NBA 2K15

به نام خدا
سلام.گفتم تاپیک بازی زده نشده من بزنم.کم کم داریم به تاریخ عرضه نزدیک میشیم

پ.ن
بازی NBA 2K15 در روز ۷ اکتبر (۱۵ مهر) برای پلتفرم های PlayStation 3, PlayStation 4, Xbox One, Xbox 360 و PC عرضه خواهد شد.

lu4jx69l29wu0c2qc702.png
[/URL][/IMG]

آخرین ویرایش:
سلام دوستان

لطفآ یکی بیاد یه آموزشی چیزی از بازی بزاره، لامصب آموزش آدم میزادی توی بازی نیست:d نحوه دفاع کردن ، حمله ، مد های مختلف بازی

من هدفم اینه که تاپیک رونق بگیره :d میدونم بازی خوبه 2 گیگ گیم پلی گرفتم تا حالا
رامین چه تیمی بر میداری ؟ به همه تاکتیک های بازی مسلط شدی ؟ پلی بوک ها و....

ای بابا هنوز 2k سرورهاشو درست نکرده ؟ دوستانه معمولی هم نمیشه زد ؟ آنلاین یه لذت دیگه داره شیو ه های جدید یاد میگیری و ...

من 2 هفته دیگه با راکتس میام به 2k بگو سروراشو درست کنه خودتم خوب تمرین کن :d اه راستی x1 داری :|

فوتبال رو هم امسال تحریم کردیم ، EA و KONAMI بهتره برن گل کوچیک بسازن :d

من پایه ی هر ساله این بازی بودم حیف که امسال ... !

اما تابستونی که میاد با کاوالیرز میام ( PS4 ) بعد از NBA2K08 تا الان اولین سالی هست که NBA2K اومده و نتونستم بازی کنم :| فقط خوب تمرین کن هیچی بلد نباشم تو این بارمه بدجور :d

سلام دوستان

لطفآ یکی بیاد یه آموزشی چیزی از بازی بزاره، لامصب آموزش آدم میزادی توی بازی نیست:d نحوه دفاع کردن ، حمله ، مد های مختلف بازی

من زیاد حرفه ایی نیستم ولی اول برو اون بخش تمرینات که تمام حرکات دفاعی و حجومی رو آموزش میده ، بعدش یه تیم انتخاب کن بچسب بهش ، ببین بازیکنات تو چه قسمتهایی توانا هستن دوستانه با CPU بازی کن بعد چند روز بازی میاد دستت ، کم کم درجه سختی بازی رو افزایش بده و برو روی حالت سیمولیشن ، از سایت اسپورت دانلود چندتا بازی NBA رو دانلود کن ببین کلا قوانین بازی چجوریاست ، اگه از بازیهای ورزشی در کل خوشت بیاد بعد یه ماه معتاد میشی :d

من پایه ی هر ساله این بازی بودم حیف که امسال ... !

اما تابستونی که میاد با کاوالیرز میام ( PS4 ) بعد از NBA2K08 تا الان اولین سالی هست که NBA2K اومده و نتونستم بازی کنم :| فقط خوب تمرین کن هیچی بلد نباشم تو این بارمه بدجور :d

علی فعلا که تیمتون زیاد جالب کار نکرده :d بیا منتظرت هستیم

خدا شاهده بهترین بازیه ورزشیه یه شب بازیش نکنم خوابم نمیبره ..از عالی هم انورتره تایید من نمره 9 گیم اسپات سخت گیر هست........

- - -ویرایش - - -

راستی بچها یه سوال اون حرکتی که توپ رو میندازه هوا نزدیک سبد به خط حمله دانک میکنه میشه بگید چجوری هست.:-/

خدا شاهده بهترین بازیه ورزشیه یه شب بازیش نکنم خوابم نمیبره ..از عالی هم انورتره تایید من نمره 9 گیم اسپات سخت گیر هست........

از نظر امتیاز این متای 83 همش بخاطر سیستم آنلاین بازی هستش ، اگه NBA LIVE زودتر از این میومد فکر کنم امتیازش (2K) بیشتر میشد

با چه تیمی بازی میکنی ؟ روی چه مدی ؟ چقدر به بازی مسلط هستی ؟

راستی بچها یه سوال اون حرکتی که توپ رو میندازه هوا نزدیک سبد به خط حمله دانک میکنه میشه بگید چجوری هست.
yahoo_7.gif
ALLEY-OOP توی 2K14 که L2 + مربع بود. امتحان کن

من زیاد حرفه ایی نیستم ولی اول برو اون بخش تمرینات که تمام حرکات دفاعی و حجومی رو آموزش میده ، بعدش یه تیم انتخاب کن بچسب بهش ، ببین بازیکنات تو چه قسمتهایی توانا هستن دوستانه با CPU بازی کن بعد چند روز بازی میاد دستت ، کم کم درجه سختی بازی رو افزایش بده و برو روی حالت سیمولیشن ، از سایت اسپورت دانلود چندتا بازی NBA رو دانلود کن ببین کلا قوانین بازی چجوریاست ، اگه از بازیهای ورزشی در کل خوشت بیاد بعد یه ماه معتاد میشی :d

