Need for Speed: Hot Pursuit ~ Xbox360

• Thread starter Thread starter Trunks
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
خوب دمو رو بازی کردم. الان دارم میرم مغازه نمیتونم زیاد توضیح بدم در مورد جزئیات. فقط در یک جمله خلاصه دید کلی من نسبت به دمو رو میگم.

Criterion Games تبریک :rose:

خوب دمو رو بازی کردم. الان دارم میرم مغازه نمیتونم زیاد توضیح بدم در مورد جزئیات. فقط در یک جمله خلاصه دید کلی من نسبت به دمو رو میگم.

Criterion Games تبریک :rose:

سلام

شاید یکم غیر منطقی باشه اما میخواستم ببینم تو دمو امکان تیونینگ ماشینی رو که در اختیار داشتید رو دارید ؟

اخر سر یکی نگفت تو این بازی قابلیت تیونینگ وجود داره یا نه ؟ منظورم بادی تیونینگ هست.

منم دمو رو بازی کردم منکه خوشم اومد دوباره nfs برگشته به حالو هوای قبلیش
نه تو دمو هیچی نداره فقط دوتا ریس که فقط اون پلیسه رو تونستم بازی کنم فکر کنم او یکی انلاینه درسته؟

نه تو دمو هیچی نداره فقط دوتا ریس که فقط اون پلیسه رو تونستم بازی کنم فکر کنم او یکی انلاینه درسته؟
نه آفلاین هم میتونی بازی کنی.

Race دوم رو هم آنلاین میشه بازی کرد هم اینکه 2 نفری با 2 تا دسته بازی کنید حالشو ببرید!

آخر بازیه! خیلی جالبه توی دمو بازی هم سیستم امتیاز دهی داره! خیلی عالیه، به هر حال ما هنوز هم منتظر عرضه بازی هستیم! شاهکاره!
چیزهای باحالی بهش اضافه شده که ترجیح میدم خودتون بازی کنید تا اندرکف بمونید!

Race دوم رو هم آنلاین میشه بازی کرد هم اینکه 2 نفری با 2 تا دسته بازی کنید حالشو ببرید!

آخر بازیه! خیلی جالبه توی دمو بازی هم سیستم امتیاز دهی داره! خیلی عالیه، به هر حال ما هنوز هم منتظر عرضه بازی هستیم! شاهکاره!
چیزهای باحالی بهش اضافه شده که ترجیح میدم خودتون بازی کنید تا اندرکف بمونید!

ریس دوم که قفله نوشته حداقل یک دوست می خواد که دمو را بازی کرده باشه یعنی ما که لایو نمی ریم آنلاک نمی شه ؟؟؟

دوستانی که بازی کردن:
آیا واقعا نام نید فور اسپید احیاء شده با این نسخه؟

:D:D:D:D

دوستانی که بازی کردن و نکردن : (هردو)
تو این نسخه نهایی که میاد ... چرخ زدن هم میشه انجام داد؟ اخه قبلا تو سطح شهر میتونستی ول بگردی، این نسخه هم فقط Race هست یا این قابلیت برمیگرده؟

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or