شایعه Need For Speed ـه بعدی Most Wanted 2 خواهد بود

Scαrface

Aspect of Life
کاربر سایت
nfs.jpg.jpg

درود
بر اساس لیست BT Games , خرده فروش آفریقای جنوبی , بازی بعدی در سریه Need For Speed ادامه بازی سال 2005 این سری یعنی Most Wanted 2 خواهد بود . هنوز هیچ تاریخ عرضه و پلتفرمی در صفحه این بازی وجود ندارد ولی شما میتوانید آن را پیش خرید کنید . انتظار میرود Criterion Games , استودیوی سازنده سری Burnout و همچنین Hot Persuit در حال کار بر روی شماره جدید از این سری باشد . سال گذشته Criterion برای یک بازیه Open World Racer نیروی جدید استخدام میکرد .
BT Games امروز بازیه Dead Space 3 رو هم لیست کرده بود . البته این خرده فروش بازیه Jack And Dexter HD Collection رو قبل از اعلام رسمیه سونی در لیست فروش قرار داده بود که بعدا مشخص شد بازی وجود دارد و توسط سونی نیز به صورت رسمی معرفی شد .

آخرین ویرایش:
تو رو خدا دیگه هر چیو خراب کردید MW رو خراب نکنید :(
دقیقا همینو خواستم بگم
بازی جدید بسازید
هر مشکلی هم داشت اشکال نداره
فقط به Most Wanted ربطش ندید
من راضیم همون MW رو به صورت Full HD بسازن ولی سری جدیش رو نسازن که فکر نکنم بتونه مثل نسخه اول آدمو جذب خودش کنه

خوب دیگه اسم Most Wanted هم به گند کشیدن رفت ! :-|
دستشون درد نکنه !

خیلی دلم میخواد به خودم دلداری بدم بگم بابا هنوز که چیزی مشخص نشده‌ ، یه عکس هم از بازی بیرون نیومده !
اما خودمونیم دیگه ! من که دیگه فکر نمیکنم این IP با این روش به روزهای خوبش برگرده !

کلا از این به بعد واسه بازیهای جدید باید بریم سراغ این خرده فروشیهای آفریقایی!!:d
به نظر از خود سازنده ها هم بیشتر اطلاعات دارن!!!

تنها need for speed که من دوست داشتم
حالم از بقیه بهم میخورد
و هر ساله با افت این بازی بیشتر ازش زده میشدم
امیدوارم لااقل ارزش اسم بازی رو پایین نیارن

اسم که مهم نیست، مهم اون گیم پلی و دیزاین بی نقص MW هست که دیگه نظیرش تکرار نشد.امیدوارم اگر می خوان بسازنش ندنش دست این شاسگول های Black Box:|

کاری به روند گند زدن EA ندارم چون بهش عادت کردم ولی فقط همینو میدونم که Criterion تا حالا بازی خوب نداده بیرون بلکه دست به هر چی زده عالی از آب دراومده.به جای تاسف خوردن و فحش دادن به EA راحت بشینید و خیالتون راحت باشه که Criterion کارش رو خوب بلده.کارنامه اش هم خیلی درخشانه

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or