Need for Speed: Most Wanted

ها این که الان گفتی یعنی چه ؟!
بهم توضیح بدین بگین چیه !؟
نقل قول:
از يه تعقيب شكن _پورسوت بريكر - porsuit braker _استفاده كردم و اونم له شد!!!
persuit breaker همون مثلث های قرمز هستن که وقتی پلیس ها دنبالتون می کنن در نقشه ظاهر می شود. اینها در واقع مکان هایی هستند مانند پمپ بنزین، تانکر های آب و ... که وقتی پلیس دنبالتون هست می تونین پلیس ها را همراه خود به اون منطقه بکشونید و با زدن ماشین خود به آن مکان ها باعث خسارت زدن و از بین بردن پلیس های اطراف خود شوید و یا راه را برای آنان ببندید!

آخرین ویرایش:
آهان هموناس !؟
اینو که میدونستم !
به هر حال مرسی
------------------
راستی من تا الان Nitrous نداشتم
اما الان که گذاشتم چجوری شد بقیه هم یه دفعه دارن ؟ !!!

نوشته شده توسط Miesam:
اتفاقا من هرچی به یکی از دوستام میگفتم این انسان هاش واقعی میگفت نه اتفاقا این ها خالی بنده اخرم باهاش دعوام شد
راستی اقا محمد رضا شنیدم مریض هستید خدا بد نده
سلام
منم خودم برای بار اول که سینماتیک های بازی رو دیدم یکم تعجب کردم.چون خیلی طبیعی بود.اصلا باور کردنش برام سخت بود.حرکات لب و همه موارد توش عالی بود.برا من جالب بود.
ولی انگار توی بازی سعی شده از تکنولوژی روز استفاده بشه(HD).و جدا هم عالی کار کردن.
من الان مشکل اپلود دارم.ولی به محض اینکه دستگام درست شه براتون چند تا شات دیگه از این تکنولوژی میزارم.
++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
اقا میثم شما از کجا خبر دار شدی !!!!!!!!!!!
بله.
داشتم میرفتم سینه قبرستون.(سکته)
ولی الان زندم.

ممنون

خوش بگذره.

خداحافظ

نوشته شده توسط Hellgate:london:
سلام
منم خودم برای بار اول که سینماتیک های بازی رو دیدم یکم تعجب کردم.چون خیلی طبیعی بود.اصلا باور کردنش برام سخت بود.حرکات لب و همه موارد توش عالی بود.برا من جالب بود.
ولی انگار توی بازی سعی شده از تکنولوژی روز استفاده بشه(HD).و جدا هم عالی کار کردن.
من الان مشکل اپلود دارم.ولی به محض اینکه دستگام درست شه براتون چند تا شات دیگه از این تکنولوژی میزارم.
++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
اقا میثم شما از کجا خبر دار شدی !!!!!!!!!!!
بله.
داشتم میرفتم سینه قبرستون.(سکته)
ولی الان زندم.

ممنون

خوش بگذره.

خداحافظ
واقعا باید به شرکت که این بازی رو ساخته افتخار مدال داد من اول گفتم این ها واقعی گفتم نمیشه واقعی باشه بعد یاد کلک ابی افتادم همون که پرده ابی فیلم میگیرن بعد صحنه رو میزارن شانس ما این سبز در اومد
یکی از دوستان گفتن شما مریض شدی بجور حاد هستش
خدانکنه انشاالله تا بازی دات دوباره درست بشه شما هستی زنده
فکر کنم قرن هم بکشه

سلام. من برگشتم .به همین سادگی.
البته فکر کنم دلیل نبودم به لطف رهام جان به گوش همه رسیده
39.gif

خوب یه خبر خوب . من بعد از 14 روز بازی نکردن 4 روز پیش شروع کردم mw بازی کردم.
امروز ساعت 3 بعد از ظهر بازی رو تموم کردم . در مجموع 10 نفر آخر رو توی 2 روز گذشته بردم.
الان bounty ها حدود 11.5 میلیون و متیازم هم 430000 هست که البته خیلی پول خرج کردم.
عکس ماشین هام رو هم که هنوز دارم رو اگه یه نفر یه هاست که توش فایل زیپ بشه آپ کرد بگه میارم .
ماشین هام هم یه فور جی تی و یه کبالت و یه کوروت هست .
فعلا....

