Need for Speed: Most Wanted

سلام
تکنیک ساخت دموها همون تکنیک به کار رفته در ساخت فیلم جدید " کیانو ریوز " هست .
فکر کنم اسم تکنولوژیش Hd باشه .
تصاویر رو هم به وسیله برنامه ای به نام " روتو شاپ " که کارش تبدیل تصاویر ویدیویی به نقاشی هست . اینجوری کردن .
=====
آقا چه خبر خبره ؟
جریان علی و محمدضا چی بوده ؟
به من بگین چی شده .

تصاویر رو هم به وسیله برنامه ای به نام " روتو شاپ " که کارش تبدیل تصاویر ویدیویی به نقاشی هست . اینجوری کردن

هنوز يكم تابلو مي زنه...يعني مصنوعي بودنش كمي كاملا واضح هست....

راستي اين فيلم كه مي گي اسمش چي هست؟

از همون اول که این فیلم هاش رو دیدم خیلی حال کردم و فهمیدم که این ها واقعی هستن
خسته نباشی امین جون...چطوری فهمیدی......

ندیدم کسی توی این تاپیک در مورد تکنولوژی به کار رفته در سینماتیک های بازی Mw حرف بزنه
از این تکنیک برای ایجاد جلوه های ویژه در فیلم های هالیوود خیلی استفاده میشد....اما خب کسانی که دز این فیلم های Nfs استفاده شده بیشتر مدل هستند تا بازیگر برا همین هم اکتینگشون یکمی مضحکه تا اینکه به واقیعیت نزدیک باشه

از این تکنیک برای ایجاد جلوه های ویژه در فیلم های هالیوود خیلی استفاده میشد....اما خب کسانی که دز این فیلم های Nfs استفاده شده بیشتر مدل هستند تا بازیگر برا همین هم اکتینگشون یکمی مضحکه تا اینکه به واقیعیت نزدیک باشه

ولي استارت واقعا خوبي بود.....اين پيشرفت به كيفيت همه بازي ها كمك مي كند

اه دیدی گفتم هستش ابی هم
پرهام جان محمد رضا جان مثل اینکه سکته قلبی کرده بودن اینتوری که من از حرفاشون فهمیدم
راستی پرهام جان میدونی اسم این فیلم توازن که 27 ابان در شبکه سه سیما از صدفیلم پخش شد اسم اصلیش چی
ولی واقعا بازی جالبی من که هر بار میرم با این پلیس ها در میوفتم حال میکنم ولی نامرد ها الان با این ماشین بزرگ ها میوفتن دنبال ادم اگر یک جا گیر کنیم دیگه نمی تونیم دربیایم اخه قبلا ما تا جایی بین پلیسا گیر میکردیم یک گاز میدادیم یک نیتروژن ماشین چپ میکرد ولی الان نمیشه
راستی کسی نمی دونه میشه این ماشین پلیس رو هم سوار شد یا نه
راستی این بی ام و رو میدن یا نه من اصلا برای همین ماشین خریدم بازی رو
راستی چه جوری وسایل باز میشن یعنی اون موقع که کسی رو میبریم باید بریم یک سری علامت سوال اینها میاد اونجا باید بزنیم تا باز بشه یا نه به صورت مرحله ای اخه من دفعه اول که زدم یک سری چیز باز شد الان دو سی که رو علامت سوال ها کلیک میکنم و پول کش میرم دیگه وسایل باز نمیشه

راستی کسی نمی دونه میشه این ماشین پلیس رو هم سوار شد یا نه

اين باز دزد و پليس نداريم..

راستی چه جوری وسایل باز میشن یعنی اون موقع که کسی رو میبریم باید بریم یک سری علامت سوال اینها میاد اونجا باید بزنیم تا باز بشه یا نه به صورت مرحله ای اخه من دفعه اول که زدم یک سری چیز باز شد الان دو سی که رو علامت سوال ها کلیک میکنم و پول کش میرم دیگه وسایل باز نمیشه

سوال نيست و ! هست....بعد هم هر موقع باز بشن همين علامت رو روي منوي انتخاب وسايل ميبني

اتفاقا من همین کارو میکنم ولی ماشینرو نمیده می دونید چرا؟؟
اصلا چه جوری میشه ماشین حریف رو گرفت من همه رو میبرم ولی همش یک بار ماشین رو بهم داده اون همون باری بود که علامت سوال هارو انتخاب نکردم شانسی

خوب يک علامت سولل ديگه رو بزن!!!!

smile.gif
smile.gif
smile.gif
خسته نباشي..وقتي بچه مردم رو گمراه كردي....بعدش مي گي بقيه رو بزن

ولي فكر كنم شانسي باشه....من هميشه ماشين طرف رو گرفتم

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or