Need for Speed: Most Wanted

باز من يكم موشكافانه كنم ... اين ايكون ميزان شناسايي پليس به ماشين شماست كه با درگيري ها و تصادفات اتومبيل بالا ميره و اگه يك مدت از اتومبيل ديگه اي استفاده كنيد و قبلي تو گاراژ باشه اين مقدار كم و كمتر ميشه و يا حتي ميتونيد با خريد بادي كيت اونو كم كنيد تا كمتر شناسايي بشيد و تعداد پلس هايي كه دنبال شما ميوفتن هرچه اين كمتر باشه كمتر هست و اگه مثلا روي 3x باشين بد تحت تعقيب هستيد

خيلي خوب بود...من اين يكي رو دقيقا نمي دونستم....من آخرين بار روي 3 بودم

مي گم تا از گاراژ برون مي رفتم رو سرم چرا خراب مي شدند

واقعا باید به EA تبریک گفت.یکی از بهترین بازی های racing برای pc رو ساخته.من الان رسیدم به black list #8.فکر میکنم کلا بازیش نسبت به نسخه ی قبلی آسون تر شده
منم الان نفر هشتمم....تا الانش که واقغا آسون بوده ....

--------------------------------------------------------------------------------

من رسیدم به نفر 10 !
ولی واقعا کم کم داره سخت میشه !
من رکوردم توی Bounty 320000 تاست !
اگه نفر دهم برات سخته دیگه با نفرات اول تا پنجم چه میکنی..........

خيلي خوب بود...من اين يكي رو دقيقا نمي دونستم....من آخرين بار روي 3 بودم

مي گم تا از گاراژ برون مي رفتم رو سرم چرا خراب مي شدند
خب من عوضش از همون اول میدونستم برای همین 5 تا ماشین توپ گرفتم که بمحض اینکه یکیشون میره روی 3X از یکی دیگشون استفاده میکنم....
برای فرار از دست هلیکوپتر هم پیشنهاد میکنم به مناطقی که سرپوشیدست پناه ببرید....

سلام فرزاد جون

وووووووووه شما 5 تا ماشین خردی من فقط همون یه دونه ماشین رو دارم هر ماشینی رو که میخرم اون یکی رو میفروشم

راستی اگه می خواید درجه پلیش رو برای ماشینتون پایین بیاردی بهترین کار تغییر دادن چند باره رنگ ماشین هستش
باید یه رنگ ارزون روی ماشین بزنید بعد دوباره یه رنگ دیگه تا همین طور که عضو کنید اون درصد کم میشه
من هر بار حدود سه بار رنگ و عضو میکم درصد به صفر میرسه
خرج این کار هم زیاد در نمیاد

خب من عوضش از همون اول میدونستم برای همین 5 تا ماشین توپ گرفتم که بمحض اینکه یکیشون میره روی 3x از یکی دیگشون استفاده میکنم....
برای فرار از دست هلیکوپتر هم پیشنهاد میکنم به مناطقی که سرپوشیدست پناه ببرید....

هليكوپتر!!!! مگه چرخبال هم داره تو بازي؟؟

اصل حالش به همون تعقيب پليسهاست! من كه تمام ماشينهام بالاي 4 بودن!

در كل بازي خیلی خوبی بود! اما از سری های قبلی کوتاه تر بود. نمی دونم چرا هر چی بازی قشنگه کوتاه هن هست.

اوه چرخ بال دیگه چی بید؟؟

فارسي رو پاس داشتم
wink.gif

فكر كنم در اواخر بازي به جمع ماشين هاي پليس مي پيونده

من blacklist 8 بودم که اون علامت آتیشه x4 شد و بعد هلیکوپتر اومد

يعني پس كاملا تحت تعقيب باشي ديگه سر و كله هلي كوپتر ها پيدا ميشه!!!

بابا من بازي رو دادم به يكي رفته حالا من هم كه ويندوز رو عوض كردم ...حالا هي دارم حرص مي خورم...عجب كاري كردم ها!!!

نوشته شده توسط ChaosTheory:
من blacklist 8 بودم که اون علامت آتیشه x4 شد و بعد هلیکوپتر اومد.
آره علامت آتیشه x4 بشه چرخ بال هم میاد بعد هم تازه میخ هم میریزن :evil: :evil:
آقا من در یک جمله فقط میتونم بگم nfsmw آخر حال گیری بود حال من یکی رو بدجوری گرفت
من کلی دلم رو صابون زده بودم که bmw اسپورت میکنم نگو اصلا نمیتونی کاریش بکنی فقط میتونی رنگ ماشین رو عوض کنی بعدش هم چه فایده وقتی mw رو آخر میده :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil:

آخرین ویرایش:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or