سلام سلام سلام
به همه که نه فقط به چند تا از دوستان که خيلي سمج شدند
جدا!!!!!!!!!!!!!
بابا بازي خور
حالا از نگراني تو اومدم بيرون نگران محمد رضا بايد بشيم!!!

رهام جان فکر کنم استلاح
راستی تراینر رو بده ما هم ببینیم ادرس دانلودشو من دیگعه این اینترنت اخرش دارم عشق حال میکنم با اینکه سرعت دانلودش یک زره کم ولی خب سرعت صفحاتش و دانلودش بجور کشیده بالا ادم میره تو توهم

سلام به تمامه بچه هايه گل اميدوارم كه هر جايه اين کره خاکي هستيد شاد و مهربن باشيد برم سره اصله مطلب آقا من امروز اين بازي رو رو xbox 360 بازي کردم واقن هرچي بگم کم گفتم از تراهيه ماشنها گرفته تا جزابيت يعني واقن حال کردم درضمن من اين کنسل رو ندارم بلكه يکي از دوستانه عزيز ديرز خريده با 3تا بازي مثله perfect dark zero,king kong,need for speed كه واقا کولاکه بازم اگه وقت کردم حتماً مي نويسم فعلن يا علي

من امروز اين بازي رو رو xbox 360 بازي کردم واقن هرچي بگم کم گفتم

مگه اين كنسول الان وارد بازارها شده....اگه اين جوره كه بايد ديدن اين بازي خيلي جذاب باشه...همچنين بازي كردن با اون

خوب فكر كنم ديگه وقتش شده اين بازي رو نقد كنيم
راستش ميخاستم يك تاپيك بزنم گفتم شايد بعضي ها خوششون نياد
در هر حال هر كي دوس داشت نقدش رو بزاره ما استقبال ميكنيم
اول خودم يه نقد بنويسم . فكر كنم دوهفته بازي كردن اين بازي واسه نقد كردن كافي باشه
با گرافيك شروع ميكنيم :
فقط ميتونم يه چي بگم عالي مثل هميشه يا بهتر بگم طبق معمول گرافيك اين سري بازي ها عالي از آب در اومده
صدا گزاري:
با اينكه از سبك آهنگ هاي موست وانتد خوشم نيومد ولي صدا گزاري خيلي هيجان انگيز هس و البته به جا
البته يه ضعف هايي داشت براي مثال صداي بارون كه در بازي هس مربوط به نسخه آندرگراند هست كه البته زياد طوري نيست يه چي ديگه شباهت آهنگي كه هنگام ورود به بازي پخش ميشه با يكي از آهنگ هاي هات پرسات هستش .ولي در كل خوب بود.
هيجان بازي كه نگو همه چيز دست به دست هم داده تا قلب آدم بياد تو دهنش و در برخي موارد هم ... شه تو عصاب آدم.
گيم پلي هم در سطح خيلي خوب قرار داره .
هوش مصنوعي هم خوبه ولي در برخي موارد بايد اسمش رو گذاشت بي هوش مصنوعي!!!
براي مثال بعضي وقتا پليس هاي بازي بي علت دست از تعقيبت ميكشن .
برخي از ماشين هاي پليس هم آدم ياد پيكان خودمون ميندازن وقتي مي خوري بهشون سر وتهشون يكي ميشه بعضي هام شوت ميشن هوا يه چار پنچ تا ملق ميزنن!!!!!!!!
در كل ميشه اين بازي رو يه بازي موفق دونست
يه شاهكار ديگه از Ea
ابته يه كم خوش بينانه

خوب فكر كنم يكي دو روز ديگه تمومش كنم بازي رو
الان نفر دوم اون ليستم
همه چيزو باز كردم فقط مونده بازي تموم شه
البته يه سه روزي بود بازي نميكردم
مرحله 15 تا 4 رو پنج روزه رفتم
بازي خيلي بهم حال ميده

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن