Multi Platform Need For Speed PayBack

h3jn_need-for-speed-trailer-release-date-and-screenshots-revealed-ahead-of-ea-s-e3-2017-news-619117.jpg

Developer:
ghost Games
Publisher: EA Games
Genre: Arcade Racing
Release Date: November 10, 2017
Platforms: Xbox One, PS4 , PC

خُـب به سلامتی بازی معرفی شد. تاپیک با اخبار و اطلاعات به زودی آپـدیت میشود. (آخرین آپدیت: 15 خرداد)

اطلاعاتی از بازی :

- شخصیت اصلی بازی Tyler Morgan هست که پس از خیانت گروهش تبعید میشه و حالا باید با جمع کردن گروه جدید و انجام مسابقات و ... با دار و دسته "The House" در بیفته. The House یک کارتل مافیایی هست با قدرت کنترل و سلطه بر تمام خلافکاران ،کازینو ها و برخی قدرت های دیگر شهر مثل پلیس ها!
- گروه Tyler شامل خودش به عنوان Racer و Mac به عنوان Showman و Jess در قالب Wheelman میشه. هر سه شخصیت قابل بازی هستند.
- بازی در شهر خیالی Fortune Valley (الهام گرفته شده از Las Vegas) جریان داره که شامل مناطق شهری ، بیابانی ، مرتفع و کوهستانی است.
- چرخه کامل شب و روز
- ماشین های بازی در 5 کلاس Race, Drift, Off-Road, Drag و Runner قرار می گیرن.
- Customize ظاهر و باطن!
- مثل Barn Find در Forza Horizon ، ماشین هایی در شهر هستند که قابلیت بازسازی دارن
- تعیب و گریز شدید تر شده و پلیس ها هلیکوپتر و Rhino در اختیار دارن!
- سیستم Autolog جدید طراحی شده.

تشکر ویژه از میلاد عزیز (@.DcoY.) بابت بروزرسانی و اخبار تاپیک

آخرین ویرایش:
من میخوام یه ریسینگ آرکید برای عید بخرم. دوستانی که این نسخه رو بازی کردن نظر بدن لطفا.
مهمترین چیزهایی که از یه ریسینگ آرکید میخوام، هندلینگ خوب آرکید، و مسابقات جذاب هست. این موارد در payback وجود دارن؟ کلا بازی مثلا به کیفیت most wanted 2005 نزدیک میشه؟
در خریدش شک نکن
بخر که حسابی سرگرمت میکنه
مسابقات دریفت و آفرودش فوق العادست
هندلینگ عالی

بازیش خیلی با حاله ، من که یاد The Fast & Furious میوفتم ،دم EA گرم خوب بهینه زده که رو سیستم ماقبل تاریخ من هم 20 فریم میده. ولی بعضی جاها خیلی اذیت میکنه.

• Like
Reactions: ROONEY190
یک ساعتی فرصت شد بازیش کنم، بالاخره بعد سالها بازی یه داستانی داره که یکم جذاب تر میکنه روند بازی رو
گرافیک خوبه و اصلا لگ و استاتر و مصرف زیاد منابع سخت افزاری نداره، فقط مصرف RAM ـش فکر میکنم برای کسایی که 8 گیگ و کمتر دارن مشکل ساز بشه
گیم پلی متاسفانه خیلی زیاد آرکید هست (فقط با زدن کلید چپ و راست ماشین دریفت میکشه نمیدونم دستی کارش چیه؟!)، ایکاش مثل فورزا هورایزن یه تعادل خوبی بین آرکید و سیمولیشن برقرار میکرد یا لااقل میشد سفارشی سازی کرد بخش سختی و کنترل ماشین ها رو که همچین گزینه ای من ندیدم.
گاراژ و تیونینگ انصافا خیلی خوبه (یکی از بهترین بخشای بازی به نظرم)، بعد از U2 واقعا یه تیونینگ خوب تبدیل به یک آرزو شد برای سری نید فور اسپید که بالاخره توی این نسخه یک توجهی بهش شد.

در مجموع میشه گفت بعد از این همه سال درجا زدن و پسرفت، سری نید فور اسپید یک تکونی خورد و امیدوارم توی نسخه های بعدم این روند رو ادامه بده.