علی فعلا که تیمتون زیاد جالب کار نکرده :d بیا منتظرت هستیم

معتاد که الانشم شدم ده تای فیفا می ارزه خدایی;)، فیلمهای آموزشی را دیدم ولی سریع توضیح میده و pause نداره، حالا مشکلی نداره امشب اولین بردم داشتم دستم اومده چجوری دفاع کنم ، فقط شما بگو
با چی گل های خفن بزنیم:d وقتی که کسی جلوی بازیکنت نباشه با کدوم دکمه میشه زد

بهترین تیم ها هم معرفی کنید + بهترین بازیکنان

معتاد که الانشم شدم ده تای فیفا می ارزه خدایی;)، فیلمهای آموزشی را دیدم ولی سریع توضیح میده و pause نداره، حالا مشکلی نداره امشب اولین بردم داشتم دستم اومده چجوری دفاع کنم ، فقط شما بگو
با چی گل های خفن بزنیم:d وقتی که کسی جلوی بازیکنت نباشه با کدوم دکمه میشه زد

بهترین تیم ها هم معرفی کنید + بهترین بازیکنان
با R2 و مربع دانک میزنه
دور تمریناتشو برو حالا دقیقا نمیدونم چه قسمتی از منو هستش از بچه ها کمک بگیر

از اینجا میتونی رتینگ بهترین بازیکنا رو در هر پست و بهترین تیمها رو ببینی :
http://basketballplayerratings.com/nba-2k15-team-ratings/

این سایت هم خیلی خوبه :

http://www.cbssports.com/nba/eye-on-basketball/24736020/player-ratings-for-every-team-in-nba-2k15

از هر کنفرانس یه تیم رو انتخاب کن و کاملا با هاشون تمرین کن تا یاد بگیری

من هدفم اینه که تاپیک رونق بگیره :d میدونم بازی خوبه 2 گیگ گیم پلی گرفتم تا حالا
رامین چه تیمی بر میداری ؟ به همه تاکتیک های بازی مسلط شدی ؟ پلی بوک ها و....

ای بابا هنوز 2k سرورهاشو درست نکرده ؟ دوستانه معمولی هم نمیشه زد ؟ آنلاین یه لذت دیگه داره شیو ه های جدید یاد میگیری و ...

من 2 هفته دیگه با راکتس میام به 2k بگو سروراشو درست کنه خودتم خوب تمرین کن :d اه راستی x1 داری :|

فوتبال رو هم امسال تحریم کردیم ، EA و KONAMI بهتره برن گل کوچیک بسازن :d
نیت ـت بسی خوبه ولی تجربه ثاب کرده زیاد موفق نمیشی:d
منم کلی تیم برمیدارم تا به همه ی تیم ها عادت کنم.ولی تیم اصلی ـم نیکس(به خاطر ملو:d) و گلدن استیت ـه.زیاد طرف تاکتیک ها نرفتم و اصلا وارد نیستم بهشون.بازی دنیایی ـه بر ای خودش و حالا حالا ها باید توش بچرخیم.
درست که هیچی بدتر هم شده.نسل قبل میشد آنلاین زد.دوستانه والا اینور هیچکس نخریده و من تک ـم:d.آره دقیقا من خودم nba2k13 بعد از بازی با کیان کلا فرق کرد سبک بازیم.
حیف شد:(.
من تحریم نکردم ولی خود فوتبال به مرور محو شد:d

نیت ـت بسی خوبه ولی تجربه ثاب کرده زیاد موفق نمیشی:d
منم کلی تیم برمیدارم تا به همه ی تیم ها عادت کنم.ولی تیم اصلی ـم نیکس(به خاطر ملو:d) و گلدن استیت ـه.زیاد طرف تاکتیک ها نرفتم و اصلا وارد نیستم بهشون.بازی دنیایی ـه بر ای خودش و حالا حالا ها باید توش بچرخیم.
درست که هیچی بدتر هم شده.نسل قبل میشد آنلاین زد.دوستانه والا اینور هیچکس نخریده و من تک ـم:d.آره دقیقا من خودم nba2k13 بعد از بازی با کیان کلا فرق کرد سبک بازیم.
حیف شد:(.
من تحریم نکردم ولی خود فوتبال به مرور محو شد:d
نیکز رو منم دوست داشتم ولی فقط یه ملو داره ، نه سنتر خوبی داره نه پوینت گارد درست و حسابی ، شرق با تورنتو و میامی حال میکنم ؛)

دقت کردین بازی توی سایت ریویو نشده ؟ :/ کیان و افشین و بقیه مثل اینکه با بازی حال نکردن :/

میگه محتویات جدید مود مای تیم دریافت شده + آپدیت روزانه راستر

این ویدئو هم حرکت منحصر بفرد پاول جورج رو آکوزش میده و دومین ویدئو هم با کریس پاول یک نوع دریبل رو آموزش میده

Anthony Davis is a MONSTER
دیوانمون کرده، تو پلی آف با گلدن استیت هستم، خوردیم به پلیکانز، به معنای واقعی کلمه دهنم رو سرویس کرده :دی میانگین 29/16 امتیاز و ریباند و 4 بلاک تو 5 بازی اول، 3-2 عقبم، بازی ششم هم توی نیو اورلئانه :دی میترسم بازی کنم :دی

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or