شایعه Need For Speed ـه بعدی Most Wanted 2 خواهد بود

Scαrface

Aspect of Life
کاربر سایت
nfs.jpg.jpg

درود
بر اساس لیست BT Games , خرده فروش آفریقای جنوبی , بازی بعدی در سریه Need For Speed ادامه بازی سال 2005 این سری یعنی Most Wanted 2 خواهد بود . هنوز هیچ تاریخ عرضه و پلتفرمی در صفحه این بازی وجود ندارد ولی شما میتوانید آن را پیش خرید کنید . انتظار میرود Criterion Games , استودیوی سازنده سری Burnout و همچنین Hot Persuit در حال کار بر روی شماره جدید از این سری باشد . سال گذشته Criterion برای یک بازیه Open World Racer نیروی جدید استخدام میکرد .
BT Games امروز بازیه Dead Space 3 رو هم لیست کرده بود . البته این خرده فروش بازیه Jack And Dexter HD Collection رو قبل از اعلام رسمیه سونی در لیست فروش قرار داده بود که بعدا مشخص شد بازی وجود دارد و توسط سونی نیز به صورت رسمی معرفی شد .

آخرین ویرایش:
جوابی در مورد اونایی که میگن از کجا میدونین گند میخوره.
به خاطر کارنامه درخشان EA در مورد این سری هستش که این حرفو میزنن.چون بعد از عنوان Most Wanted کم کم گند خوردن به این سری شروع شدش.
ببین کار EA به کجا رسیده که دیگه به عنوان Most Wanted هم میخواد گند بزنه بره.

به خاطر کارنامه درخشان EA در مورد این سری هستش که این حرفو میزنن.چون بعد از عنوان Most Wanted کم کم گند خوردن به این سری شروع شدش.
ببین کار EA به کجا رسیده که دیگه به عنوان Most Wanted هم میخواد گند بزنه بره.
تو همیشه خط اول پست رو میخونی؟!! اول بخون کامل بعد نقل قول کن.

من هنوز که هنوزه این بازی رو PC دارم یعنی نمی تونم حاضر شم که از رو سیستمم پاکش کنم و تا موقعی که یه چیز در حدش خودش ساخته نشه از رو سیستم پاکش نمی کنم.
این جا هم امید وارم که این خبر حقیقت داشته باشه چون دل لکه واسه یه همچین بازیی البته اگه نکنندش HP و از توش اون آزادی در گشت و گذار در شهر رو حذف نکنند.
این عنوان از یه داستان خوب بهره ببره اگه سیستم انتخاب مسابقه اش مثل Most Wanted باشه (15 خان رستم(15 رئیس)) که یعنی دیگه خیلی عالی میشه.

"فعلا که EA تبدیل شده به یک شرکت منفور در عرصه ی گیم البته فعلا"
و در اخر هم به EA بگم که خواهشا به بازی گند نزن یکم هم به ما فن های بازی فکر کن تا پول در اوردن.

nfs most wanted زمان خودش خوب بود بهترین بود الان همین nfs run چیز بدی نیست 2 بار تمومش کردم خیلی هیجان داره
ترول نمیکنم اما حقایق راجع به The Runn:
1-یه داستان فوق العاده مضخرف
2-شخصیت فوق العاده بدترکیب و یه کلام حال به هم زن
3-پیاده شدن از ماشین
4-قابلیت QTW
5-احساس نشدن سرعت بر خلاف اسم بازی (Need For Speed).با سرعت 300 کیلو متر بر ساعت میرفتی ولی آدم فکر میکرد داره با سرعت 1 میلیمتر در قرن میگازه!!!
6-سیستم Drifting فوق العاده مضخرف نسبت به HP
7-سیستم Nitro ناکارآمد
8-ساده بودن بیش از حد بازی به گونه ای که پس از شروع هر مسابقه به راحتی در رده اول قرار میگرفتی و اصلا حس رقابت به آدم دست نمیداد
9-مهم تر ساخت بازی توسط شرکتی که اصلا از مشکلات نسخه های قبلیش در س نگرفته بود (Black Box)
تنها نقطه قوت بازی طراحی فوق العاده زیبای مراحل بود به صورتی که در هیچکدوم از نسخه های این سری دیده نمیشد.

اما MW که همون اول وقتی Black List #15 رو میدیدی، به راحتی یه چالش فوق العاده بزرگ رو احساس میکردی!
امیدوارم Criterion بتونه این نسخه رو بدون نقص درست کنه+سیستم Drifting مشهورشو برگردونه!!!!

اما MW که همون اول وقتی Black List #15 رو میدیدی، به راحتی یه چالش فوق العاده بزرگ رو احساس میکردی!
خداییش MW شاهکار EA تو سری NFS بعد از UG1 بود... لعنتی منم با دیدن اون لیست 15 نفره سرم گیج رفت... اما تو NFS: The Run با اینکه 200 و خورده ای نفر عقب بودم بازم یه جورایی حس خاصی نداشتم...

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or