Need for Speed: Hot Pursuit ~ Xbox360

• Thread starter Thread starter Trunks
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
نظرات شما همیشه خلاف نظر بچه ها بوده :دی

اولا این بازی Burnout نیست و نمیدونم چرا انتظار داشتید که گیم پلیش مثل burnout باشه. دوما خیلی ها نظر مخالف شما در مورد paradise رو دارند.

وقتی EAمیاد Shiftرو به عنوان NFSعرضه میکنه مقایسه NFSبا Burnoutجای شکر داره!:d

بابا این EA کلا حالش خوب نیست مثلا میاد یه افتضاحی مثل Pro Street رو میزنه بعد یه بازی قشنگ تر مثل Undercover میزنه. بعد دوباره به قول خودشون میرن تو کار نوآوری! شیفت رو میزنن!!!!!!!! پس قاعدتا این بار دور بازی خوبس! از نظر من مقایسه ی Burnout و NFS با هم کار اشتباهیه! چون بازی های Burnout هیچ کدوم مبتنی بر داستان نیستن. ولی سابقه ی NFS روی بازی های داستانیش مثل MW میچرخه! پس فکر کنم جدا از همن

نظرات شما همیشه خلاف نظر بچه ها بوده :دی

اولا این بازی Burnout نیست و نمیدونم چرا انتظار داشتید که گیم پلیش مثل burnout باشه. دوما خیلی ها نظر مخالف شما در مورد paradise رو دارند.

این بازی اولین بازی هستش که اومدم نظرمو درموردش گفتم. قبلا درمورد بازی دیگه ای نظر نداده بودم. :d
من نمیگم بازی بدی بود. من انتظارم بالا بود. البته اصلا نمیشه از روی دمو قضاوت کرد.

• Like
Reactions: Bayonetta
خودت تنهای فکر کردی به این نتیجه رسیدی /:)
اصلا burnout paradise شد بازی.یه بازی مضخرف بیش نیست
اصلا این دو تا چه ربطی به هم دارن که شما با هم مقایسش میکنی:))
عجب ! که برن آوت پارادایس شد مضخرف !
بعد اگه نباس این دو تارو با هم مقایسه کرد مقایسه ی Alan Wake & Heavy Rain مناسبه ؟!
لول ...

عجب ! که برن آوت پارادایس شد مضخرف !
بعد اگه نباس این دو تارو با هم مقایسه کرد مقایسه ی Alan Wake & Heavy Rain مناسبه ؟!
لول ...

الان اینای که گفتی چه ربطی داشت شاتوت:|
کی حرف Alan Wake & Heavy Rain رو زد شما اصلا هر چی دوست داشتی رو با هم مقایسه کن/:)

ز نظر من مقایسه ی Burnout و NFS با هم کار اشتباهیه! چون بازی های Burnout هیچ کدوم مبتنی بر داستان نیستن. ولی سابقه ی NFS روی بازی های داستانیش مثل MW میچرخه! پس فکر کنم جدا از همن
دوست عزیز NFS تا قبل از UG اصلا داستان نداشت! خدا کنه اصلا دیگه داستان نداشته باشه، درسته عنوانی همچون Most Wanted غول بود از همه نظر؛ اما همان داستانش افتضاح و چیزی در حد فیلمهای هنگ کنگی بود!

ما هم دمو رو بازی کردیم. نمی دونم انتظار من زیاد بوده یا این بازی انقدر زیاد معمولیه!!!
شما چطور با بازی کردن فقط 1 Race موجود در دمو(فوقش آنلاین 2 نفره) به بازی انگ معمولی میزنی؟
پ.ن:اونایی که دید فنی به بازی دارند ؛ مثل جناب فردین، نظر خودشونو واضح گفتند.

شما چطور با بازی کردن فقط 1 Race موجود در دمو(فوقش آنلاین 2 نفره) به بازی انگ معمولی میزنی؟
پ.ن:اونایی که دید فنی به بازی دارند ؛ مثل جناب فردین، نظر خودشونو واضح گفتند.

من پست های قبل شما رو نخوندم, شما بازی کردی دمو رو؟
من چیزی که بازی کردم رو دارم می گم. زمانی که اسم Criterion رو شندیم ناخودآگاه فریم ریت و ذوق و شوقی کهBurnout در بازی باز ایجاد می کنه در فکرم شکل گرفت ولی زمانی که بازی رو بازی کردم با انتظار من بسیار بسیار فاصله داشت و به هیچ عنوان نمی تونم یه بازگشت موفق برای NFS به حساب بیارمش. ببین دوست عزیز معمولا" بهترین قسمت هر بازی که معمولا" ابتدای بازیست رو برای جلب اعتماد شما به شکل دمو عرضه می کنند تا شما ترغیب به خرید بازی بشید(در NFS آپگریدها در ابتدا کامل هستند), این چیزی که من بازی کردم قاعدتا" بهترین حالت گیم پلی در دو شکل مختلف(البته بدون آپگریدهای پلیس) بوده!!! این بازی گیم پلیش همینی هست که در دمو یا Most wanted دیدیم, تفاوت در مپ های مختلف هستش. این مپ در دمو به شکل بچه گانه ای پر از میان برهای احمقانه و بی سرو ته بود.
این بازی رو من هم بازی خواهم کرد و تا پایانش خواهم رفت ولی چیزی که هست خواه یا نا خواه این بازی با Burnout و Most Wanted مقایسه خواهد شد, چه من و شما راضی باشیم چه نه.

