NBA 2K15

به نام خدا
سلام.گفتم تاپیک بازی زده نشده من بزنم.کم کم داریم به تاریخ عرضه نزدیک میشیم

پ.ن
بازی NBA 2K15 در روز ۷ اکتبر (۱۵ مهر) برای پلتفرم های PlayStation 3, PlayStation 4, Xbox One, Xbox 360 و PC عرضه خواهد شد.

lu4jx69l29wu0c2qc702.png
[/URL][/IMG]

آخرین ویرایش:
درود.
من زیاد فوتبالی نیستم و از هیچوقت از بازی کردنش لذت خاصی نبردم. اما یه زمانی بسکتبال رو روی PS2 بازی میکردم و خیلی دوسش داشتم. اسمشم یادم نیست.
توی خرید این بازی برای PS4 شک دارم، این بازی بهتره یا NBA Live ؟

اگر هم آنلاین بازی میکنید ساعتی چقدر مصرف دیتا دارید. ممنون میشم دوستان پاسخ بدند.

درود.
من زیاد فوتبالی نیستم و از هیچوقت از بازی کردنش لذت خاصی نبردم. اما یه زمانی بسکتبال رو روی PS2 بازی میکردم و خیلی دوسش داشتم. اسمشم یادم نیست.
توی خرید این بازی برای PS4 شک دارم، این بازی بهتره یا NBA Live ؟

اگر هم آنلاین بازی میکنید ساعتی چقدر مصرف دیتا دارید. ممنون میشم دوستان پاسخ بدند.
شک نکن این.بیخیال live شو

نسخه فیزیکی کسی ندیده بیاد؟ عقب مونده ها حالا میرن nba live وارد میکنن :|
خدا لعنتت کنه visual concepts دم کنکور ارشد اگه گذاشت من درس بخونم این بازی! :|

به یکی گفتم 43 گیگ nba دانلود کنی چقدر میگیری، گفت گیگی 4 تومن :)) منم گفتم گناه اون نسخه فیزیکی عزیز چیه که 170 تومن بدم تو واسم دانلود کنی!!! :))

نسخه فیزیکی کسی ندیده بیاد؟ عقب مونده ها حالا میرن nba live وارد میکنن :|
خدا لعنتت کنه visual concepts دم کنکور ارشد اگه گذاشت من درس بخونم این بازی! :|

به یکی گفتم 43 گیگ nba دانلود کنی چقدر میگیری، گفت گیگی 4 تومن :)) منم گفتم گناه اون نسخه فیزیکی عزیز چیه که 170 تومن بدم تو واسم دانلود کنی!!! :))

چه ارزون حساب کرده بوده بات:d:))

مشکل سر همین دانلود شه که زمان بر ه وگرنه آدم ميزاشت دانلود بشه فیزیکی باز برا این بازیا پر حجم بهتره:)

افشین میدونی این قضیه park جیه؟

متاسفانه اخبار بازی رو دنبال نکردم. خبر ندارم.

اون دوستمون هم که سوال پرسید، بهتره صبر کنید بازی بیاد و ببینید وضعیت سرورها چطوره. سرورهای بازی توی چند سال گذشته افتضاح به تمام معنا بودن و بخش آنلاین بازی رو خیلی مواقع غیر قابل بازی کرده بود. گرچه امسال وعده دادن که سرورها خیلی بهتر میشن. از نظر هسته گیم پلی و گرافیک و ... اصلاً زشته بخواید لایو رو با این مقایسه کنید :دی

جزئیات چهره ها رو ببینید و با آشغالایی که کونامی و EA میسازن مقایسه کنید :دی

پ ن: امروز Pre-Load شروع میشه. کیان تو هم حالا عجله نکن، یکی دو هفته سر حوصله بازی رو دانلود کن، بعد به صورت دیجیتالی بزن تو گوشش :دی اگه بازی رو بخری و بعد لنگ دانلود بمونی خیلی حالت گرفته میشه :دی تجربه کردم که میگم :دی

آخرین ویرایش:
این my park یه مد آنلاینه، میتونی با بازیکنت بری عضو یکی از سه گروه بشی که سبک بسکتبالشون متفاوته، بعد یه سری مجموعه کورت هست که توی اینا تیمایی که تشکیل میدین با هم بازی میکنن و حالت برنده به جا هم داره، اون که برده میمونه و اونی که باخته میره بیرون، یه سری مدهای دیگه هم داره که من نخوندم جزییاتشو

