
persuit breaker همون مثلث های قرمز هستن که وقتی پلیس ها دنبالتون می کنن در نقشه ظاهر می شود. اینها در واقع مکان هایی هستند مانند پمپ بنزین، تانکر های آب و ... که وقتی پلیس دنبالتون هست می تونین پلیس ها را همراه خود به اون منطقه بکشونید و با زدن ماشین خود به آن مکان ها باعث خسارت زدن و از بین بردن پلیس های اطراف خود شوید و یا راه را برای آنان ببندید!ها این که الان گفتی یعنی چه ؟!
بهم توضیح بدین بگین چیه !؟
نقل قول:
از يه تعقيب شكن _پورسوت بريكر - porsuit braker _استفاده كردم و اونم له شد!!!
سلامنوشته شده توسط Miesam:اتفاقا من هرچی به یکی از دوستام میگفتم این انسان هاش واقعی میگفت نه اتفاقا این ها خالی بنده اخرم باهاش دعوام شد
راستی اقا محمد رضا شنیدم مریض هستید خدا بد نده
واقعا باید به شرکت که این بازی رو ساخته افتخار مدال داد من اول گفتم این ها واقعی گفتم نمیشه واقعی باشه بعد یاد کلک ابی افتادم همون که پرده ابی فیلم میگیرن بعد صحنه رو میزارن شانس ما این سبز در اومدنوشته شده توسط Hellgate:london:سلام
منم خودم برای بار اول که سینماتیک های بازی رو دیدم یکم تعجب کردم.چون خیلی طبیعی بود.اصلا باور کردنش برام سخت بود.حرکات لب و همه موارد توش عالی بود.برا من جالب بود.
ولی انگار توی بازی سعی شده از تکنولوژی روز استفاده بشه(HD).و جدا هم عالی کار کردن.
من الان مشکل اپلود دارم.ولی به محض اینکه دستگام درست شه براتون چند تا شات دیگه از این تکنولوژی میزارم.
++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
اقا میثم شما از کجا خبر دار شدی !!!!!!!!!!!
بله.
داشتم میرفتم سینه قبرستون.(سکته)
ولی الان زندم.
ممنون
خوش بگذره.
خداحافظ
