Need For Speed: Carbon

سلام
اواخر نمایشگاه e3 2006 بود هنوز خبری از ea و nfs نبود طرفداران این بازی محبوب نگران و ناراحت بودن
که ناگهان درست در روزهای آخر نمایشگاه بود که ea اعلام کرد نسخه جدید nfs رو خواهد ساخت اون هم با نام Need For Speed: Carbon
یک تیزر چند ثانیه ای از بازی به نمایش آورد گرچه چیز خاصی در اون دیده نمیشد
الان یه 1 هفته ای است بالاخره چند عکس زیبا از بازی به نمایش در اومد
منم دیگه گفتم حیف است براتون نزارم
Published by: Electronic Arts
Developed by: EA Black Box
Genre: Racing
Release Date:
US: November 2006
Also Available On: PlayStation 3, PlayStation 2, PC, GameCube, Xbox, Wii
مثل همیشه بازی قرار است November 2006 ریلیز بشه
فعلا از جزیئیات بازی خیلی صحبت نشده ولی آنچه که از عکسهای بازی نشون میده به نظر که گرافیک بازی تغییری نکرده و از همون انجین استفاده کردن

اینم عکسهای بازی

need-for-speed-carbon-20060622050106037.jpg

need-for-speed-carbon-20060622050105568.jpg

need-for-speed-carbon-20060622050105099.jpg

need-for-speed-carbon-20060622050104505.jpg

فراری

خیلی حیف شد .:(
یعنی تو این شمارش هم فراری نیست .
من از Need For Speed 6 تا به حالا فراری توی سری Need For Speed
ندیدم .
خدا کنه توی شماره های بعدی لایسنسش رو از شرکت فراری بگیرن
وگرنه ما از دوری این ماشینهای خوشگل چیکار کنیم !!؟؟ :(( :((

سلام برو بچز
بابا اين تريلر 160 مگ رو كي ميگيري بيخيال من تاحالا هر چي اومده گرفتم غير اين
راستي برو بچ نميدونم چرا خيلي به موفقيت اين سري اميدوار نيستم البته ناراحت نشين
ولي به نظر من اگه موس وانتد 2 ساخته ميشد بهتر بود من نميدونم چي تو سر Ea هست تازه به نظر من دو چيز هيجان موست وانتيد رو بالا برد يكي گرافيكش و پليس گفته شده كه ميشه اما گفته شده كه تو اين سري پليس هم هست ول نه عكسي نه تريلري هيچي تا حالا نشون داده نشده يادمه 6 ماه قبل از اومدن موست وانتيد نزديك به 10 تا تريلر از اين بازي تو سايتا گذاشته شد كه هر كدوم قسمتاي خاصي از بازي رو نشون ميداد و واقعا روش كار كردن و اونطور كه من تو چندتا سايت خوندم نزديك به 2 سال روش كار شدهمچنين تو اين سري واسه خودت زير دست استخدام كنيد مثلا يه زير دست اسدخدام ميكني كه راهاي ميونبر رو بهتون بگه واز اين جور چيزا
ولي به نظر من كربن شروع خوبي نداشت من با دانلود اولين تريلر 8 مگ موست وانتيد داشتم از ديدنش وحشت ميكردم اون رد شدن از زير تريلي و سرعت بالا:eek:
ولي با ديدن اولين تريلر كربن واقعا حالم گرفته شد :( تازه من تعجبم كه اين بازي رو چطور ميخان تا دو ماه ديگه بدن بيرون من تا قبل از رليز شدن موست وانتيد 54 تا دمو ازش دانلود كرده بودم:love: هنوزم از ديدنشون لذت ميبرم :love:
خب ديگه غر زدن بسه تو اين سري يه ماشين خوشگل ماماني با نام كونيخ زوگ مدل 2006 خيلي دوست داشتم پاش تو موست وانتيد باز شه كه شد فعلا اسمش اعلام شده ولي عكسي ازش نيومده براي ديدن اسمش به ليست صفحه قبل مراجعه كنيد
اينم عكس اصليش ;)
2006-Koenigsegg-CCX
34rtawj.jpg

من با دانلود اولين تريلر 8 مگ موست وانتيد داشتم از ديدنش وحشت ميكردم اون رد شدن از زير تريلي و سرعت بالا
این حرکت بازی که کپی برداریی از یه بازی دیگه بود :) !
حالا بزار بیاد بد میشه نظر داد در مورد بازی !

این یارو که تریلر بازی رو گذاشته،ورداشته کد جاوااسکریپت گذاشته!

چون بعضی لینکها به جای آدرس معمولی از کد جاوااسکریپت استفاده می کنن.

اقا يكي لطفا بگه تو اين سري بازي ماشيني به نام (بوگاتي ويرون)هست كه انگليسي هم ميشه (bugatti veryon) لطفا بگيد چون من ديوانه اين ماشين هستم نميدونم خبر دارين يا نه اين ماشين سريعترين و باشتابترين ماشين ساخته شده براي خيابان است كه مشخصات اين ماشين را براتون اعلام ميكنم فقط وحشت نكنين (حداكثر سرعت :410 كيلومتر بر ساعت كه و شتاب صفر تا صد ان هم 2/8 ثانيه است .و شتاب صفر تا 300 كيلومتر 13 ثانيه!!!!!!!!!!!!!!!! اين ماشين را يك ابر اتومبيل ناميدند .اگه اين ماشين تو اين سري بازي باشه خيلي خفن ميشه . بعد از اين ماشين سريعترين ماشين كه مقام دوم را داره كونيخ زگ است كه من براي بودن اين ماشين در اين سري بازي خيلي خوشحالم .

اقا يكي لطفا بگه تو اين سري بازي ماشيني به نام (بوگاتي ويرون)هست كه انگليسي هم ميشه (bugatti veryon) لطفا بگيد چون من ديوانه اين ماشين هستم نميدونم خبر دارين يا نه اين ماشين سريعترين و باشتابترين ماشين ساخته شده براي خيابان است كه مشخصات اين ماشين را براتون اعلام ميكنم فقط وحشت نكنين (حداكثر سرعت :410 كيلومتر بر ساعت كه و شتاب صفر تا صد ان هم 2/8 ثانيه است .و شتاب صفر تا 300 كيلومتر 13 ثانيه!!!!!!!!!!!!!!!! اين ماشين را يك ابر اتومبيل ناميدند .اگه اين ماشين تو اين سري بازي باشه خيلي خفن ميشه . بعد از اين ماشين سريعترين ماشين كه مقام دوم را داره كونيخ زگ است كه من براي بودن اين ماشين در اين سري بازي خيلي خوشحالم .
در این بازی این ماشین وجود نداره!

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or