Need for Speed: Hot Pursuit | PC

997658_20100614_790screen002.jpg

Electronic Arts
Criterion Games
Racing
Release: Nov 16, 2010​

[وب همونطور که میدونید بازی دیشب در کنفرانس EA رسما رونمایی شد!

از اسکرین ها و تریلر منتشر شده به نظر می رسه با یه عنوان AAA واقعی طرفیم!

بازی کاملا به جو MW نزدیک هست وهمه چیز عالی به نظر می رسه!

Criterion Games آماده است تا N4S رو دوباره به روزهای خوبش برگردونه...

• Like
Reactions: The Hoss
تکاملی که باعث میشه تمام عوامل لذت بخش تقویت بشن. هر سال بهتر از سال قبل. نه اینکه فراموش بشن
ببین اينجور بازيا که فرنچایزاي زیادي دارن، خودشون هم به چند دسته با گيم پلي هاي مختلف تقسيم ميشن. مثل CoD که بعضي مواقع ميره سراغ WW II بعضي مواقع هم ميره سراغ جنگ مدرن و ...
NFS هم از اين قائده مستثني نيست. بعضي مواقع ميره سراغ استريت ريسينگ با تيونينگ و داستان و ... بعضي مواقع ميره سراغ sim بعشي مواقع هم مثل HP ميره سراغ نيد فور اسپيد کلاسيک.

به غیر از چند مرحله اول بازی که راحتن در بقیه مراحل شما هرچی خودتو خفه میکنی ، نه تصادفی،نه زدن به جایی، آخرش میبینی که یا دومی یا سوم. به خصوص توی مراحل تایمینگ این خیلی رو اعصاب من میزنه. 10 بار مرحله رو دوباره از اول میری ولی آخرش همون آش و همون کاسه
حالا لابد شما همش اول میشی:-o
اصلاً چيز تعجب آوري نيست!!! مني که مطمئنم در برابر خيلي از بازيخورهاي همين سايت بازي سنتر عددي بحساب نميام، تا تو يه ايونت طلا نگيرم اصلاً سراغ ايونت هاي بعدي نميرم! شکر خدا تا الآن هم که تقريباً دارم بازيو تموم مي کنم همينطوري بوده. فقط يکم صبر و حوصله مي خواد با يه ديد مثبت نسبت به بازي.
خواستي ندا بده saveمو هم واست بذارم.

ی
کی از عوامل جذابیت این مجموعه حذف شده اون وقت شما میگی کمکی نمی نکرد؟؟؟
من عاشق اسپورت کردن ماشین ها هستم. اسپورت کردن یعنی شخصی سازی ماشین بر مبنای اون سلیقه ای که خودت دوست داری. دامنه وسیع تغییراتی که این قسمت در اختیا شما میزاره بر هیچ کس پوشیده نیست
بحث شخصي سازي و جذابيت تيونينگ تأييد ميشه.بنده هم مثل تمامي انسان ها از اين بخش لذت مي برم. ولي اول واسم گيم پلي مهمه. يعني ترجيح ميدم که تيونيگ نباشه ولي گيم پلي خوب باشه. داستان هم همينطور. حالا اگه همشون باهم باشه بازي ميشه يه شاهکار مثل MW. آندرکاور هم تيونينگ داشت هم داستان داشت هم گرافيک داشت هم کريستينا ميليان!:d پس چرا اينقدر مزخرف بود؟ چون گيم پلي نداشت. يا همين پرو استريت.
درسته که پرنده واسه پرواز به همه المان ها نياز داره! ولي بال اگه نداشته باشه عمراً پرواز نميکنه حتي اگه يه خروس خوشرنگ و لعاب باشه!:d:d:d

درمورد تاثیر تیون کردن هم اگه مثلا prostreet یادت اومده بود اینو نمیگفتی. Prostreet درسته که خیلی داغون بود ولی هیچ کس نمیتونه انکار کنه که یکی از نقاط قوتش همین تیون کردن بود که اتفاقا خیلی هم تاثیر داشت باز يه اميدي به ادم مي داد كه ماشين رو ارتقا بدي. والبته در کنارش خیلی از ریسینگ های دیگه
بنده Pro Street رو اصلاً عضوي از خانواده NFS بحساب نميارم!

