کرنر ها برنده شد

من تو گرفتن ای ستاره ها مشکل دارم
لطفا" یکی راهنمایی کنه که چیکار باید بکنم
Spinout 4 opponents
Clean lap
Mster in all corner
این آخری رو هم نفهمیدم چجوری باید تو کرنر ها برنده شد

اگه میخوای بازیو هزار کنی این ستاره ها رو بگیر.اگه نه که قیدشو بزن
spinout میشه چرخوندن ماشین حریفت به شرطه این که از پیست خارج نشی
فقط کافی از بغل با چرخه جلوی ماشینت به چرخه عقب حریفت با فشار ضربه وارد کنی جوری که بچرخه
clean lap کل مسیر مسابقه رو بدون اینکه ماشین کسیو خط بندازی و از پیست خارج بشی یا به ذیوار بزنی با رتبه سومی یا بالاتر به پایان برسونی
نیازی به برنده شدن تو کرنرها نیست. فقط کافی ماشینتو روی خطوط جاده با سرعت مناسب کنترل کنی. وقتی بازی میکنی به نقشه مسیر نگاه کن.بالایه نقشه تعداد کل کرنرهایه اون جاده رو نوشته. اگه توی کرنر باشی زرد رنگ میشه اگرم کرنرو درست بری تیک میخوره.
اینم یادت نره برایه گرفتن epic badgeهایه بازی باید تو تمام جاده هایه بازی clean race. master all cornerهارو بدست بیاری.
البته این 2تا از 21یش بود:cheesygri
کلا خوره هایه forza یا gran turismo واسه 1000 این بازی مشکلی ندارن
موفق باشی;)

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or