Need For Speed Most Wanted | Xbox 360

• Thread starter Thread starter byydaar
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
وقتی میتونی بگی گرافیک بازی از اون سرتره که کاملا برتری داشته باشه نسبت به اون یکی.....

حالا خودت این 2 تا بازی رو مقایسه کن و ببین واقعا اینقدر که میگید گرافیک Forza بالاتره.....

سبک نور پردازی و کلا گرافیک این 2 تا بازی با هم فرق میکنند و توی بعضی موارد فورزا بهتره و توی بعضی موارد NFS.....
که اتفاقا برتری کامل داره ! چون واقعا تفاوتشون هم خیلی زیاده مخصوصا از لحاظ تکنیکی که mw جلوش رسما نابوده ! دیگه خود forza 4 از لحاظ تکنیکی حد اخر بازیهای ریسینگ بود و یه فکت حساب میشه ! حالا این نسخه از forza هم با همون انجین و اتفاقا در 30 فریم ساخته شده که بار افکت و تکنیکهای به کار رفته را خیلی بالاتر برده ! شما قبل از اینکه سعی کنید وارد بحث بشید دعوتتون میکنم به حرفهای حرفه ای ترین انالیز گرافیک :
Forza Horizon: the Digital Foundry verdict

As a technical achievement, Forza Horizon is outstanding. It possesses all the fundamental strengths of the Forza Motorsport engine, compromising in one key aspect - frame-rate - but reaping the considerable rewards in almost every other. The overall look and feel of the game is almost untouchable, with an extremely high standard of production values applied to almost every visual element - everything meshes together beautifully, making for a best-in-class presentation

از گیم اسپات هم مدال تکنیکی گرفته که متاسفانه شامل mw نشده تو ign بخش مثبت بازی یکیش گرافیک بازی بیوده که باز شامل mw نشده و................

بالاخره انتخاب با خودتونه میتونی با دنده 1 راه بری یا اینکه قبول کنی ؟! داری تو روز روشن یه چیزی به این روشنی انکار میکنی !
علبته صحبتم باید با کسی باشه که یکم از مسائل تکنیکی گرافیک بازی حالیش بشه !

بروبچز این دریفتش چجوریه؟؟؟ تو مایه های هات‌پرسوته یا پارادایس؟؟ یا تو مایه های کربن؟؟:دی اصن مسابقه ای به اسم دریفت داره؟؟؟ اگه دریفتش باحال باشه شاید بگیرم...

سنت فرام تپا‌تاک یوزینگ ایکس پریا مینی

یه سری چیزای بازی به شدت بد و روی اعصابه :-& مثلا اینکه گاراژ نداری و وقتی میخوایم ماشین عوض کنیم حتما یا باید از اونجایی که ماشین هست ادامه بدیم بازی رو یا بریم سراغ ماشین. فقط هی باید واسه یه race وقت حروم کرد کلی راه اضافه رفت.

نمیدونم چرا hp واسه من عالی بود خیلی هم بازیش کردم جوری هم بود هی ترغیب میشدی بیشتر بازیش کنی . ولی این برعکسه زود خسته کننده میشه روندش به شدت یکنواخته

بچه ها یک سوال وقتی تو بازی هستی و دیگه بازیت تمام میشه من هر چی گشتم گزینه اگزیت خروج پیدا نکردم مجبورم از هر جایی مستقیما برم تو داشبورد برای خروج از بازی!! حالا من پیدا نکردم یا اصلا نداره ؟؟

بچه ها یک سوال وقتی تو بازی هستی و دیگه بازیت تمام میشه من هر چی گشتم گزینه اگزیت خروج پیدا نکردم مجبورم از هر جایی مستقیما برم تو داشبورد برای خروج از بازی!! حالا من پیدا نکردم یا اصلا نداره ؟؟

نداره آقا منم یه راست میرم داشبورد . خروج میخوای چی کار :d

آقا این پلیساش چرا این حالن؟ یک ساعت و شیش دقیقه در حال فرار بودم آخرم گرفتنم. وقتی‌ میری تو کول دان خیلی‌ طول میکشه که گمشون کنی‌ خیلی‌ سریع هم از دو جهت گشت جدید میاد جاده ها هم که اکثرا یک راه دوباره پیدات می‌کنن میفتی تو دور باطل! راه خاصی‌ داره برا فرار؟
یک نکته دیگه. یک قسمت از نقشه (دقیقا همون جا که بازی شروع می‌شه) که میرم بازی میریزه . بافتها و جاده میپیچند تو هم اصلا یه وضی! کسی دیگه این مشکل رو نداره؟ مشکل از دیسکم هست؟

خیلی باحاله ها من یه بار busted شدم بعدش هیچ اتفاقی نیفتاد نه چیزی ازم کم شد نه هیچی فقط رام یکم دورتر شد :دی به شدت بازی خوبیه اصلا با اون mw قبلی مووو نمیزنه=)):))

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or