عجب مرحله ای بود این مرحله سه دور رفتم تا طلا گرفتم
اند هیجان
اند خر تو خری
اند سرعت 430 تا رفتم بعدم ترکیدم :d
ببینید چی بهت داده دیگه خودتون بفهمید:d
a86e32d73bc8420e9400.JPG

• Like
Reactions: Quantic Dream
عجب مرحله ای بود این مرحله سه دور رفتم تا طلا گرفتم
اند هیجان
اند خر تو خری
اند سرعت 430 تا رفتم بعدم ترکیدم :d
ببینید چی بهت داده دیگه خودتون بفهمید:d
a86e32d73bc8420e9400.JPG
میشه اسم مرحله یا عکس از اون مرحله تو منوی انتخاب مراحل بدی ؟! حوس زده شدم :d:d

تکراری که هست ولی خوب بدک هم نیست میشه تحملش کرد
من که دارم باهاش حال میکنم(البته شاید مجبورم)
درسته امکان Tuning کردن ماشینها وجود نداره که همین خودش می تونست جذابیت بازی رو بیشتر کنه، ولی باز هم بازی اصلا خسته کننده نیست.
هر چند سختی زیاد بعضی از مسابقه ها خون آدم رو به جوش میاره.)x

درسته امکان Tuning کردن ماشینها وجود نداره که همین خودش می تونست جذابیت بازی رو بیشتر کنه، ولی باز هم بازی اصلا خسته کننده نیست.
هر چند سختی زیاد بعضی از مسابقه ها خون آدم رو به جوش میاره.)x

خب همين خسته كنندست ديگه عزيز جان !
وگرنه از مسابقه دادن كه ادم خسته نميشه !
شما به ريس اخر رسيدي؟
مسير 60 كيلومتره !
40 دقيقه رانندگي ميكني اخرسر ميبيني پنجم شدي !

كلا سرعت رغيب ها خيلي عجيبه !

من يه ريس بود يادم ني كدوم بود. يه نفر فاصله ميگرفت در حد 30 ثانيه اينا !
بعد هر ماشيني داشت من دور بعد همونو بر ميداشتم اون عوض ميشد !
بازم همون اش و همون كاسه !
با كوروت استون مارتين داج وايپر و مك لارن امتحان كردم همشون يه نتيجه داشت ...

40 دقيقه رانندگي ميكني اخرسر ميبيني پنجم شدي !
بابا دست شما درد نکنه ، تو اون race که شما راحت میتونی اول بشی ، من خیلی حال کردم ، نیم ساعت یه ریس ، بعد اول شدم با چه اختلافی نسبت به نفر 2 !!!!!!!!!!!!!

بابا دست شما درد نکنه ، تو اون race که شما راحت میتونی اول بشی ، من خیلی حال کردم ، نیم ساعت یه ریس ، بعد اول شدم با چه اختلافی نسبت به نفر 2 !!!!!!!!!!!!!

نمیدونم چرا شما انقدر میگید سخته ! :-/ به نظر من این خیلی آسونتر از شیفت گور به گور شدست. :d
منم با علی جان موافقم این آخری هم که البته ۷۰ کیلومتر بود زیاد سخت نبود و من همون بار اول طلا گرفتم.

من بازیو تموم کردم. درسته مراحلش تکراریه ولی خداییش هیجان بازی باعث میشه تکراری بودنش تقریبا فراموش بشه. در مجموع کل بازی 5 ، 6 تا مرحله اش خیلی سخت و باحاله. همین جوری نمیشه طلا گرفت.

البته اون ريس رو يبار بيشتر نرفتم خودم ! :d
---------------------------------------------------------
اون مراحلي كه زمان داره بعد پليسا هم ميذارن دنبالت هم سخته ايضآ

البته اون ريس رو يبار بيشتر نرفتم خودم ! :d
---------------------------------------------------------
اون مراحلي كه زمان داره بعد پليسا هم ميذارن دنبالت هم سخته ايضآ

قبول دارم ، تنها مراحلی که برای طلا گرفتن مجبور شدم دوباره برم همین زمانی ها بود.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or