Need for Speed: Hot Pursuit ~ Xbox360

• Thread starter Thread starter Trunks
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
آقایون این اسم ماشین هست؟
GUMPERT apollo s
بله جناب!
اینم یه عکس:
Gumpert-Apollo-Roadcar.jpg

• Like
Reactions: taherism
من DLC رو گرفتم ، Veyron Super Sport که 415 تا میره ، نه اندازه ی رکوردش که 431 هست ، البته این مدل به صورت Electrically از 415 بیشتر نمیره ، به همین دلیله که توی بازی هم اینطوره ، Apollo S هم بالای 400 رو میره توی بازی و این خیلی مسخرست ! ولی شتاب فوق العاده ای داره .
GT2 RS هم فوق العادست ، بقیه ی ماشین های Convertible از جمله Murcielago Roadster و Bently Continental Convertible هم اضافه شدن به بازی !
Bugatti Veyron معمولی و Reventon معمولی و خیلی ماشین های دیگه هم توی DLC مخصوص SCPD هستن و باید بخریمشون با Point و از توی خود بازی

حالا دوستان یه سوال ، من پوینت دارم هنوز ، میتونم این SCPD DLC رو از توی خود بازی بدون ریسک بن شدن بخرم ؟ LT+ v1.0 دارم .

من DLC رو گرفتم ، Veyron Super Sport که 415 تا میره ، نه اندازه ی رکوردش که 431 هست ، البته این مدل به صورت Electrically از 415 بیشتر نمیره ، به همین دلیله که توی بازی هم اینطوره ، Apollo S هم بالای 400 رو میره توی بازی و این خیلی مسخرست ! ولی شتاب فوق العاده ای داره .
GT2 RS هم فوق العادست ، بقیه ی ماشین های Convertible از جمله Murcielago Roadster و Bently Continental Convertible هم اضافه شدن به بازی !
Bugatti Veyron معمولی و Reventon معمولی و خیلی ماشین های دیگه هم توی DLC مخصوص SCPD هستن و باید بخریمشون با Point و از توی خود بازی

حالا دوستان یه سوال ، من پوینت دارم هنوز ، میتونم این SCPD DLC رو از توی خود بازی بدون ریسک بن شدن بخرم ؟ LT+ v1.0 دارم .
ممنون بابت اطلاعات از DLC.
بله میتونید بخرید و هیچگونه ریسکی هم برای بن شدن نداره.
تنها چیزی که میتونه براتون مشکل ایجاد کنه عوامل دیگه ست که ممکنه از جاهای دیگه مشکل داشته باشه.
وگرنه از این بابت خیالتون تخت.

درود بر شما
دوستان من لایو ندارم
تو حالت career میتونم به صورت آفلاین بازی کنم
اما مشکل اینجاست که وقتی دفعه ی بعد وارد بازی میشم تمام مرحله ها پریده و باید دوباره از اول بازی کنم ..به عبارت دیگه بازی save نداره !
میشه یکی به من بگه باید چکار کنم ؟!

تمام 23 صفحه رو خوندم اما جز اسپم چیزی ندیدم ،یکی دو نفر هم همین سوال رو پرسیده بودن اما کسی جواب نگرفته بود :(

درود بر شما
دوستان من لایو ندارم
تو حالت career میتونم به صورت آفلاین بازی کنم
اما مشکل اینجاست که وقتی دفعه ی بعد وارد بازی میشم تمام مرحله ها پریده و باید دوباره از اول بازی کنم ..به عبارت دیگه بازی save نداره !
میشه یکی به من بگه باید چکار کنم ؟!

تمام 23 صفحه رو خوندم اما جز اسپم چیزی ندیدم ،یکی دو نفر هم همین سوال رو پرسیده بودن اما کسی جواب نگرفته بود :(

احتمالاً بازی کلاً هارد شما رو شناسایی نمیکنه چون تا اونجاییکه من می دونم حالت Auto-Save داره این بازی و برای من مشکلی پیش نیومده . :-/

• Like
Reactions: Quantic Dream
سلام به همگی من بازی را خیلی وقت گرفتم فقط یک مشکلی دارم اونم این که نمیدونم این ویژگی jam چیکار میکنه؟ میزنم کار خاصی نمیکنه

اين تربو خيلي باحاله!
دوستان من مي خوام ركوردام رو براي كسي آپ كنم ، جز استفاده از لايو راه ديگه اي هست ؟؟
يعني بايد از تك تك speed wall ها عكس بگيرم ؟؟؟
يه جا نيست كه ركورد همه ي مسابقه هارو گذاشته باشه ؟؟؟؟
پيشاپيش ممنون

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or