Amin.J
کاربر سایت
Pls help me !دوستان من مي خوام ركوردام رو براي كسي آپ كنم ، جز استفاده از لايو راه ديگه اي هست ؟؟
يعني بايد از تك تك speed wall ها عكس بگيرم ؟؟؟
يه جا نيست كه ركورد همه ي مسابقه هارو گذاشته باشه ؟؟؟؟
پيشاپيش ممنون
Pls help me !دوستان من مي خوام ركوردام رو براي كسي آپ كنم ، جز استفاده از لايو راه ديگه اي هست ؟؟
يعني بايد از تك تك speed wall ها عكس بگيرم ؟؟؟
يه جا نيست كه ركورد همه ي مسابقه هارو گذاشته باشه ؟؟؟؟
پيشاپيش ممنون
آقا من یک سوال داشتم این درجاتی رو که ما توی آفلاین میگریم اگه بخوایم آنلاین بازی کنیم به کارمون میاد یا درجات آنلاین مستقلی داره؟
یک سوال
کلاس ماشین های Super رو کی میتونم تو بازی بازی کنم؟الان Levele 5 ام
اینطوری نیست که ماشین ها به ترتیب باز بشند....
ولی همه ماشین ها تا لول 13 کامل باز میشند...>:d<
برو روی ماشین هایی که قفل هستند یه عددی نوشته...اون عدد میزان امتیازی که باید بگیری تا باز بشه....b-)
من منظورم این بود که کی میشه از ماشین ها استفاده کرد یعنی تو کدوم مرحله
یک سوال دیگه هم داشتم
بهترین روش برای پیچ زدن چیه؟ترمز رو یکمی بگیرم بعد بپیچوم یا اینکه گاز رو ول کنم بعدش نیترو بزنم؟
دوستان به نظر شما براي دريف سر پيچ ها كدوم م,رد بهتره و سرعت رو كمتر مي ياره پايين :
1.پشت سر هم زدن گار
2.استفاده از ترمز دستي يا همون X
دوستان به نظر شما براي دريف سر پيچ ها كدوم م,رد بهتره و سرعت رو كمتر مي ياره پايين :
1.پشت سر هم زدن گار
2.استفاده از ترمز دستي يا همون X
بابا من اشکم در اومد 3 تاش رو نمی تونم طلا کنم!(از اوناست که خودش ماشین می ده!)باورتون میشه من تو کل بازی یک بار هم از ترمز دستی استفاده نکردم ؟ آخه اصلاً به درد نمیخورد، من که فقط دستم رو از روی گاز بر میداشتم، یک نیش ترمز میزدم و بعد هم نیترو، همرو هم گلد کردم.
به نظرم ترمز دستی فقط به درد مواقعی میخوره که Inception پلیس رو دارین انجام میدین و وقتی مجرم یکدفعه تغییر مسیر میده باید ازش استفاده کرد که البته من در این حالت هم از ترمز دست استفاده نکردم