0001.jpg

فریم ریت بین 40 تا60 دائمی تغییر میکنه ولی چون بازی خیلی بهینه هست دیده نمییشه

کجای این بازی بهینه هست؟؟؟؟؟ من 1080ti نمیتونم 120 فریم ثایت بگیرم تا 90 فریم هم افت دارم جالب تر اینه که نه cpu نه gpu هم 99 درصد نمی شن تازه بازی کلی هم لگ ریز داره یعنی من گند تر از این بازی در مدت بهینه بودن ندیده بودم.

• Like
Reactions: tpouria
کجای این بازی بهینه هست؟؟؟؟؟ من 1080ti نمیتونم 120 فریم ثایت بگیرم تا 90 فریم هم افت دارم جالب تر اینه که نه cpu نه gpu هم 99 درصد نمی شن تازه بازی کلی هم لگ ریز داره یعنی من گند تر از این بازی در مدت بهینه بودن ندیده بودم.
Andromeda هم همین جور بود کلا نمیدونم چرا فقط Dice میتونه این موتور رو بهینه کنه البته اینجا وضعیتش خیلی بهتره تا Andromeda لگ هم خیلی کمتر داره کلا خیلی روونتره البته رو 1060 . همین 1060 هم بعضی جاها مشکل استفاده نشدن از کارت گرافیک رو داره البته خیلی کم پیش میاد من فک میکنم بیشتر بر میگرده به درست مصرف نکردن از CPU که باعث گلوگاه شدن واسه کارت گرافیک میشه (حتی اگه 100 درصد نشده باشه CPU)

• Like
Reactions: tpouria
یعنی عملا این بازی دهن سیستمی که 8 گیگ رم داشته باشه رو سرویس میکنه. چیزی هم نداره ها که بگیم مثلا بازی سنگینه ولی بخاطر بهینه نبودن گند میزنه به سیستم بی زبون میره.
از High شروع کردم بعد رفتم رو Medium و بعد تغییر دادم به Low و اول بازی که تو شهر هست باز فریم دراپ میشد و میزان مصرف رم هم در هر 3 مدل گرافیکی نزدیک 8 گیگ!

یعنی عملا این بازی دهن سیستمی که 8 گیگ رم داشته باشه رو سرویس میکنه. چیزی هم نداره ها که بگیم مثلا بازی سنگینه ولی بخاطر بهینه نبودن گند میزنه به سیستم بی زبون میره.
از High شروع کردم بعد رفتم رو Medium و بعد تغییر دادم به Low و اول بازی که تو شهر هست باز فریم دراپ میشد و میزان مصرف رم هم در هر 3 مدل گرافیکی نزدیک 8 گیگ!

دیگه وقتشه که رمتو به 16 گیگ برسونی!

• Like
Reactions: Brightman
دیگه وقتشه که رمتو به 16 گیگ برسونی!
اینکه رم سیستم های گیم باید 16 باشه شکی درش نیست ولی این بازی خیلی الکی رم مشغول میکنه. مثلا محیط ها پر از Object های مختلف هست که نیاز باشه پردازش سنگین بشه ؟ من که چیزی ندیدم توی این یکساعت بازی.

این فرمونش با دسته که بازی میکنم خیلی تیزه با یه اشاره فرمونش عمل میکنه
نسخه های قبلی کنترل ماشینش خیلی راحت تر بود
برای این نسخه تنظیماتی نداره؟

Andromeda هم همین جور بود کلا نمیدونم چرا فقط Dice میتونه این موتور رو بهینه کنه البته اینجا وضعیتش خیلی بهتره تا Andromeda لگ هم خیلی کمتر داره کلا خیلی روونتره البته رو 1060 . همین 1060 هم بعضی جاها مشکل استفاده نشدن از کارت گرافیک رو داره البته خیلی کم پیش میاد من فک میکنم بیشتر بر میگرده به درست مصرف نکردن از CPU که باعث گلوگاه شدن واسه کارت گرافیک میشه (حتی اگه 100 درصد نشده باشه CPU)

مشکل اصلیش فکر کنم همین denuvo لعنتی باشه

• Like
Reactions: mafia.gta
مشکل اصلیش فکر کنم همین denuvo لعنتی باشه
دقیقا ، در سیستم یکی از دوستان تست شده ،و گفته که نسخه اصلی با cd key اشتراکی ،افت فریم خیلی داشته ولی با کرک بهتر شده ،حالا اگه این دنوو ازش حذف میشد خیلی عالیه هم میشه.
دنوو باعث افت فریم میشه.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or