:|

بازی 49 گیگ فضا میخواد!!!! خیـــــــــلیه :d
دفترچه ای که با بازی هست خیلی کامله و به درد بخوره
یعنی با همون بازیکن my career میری park ؟ قشنگ هست این مود؟
آره، بزار بیاد معلوم میشه قشنگه یا نه :d

آخرین ویرایش:
:|

بازی 49 گیگ فضا میخواد!!!! خیـــــــــلیه :d
دفترچه ای که با بازی هست خیلی کامله و به درد بخوره

آره، بزار بیاد معلوم میشه قشنگه یا نه :d

این مرده همه بازیای ps4 میخره تو کاره ایک باکسم زده تو یوتیوب هم میزاره فیلماشو کاملا از اون الافای اونور آبیه:d
بازی در عالی بودنش شک نکنین...من امیدوارم مثل 2 سال پیش ی بخش مثل مایکل جردن داشته باشن حالا جردن نه ی نفر دیگه...
من شنیده بودم راجبه لبرون جیمز درست کردن تو کاوالیرز چند سال پیش بازیاشو که بزرگ شد و معروف..ی بخش مخصوص برا بازیه به اسمه این ستاره گویا فک کنم

آخرین ویرایش:
این مرده همه بازیای ps4 میخره تو کاره ایک باکسم زده تو یوتیوب هم میزاره فیلماشو کاملا از اون الافای اونور آبیه:d
بازی در عالی بودنش شک نکنین...من امیدوارم مثل 2 سال پیش ی بخش مثل مایکل جردن داشته باشن حالا جردن نه ی نفر دیگه...
من شنیده بودم راجبه لبرون جیمز درست کردن تو کاوالیرز چند سال پیش بازیاشو که بزرگ شد و معروف..ی بخش مخصوص برا بازیه به اسمه این ستاره گویا فک کنم
آره توی 14 واسه لبران داشت
دوستان فقط نسخه های کنسول های نسل بعد اومده؟یا نسخه های نسل هفتمی هم اومدن؟؟
همه نسخه ها 7ـم میان باهم

power ranking:

1. San Antonio - 18.25
  2. Cleveland - 18
  3. Oklahoma City - 16
  4. L.A. Clippers - 16
  5. Chicago - 14.75
  6. Washington - 12.75
  7. Golden State - 12.5
  8. Portland - 10.25
  9. Toronto - 10.125
  10. Charlotte - 10
  11. Houston - 10
  12. Memphis - 9.875
  13. Indiana - 9.625
  14. Detroit - 9.375
  15. Phoenix - 8.5
  16. Sacramento - 8.375
  17. Dallas - 8.25
  18. Miami - 8.25
  19. Atlanta - 8.25
  20. New Orleans - 8
  21. Brooklyn - 7.625
  22. Boston - 7
  23. L.A. Lakers - 6.875
  24. New York - 6.875
  25. Denver - 6.25
  26. Orlando - 5
  27. Minnesota - 4.875
  28. Philadelphia - 4.5
  29. Milwaukee - 3.5
  30. Utah - 3.25

top 20:

SI RankNBA 2K15 RankPlayer
11LeBron James
22Kevin Durant
33Chris Paul
54Tim Duncan
115Carmelo Anthony
246Kobe Bryant
77Kevin Love
N/A8Paul George
109Blake Griffin
810Stephen Curry
1311James Harden
612Anthony Davis
913Dwight Howard
1214LaMarcus Aldridge
1415Dirk Nowitzki
416Russell Westbrook
1517Tony Parker
2318Derrick Rose
1719Joakim Noah
2220Damian Lillard

Last edited by a moderator:
کلیولند رو بیخودی قوی کردن. اوکلاهوما و کلیپرز و کلیولند باید در یه حد باشن. کلیولند حتی یه بازی هم نکرده ببینیم چطور هستن. نباید در کنار SAS بهترین تیم باشن. الان تو آنلاین همه کلیولند رو انتخاب میکنن :دی

دقیقا :| تیمی که هنوز بازی نکرده رو آوردن گذاشتن دوم :| میتونستن صبر کنن بعد چند تا بازی آپدیت کنن و بکشوننشون بالا

کلیولند رو بیخودی قوی کردن. اوکلاهوما و کلیپرز و کلیولند باید در یه حد باشن. کلیولند حتی یه بازی هم نکرده ببینیم چطور هستن. نباید در کنار SAS بهترین تیم باشن. الان تو آنلاین همه کلیولند رو انتخاب میکنن :دی

دقیقا مث تیم لیکرز در NBA 2K13 شده که تازه هاوارد و استیو نش رو گرفته بود و از نظر قدرت شده بود تیم اول . در آخر فصل هم همه دیدن که چجوری گند زد ! :d

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or