خوب دمو رو بازی کردم. الان دارم میرم مغازه نمیتونم زیاد توضیح بدم در مورد جزئیات. فقط در یک جمله خلاصه دید کلی من نسبت به دمو رو میگم.
Criterion Games تبریک :rose:
این سوال منم هست >:d<سلام
اخر سر یکی نگفت تو این بازی قابلیت تیونینگ وجود داره یا نه ؟ منظورم بادی تیونینگ هست.
نه آفلاین هم میتونی بازی کنی.منم دمو رو بازی کردم منکه خوشم اومد دوباره nfs برگشته به حالو هوای قبلیش
نه تو دمو هیچی نداره فقط دوتا ریس که فقط اون پلیسه رو تونستم بازی کنم فکر کنم او یکی انلاینه درسته؟
Race دوم رو هم آنلاین میشه بازی کرد هم اینکه 2 نفری با 2 تا دسته بازی کنید حالشو ببرید!منم دمو رو بازی کردم منکه خوشم اومد دوباره nfs برگشته به حالو هوای قبلیش
نه تو دمو هیچی نداره فقط دوتا ریس که فقط اون پلیسه رو تونستم بازی کنم فکر کنم او یکی انلاینه درسته؟
Race دوم رو هم آنلاین میشه بازی کرد هم اینکه 2 نفری با 2 تا دسته بازی کنید حالشو ببرید!
آخر بازیه! خیلی جالبه توی دمو بازی هم سیستم امتیاز دهی داره! خیلی عالیه، به هر حال ما هنوز هم منتظر عرضه بازی هستیم! شاهکاره!
چیزهای باحالی بهش اضافه شده که ترجیح میدم خودتون بازی کنید تا اندرکف بمونید!
نه آفلاین هم میتونی بازی کنی.
اون race که رنگ آبی هست تک نفره آفلاین میتونی بازی کنی اما اون زرد رنگه برای آفلاین باید 2 تا دسته داشته باشی و یا آنلاین بازی کنیمی شه بگین چطوری می تونیم آفلاین بازی کنیم؟
2 نفره هم داره ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟:-o:-o:-o:-o:-o:-o