Need for Speed: Most Wanted

اما اگه مثل جي تي اي من 3 بار تا آخرا رفتين سيو هاتون پاک شد فتوا مي دم مثل خودم با رمز بريد!!!

من هم فتوا ميدم كه هميشه از سيو هاي بازي هاتون يه بك آپ داشته باشيد
wink.gif

اگه هاردتون کامل فرمت مي شد چي؟؟؟
فکر کردي واسه چي اون سيدي رو من هي تاخير مي دادم:p
همه چيز رو از اول گرفتم!!!!
تايپيک رو خيلي منحرف کردم شرمنده
مديرا ديگه به من اختار نمي دن چون با اين چيزا ديدن آدم بشو نيستم :D :lol: ;)

آخرین ویرایش:
برو بچ من تازه بازی رو گرفتم فقط خواستم یکی در مورد اون 15 نفر توضیح بده
یعنی اگه به نفر اول برسیم و با یارو مسابقه بدیم بازی تموم میشه؟
تو هر یک از اون 15 قسمت چند تا باید مسابقه بدیم تا یکیش رو رد کنیم؟

بهزاد جون یه وقت با حرف علیرضا وسوسه نشی با رمز بری !

براي اينكه وسوسه نشم كارت اينترنتمو مي اندازم دور

مسابقه تمام نمي شه...يعني تازه اول دردسر هات هست...تقريبا تو هر مرحله نسبت به پيشرفتت بازي هم زياد ميشه

سلام

من هم شوخي كردم خليل جون...راستي ديشب از پليسها 150000 تا گرفتم...برا خودم ركورد بود....شماها بيشترين پولي كه بابت دو دره كردن پليسها گرفتيد چقدر بود.....
من یه بار فکر کنم 348000 تا یه ذرب گرفتم از پلیسها.

من یه بار فکر کنم 348000 تا یه ذرب گرفتم از پلیسها.

پس من چه ذوقي زدم...آخه نسبت به 100 تا گرفتن خيلي برام زياد بود....ولي معلومه هر چي ماشين پليس بوده دو در كردي

بابا دمت گرم آقا بهزاد من تا نفر 6 رفتم ولی دیگه هیچی پول نداشتم ماشین هم 1 دونه داشتم 2تا دیگه هم پلیس گرفتشون دیگه قاطی کردم رفتم رمز پولش رو گرفتم الان 11 تا ماشین دارم
واقعا که در پول دادن خیلی خسیس بازی در اورده..اگه بخوای مثلا اجزا ماشینت را ارتقا بدی دیگه پولی برای خرید ماشین خدید نداری...

تمام حرفهای دوستان درست واقعا بازی بازی خوبی است ولی باید اعتراف کرد که پسرفتهای زیادی هم داشته امکانات بازی خیلی کم شده توی nfsu2 خیلی امکانات بازی خیلی بیشتر بود
شاید بخاطر این باشه که بازی دیگه شب نداره به خاطر همین neon یا نور چراغها رو نمیشه تعیین کرد در کل امکانات بازی خیلی کم تر شده
منم با آقا فرزاد موافقم من که فکر میکردم حداقل یه 50 تایی ماشین داشته باشه اما...
خدا کنه تو نسخه بعدیش این مشکلات رو هم رفع کنه
حرفات کاملا درسته...

مسابقه تمام نمي شه...يعني تازه اول دردسر هات هست...تقريبا تو هر مرحله نسبت به پيشرفتت بازي هم زياد ميشه
خب اگه 15 نفر را شکست بدی داستان بازی تموم میشه اما خوده بازی نه اما شکست دادن نفرات آخر هم خودش یک هنره...نویسنده سایت GameSpot نوشته بود بر عکس نفرات اول که شکست دادنشون مثل خوردن کیک بود نفرات آخر مثل هوری های بهشتی رانندگی میکردند .....خب چه میشه کرد بلاخره باید یک کاری کنند که بازی را نشه به این راحتی ها تموم کرد

نوشته شده توسط behzadr:
سلام

من هم شوخي كردم خليل جون...راستي ديشب از پليسها 150000 تا گرفتم...برا خودم ركورد بود....شماها بيشترين پولي كه بابت دو دره كردن پليسها گرفتيد چقدر بود.....

ولي با رمز بازي كردن هم حالي ميده ها
wink.gif
آره خیلی حال میده البته من خودم هم زیاد دوست ندارم با رمز بازی کنم ولی اگه مجبور بشم این کار رو میکنم من یه عدات بدی دارم دوست دارم هرچه زودتر بازی رو تموم کنم 3 سال هم نمیتونم صبر کنم

براي اينكه وسوسه نشم كارت اينترنتمو مي اندازم دور
من وسوسه علیرضا بیدم رمز خیلی حال میده آقا بهزاد حتما استفاده وکن

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or