شایعه Need For Speed ـه بعدی Most Wanted 2 خواهد بود

Scαrface

Aspect of Life
کاربر سایت
nfs.jpg.jpg

درود
بر اساس لیست BT Games , خرده فروش آفریقای جنوبی , بازی بعدی در سریه Need For Speed ادامه بازی سال 2005 این سری یعنی Most Wanted 2 خواهد بود . هنوز هیچ تاریخ عرضه و پلتفرمی در صفحه این بازی وجود ندارد ولی شما میتوانید آن را پیش خرید کنید . انتظار میرود Criterion Games , استودیوی سازنده سری Burnout و همچنین Hot Persuit در حال کار بر روی شماره جدید از این سری باشد . سال گذشته Criterion برای یک بازیه Open World Racer نیروی جدید استخدام میکرد .
BT Games امروز بازیه Dead Space 3 رو هم لیست کرده بود . البته این خرده فروش بازیه Jack And Dexter HD Collection رو قبل از اعلام رسمیه سونی در لیست فروش قرار داده بود که بعدا مشخص شد بازی وجود دارد و توسط سونی نیز به صورت رسمی معرفی شد .

آخرین ویرایش:
اگه بازیرو Criterion بسازه مطمعنا از خود MW هم بازی بهتر و با کیفیت تری میشه
چون توی اولین نسخه ای که روی این سری بازی کار کردن تونستن موفقترین NFS از نظر میانگین امتیازات رو بسازن و نمیشه غیر از شاهکار ازشون انتظار داشت امیدوارم حقیقت داشته باشه چون هیچکس بهتر از این تیم نمیتونه دوباره این سری رو به اوج برگردونه

نقطه قوت MW2 رو هوش مصنوعی پلیس ها و دیزاین بازی بود.جوری که اگر به کنار دیوار میرفتی،پلیسا کنار دیوار قفلت میکردن.وقتی هم از روی سیخ رد میشدی،4 تا تایر با هم میترکیدن و 1 سانتی متر هم توانایی جابه جایی نداشتی در حالیکه توی Carbon هر وقت 4 تا تایرت میترکید، قویتر هم میشدی!!!!

آقایون اینقد نکوبید کل سری NFS رو . منم مثل خیلیاتون با رنگو وارنگ NFS ای که هر سال میاد بیرون مخالفم و معتقدم از لحاظ کیفی نسبت به سالهای قبل خیلی افت کرده. اما دیگه بی انصافیه بگید همه ی نسخه هاش ناموفق بوده و به گند کشیده شدن. یه نگاهی به HP که سال 2010 عرضه شد بندازید. چی کم و کسر داشت؟ گیم پلی و جوی که داشت تو کمتر عنوانی میتونید یافتش کنید. بعد تقریبا 2 سال هنوز دارم مولتی پلیرش رو انجام میدم و هنوزم برام دزد پلیسش لذت بخشه . چیزی که تو هیچ بازی نظریش رو نمیتونید یافت کنید.

کلا EA تو عنوان کشی IP خودش یک وجب از همه کمپانی بالاتر تمامی عنوان قدیمی خودش بهمین شکل MOH NFS BF crysis ...
کلا دیگه سعی میکنم سمت بازی این شرکت نیام

یعنی اگه این یکی Tuning نداشته باشه کل EA و Black Box و Criterion Games رو نابود می کنم:d
البته میدونم این سایته هم مثل یه سایت دیگه ای ه که نقد U4 و Gow iv و I am alive 2 رو گذاشته بود تو سایتش!

منم موافق هستم اول MIA باشه بعدش هم که افسر CROSS رو یادتون نره ها !!!
خداییش MOST WANTED عالی بود تک بود تک واقعا خیلی خیلی عالی بود.نمیدونم چی بگم فقط امیدوارم کارگردانش همون فرد ایرانی اقا حبیب باشه .بخش پلیس هاش به خصوص مرحله اخرش که عالی بود .گرافیکش هم خیلی خوب بود .کمبودی احساس نمیشد.
فقط بدید اقا حبیب بسازه
به فن های بازی نمیخوام توهین کنم ولی از MOST WNATED به اون طرف همه سری ها اشغال به تمام معنا بود

جوابی در مورد اونایی که میگن از کجا میدونین گند میخوره.

ببینید بعضی عناوین و چیزها هستن که تو کل دوران یک بار میان و میرن و دیگه هم به هیچ وجه تکرار نمیشن. حالا اینکه چرا تکرار نمیشن هم یه بحث مفصله. نمونه هم کم نداریم. GOW1، GeOW1، RE1، یا از فیلم ها میشه Pulb Fiction و Shawshank و ... رو نام برد. الان MW هم یه همچین حالتی دارهو دیگه تکرار نخواهد شد. هر چقدر هم متخصصین صنعت بازی سازی رو دور هم جمع کنن نمی تونن به موفقیت اون زمان MW برسن. فقط میتونن خاطرات خوش ما رو نابود کنن.
خداییش MOST WANTED عالی بود تک بود تک واقعا خیلی خیلی عالی بود.نمیدونم چی بگم فقط امیدوارم کارگردانش همون فرد ایرانی اقا حبیب باشه .بخش پلیس هاش به خصوص مرحله اخرش که عالی بود .گرافیکش هم خیلی خوب بود .کمبودی احساس نمیشد.
فقط بدید اقا حبیب بسازه
!!!!

کی گفته حبیب زرگرپور کارگردان بازی بود؟! آقای زرگرپور فقط کارگردانی هنری و گرافیکی بازی رو به عهده داشت. بخش گراافیکی به عهده ایشون بودن نه خود بازی.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or