من منظورتون رو از پی نوشت متوجه نشدم. میشه توضیح بدید؟

من پست های قبل شما رو نخوندم, شما بازی کردی دمو رو؟
من چیزی که بازی کردم رو دارم می گم. زمانی که اسم Criterion رو شندیم ناخودآگاه فریم ریت و ذوق و شوقی کهBurnout در بازی باز ایجاد می کنه در فکرم شکل گرفت ولی زمانی که بازی رو بازی کردم با انتظار من بسیار بسیار فاصله داشت و به هیچ عنوان نمی تونم یه بازگشت موفق برای NFS به حساب بیارمش. ببین دوست عزیز معمولا" بهترین قسمت هر بازی که معمولا" ابتدای بازیست رو برای جلب اعتماد شما به شکل دمو عرضه می کنند تا شما ترغیب به خرید بازی بشید(در NFS آپگریدها در ابتدا کامل هستند), این چیزی که من بازی کردم قاعدتا" بهترین حالت گیم پلی در دو شکل مختلف(البته بدون آپگریدهای پلیس) بوده!!! این بازی گیم پلیش همینی هست که در دمو یا Most wanted دیدیم, تفاوت در مپ های مختلف هستش. این مپ در دمو به شکل بچه گانه ای پر از میان برهای احمقانه و بی سرو ته بود.
این بازی رو من هم بازی خواهم کرد و تا پایانش خواهم رفت ولی چیزی که هست خواه یا نا خواه این بازی با Burnout و Most Wanted مقایسه خواهد شد, چه من و شما راضی باشیم چه نه.

من منظورتون رو از پی نوشت متوجه نشدم. میشه توضیح بدید؟
- ابتدا اگر شما اگر برای من توضیح بدید که از این بازی چه انتظاری را داشتید ممنون میشم.
شما منظورتون از آپگریت ها؛ تیونینگ ماشین هاست؟ اگر آره که باید بگم احتمال اینکه در این بازی این قابلیت هم وجود نداشته باشه وجود داره و اصلا در کل این بازی نه باید با NFS های قبلی مقایسه شه نه با Burnout!
-راه این بازی جداست، من میگم دمو فوق العاده بود میدونی چرا؟ چون شما برای سرنگون کردن ماشین مقابل میتوانی خیلی کارا بکنی، چراغ ماشینو میتونی خاموش کنی که طرف نفهمه دنبالشی و یکدفعه قافلگیرش کنیو توانایی دادن دستور برای بستن جاده و هلیکوپتر و خیلی کارای دیگه داری!
بر عکس زمانی هم که در نقش پلیس نیستی و به اصطلاح Racer هستی میتونی کارای جالبی انجام بدی . هزاران دلیل برای شاهکار بودن این بازی هست ، اما مهم اینه که انتظار ما از بازی چیه؟
-پی نوشت من واضح بود و تکیه بر بار فنی بازی داشت.
-منظورتو از میانبر های احمقانه و بی سرو ته نفهمیدم؟
--------------------------------------------------------------------------------------------------
این بازی ورژن جدید NFS HP جدید هست، اگر اون بازی رو تجربه کرده باشید میفهمید که ربطی به بازی هایی همچون MW نداره !

آقا من دمو رو اجرا کردم، بعد از زدن دکمه ی استارت مینویسه connectin to server ... unable to connect و همینجوری میمونه و یه چیزی هم اون پایین میچرخه !
باید به لایو وصل بشم ؟!

من نمیدونم دوستان کودوم جاده رو میگن :دی من هر دو تا رو آفلاین بازی کردم و اصلا نتونستم آنلاین بازی کنم حتی آفلاین دو نفره هم نتونستم :دی

جاده ی دوم وقتی باز میشه که یکی از دوستاتون دمو رو گرفته باشه

فکر کنم منظور اونه

آقا من دمو رو اجرا کردم، بعد از زدن دکمه ی استارت مینویسه connectin to server ... unable to connect و همینجوری میمونه و یه چیزی هم اون پایین میچرخه !
باید به لایو وصل بشم ؟!

کسی به این مشکل برنخورده ؟ :(
تا استارت رو میزنید میره تو بازی ؟ :-/

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or