باز من يكم موشكافانه كنم ... اين ايكون ميزان شناسايي پليس به ماشين شماست كه با درگيري ها و تصادفات اتومبيل بالا ميره و اگه يك مدت از اتومبيل ديگه اي استفاده كنيد و قبلي تو گاراژ باشه اين مقدار كم و كمتر ميشه و يا حتي ميتونيد با خريد بادي كيت اونو كم كنيد تا كمتر شناسايي بشيد و تعداد پلس هايي كه دنبال شما ميوفتن هرچه اين كمتر باشه كمتر هست و اگه مثلا روي 3x باشين بد تحت تعقيب هستيد
منم الان نفر هشتمم....تا الانش که واقغا آسون بوده ....واقعا باید به EA تبریک گفت.یکی از بهترین بازی های racing برای pc رو ساخته.من الان رسیدم به black list #8.فکر میکنم کلا بازیش نسبت به نسخه ی قبلی آسون تر شده
اگه نفر دهم برات سخته دیگه با نفرات اول تا پنجم چه میکنی..........--------------------------------------------------------------------------------
من رسیدم به نفر 10 !
ولی واقعا کم کم داره سخت میشه !
من رکوردم توی Bounty 320000 تاست !
خب من عوضش از همون اول میدونستم برای همین 5 تا ماشین توپ گرفتم که بمحض اینکه یکیشون میره روی 3X از یکی دیگشون استفاده میکنم....خيلي خوب بود...من اين يكي رو دقيقا نمي دونستم....من آخرين بار روي 3 بودم
مي گم تا از گاراژ برون مي رفتم رو سرم چرا خراب مي شدند
آره علامت آتیشه x4 بشه چرخ بال هم میاد بعد هم تازه میخ هم میریزننوشته شده توسط ChaosTheory:من blacklist 8 بودم که اون علامت آتیشه x4 شد و بعد هلیکوپتر اومد.