NBA 2K15

به نام خدا
سلام.گفتم تاپیک بازی زده نشده من بزنم.کم کم داریم به تاریخ عرضه نزدیک میشیم

پ.ن
بازی NBA 2K15 در روز ۷ اکتبر (۱۵ مهر) برای پلتفرم های PlayStation 3, PlayStation 4, Xbox One, Xbox 360 و PC عرضه خواهد شد.

lu4jx69l29wu0c2qc702.png
[/URL][/IMG]

آخرین ویرایش:
یعنی چی هر کی خواست ؟! یعنی ماهم میتونیم دانلود کنیم و بازی کنیم؟! :d
جدا از شوخی کسی بازی و خرید امار بده ما هم بریم بگیریم... مردیم از خماری!!!
نت ذغالیه :d دارم دانلود میکنم، بازی کردم حتما نظرمو میدم :d

خوشحالم بازی گویا اوضای خوبی داره که تو سایتgamefly که ی سایتیه که نمره هاش متغییر و مردم آمریکا رای میدن تا اینجا 9.5 رو گرفته ..و تا 1ماه دیگه بشه 8.5 تو بدترین شرایط که نمیشه ...و فک کنم بعد از tlou تو این سایت که 9.3 گرفته این nba که بهترین بازی میشه ...شاید از tlou هم بهتر بشه...کلا نمره 4 5 روز اخیرش که من دنبال کردم بالا پایین شده اما زیر 9 نیامده و امروز رفته رو 9.5:d و نشان دهنده یک عنوان تاپ هست...امیدوارم بچه ها بخرنش ما هم بعدا ازشون بخریم اگه تو ی ماه دیگه 3 عنوان خوبه اسسین و فارکرای و کالاف نمیخواست بیاد میرفتم آکشو میخریدم چون شک ندارم بهترین بازی ورزشی و بهترینه تو تولید...

من اگر بتونم یه پولی گیر بیارم,اولین کاری که میکنم اینه که این بازی رو میخرم :bighug:

واقعا این 2k کارشو فوق العاده انجام میده! برعکس EA و Konami که الکی مخاطبینشون رو امیدوار میکنن,این بازی به تمام وعده هایی که میده عمل میکنه.

تو استریم بازیو دیدم چقدر خوبه!
من چندسال پیش یه نسخشو بازی کردم و زیاد اشنایی ندارم ولی این نسخش مجابم کرده برم بگیرمش.
فقط بازی چه مدها و بخشهایی داره چجوریه؟ممنون میشم بگید

من بازی و گرفتم. بدون اپدیت اجازه نمیده بازی کنی ( اپدیتم حدودا یک گیگه )
فقط میزاره با میامی و سن انتونیو بازی کنی تا اپدیت تموم شه...
گرافیک حرف نداره ولی فیزیک بازیکنا کمی شبیه به NBA LIVE شده! :(:|:-s
گیم پلی هم مثل همیشه فوق العادس...:x

منم همین الان خونه داداشم چند دست بازی کردم. مشکلات پاس دادن که توی نسخه قبل بود حل شده. مدل بازیکنا تقریباً همون طور باقی مونده. البته همون بازی قبلی هم از همه بازیهای ورزشی دیگه بهتر بود.
فیزیک برخوردها تقریباً مثل نسخه قبله که بازم عالی بود.
یه سری انیمیشن جدید اضافه شده که به طور کلی باعث میشن بازی زنده تر و پویاتر به نظر بیاد و کاملاً هم به چشم میان.
ریباندها عالی شدن، خیلی خیلی خوب شدن.
مشکل Charge که تو نسخه قبل بود این جا وجود نداره و نمیشه همین جوری الکی بری تو صورت مهاجم و خطا بگیری.
در کل گیم پلی بازی روون تره. اما ویژگی خیلی خاص و جدیدی اضافه نکردن. به هر حال گیم پلی مشکل خاصی هم نداشت و همین کارای ریز کافی بود.
Half Time Show کلاً برداشته شده و بین دو نیمه فقط یه سری آمار نشون داده میشه.
قبل از هر بازی شک و ارنی در مورد بازی حرف میزنن و دیالوگهای جالبی میگن.
گزارشگرای بازی هم مثل همیشه عالی، ولی احساس نمیکنم خیلی تغییر بین دو نسل تو این زمینه باشه. کمی به موقع تر حرف میزنن و صحبتهای بی مورد کمتر میکنن. ولی از نظر تعداد لاین ها و ... باید چند ساعت بازی کرد تا متوجه تغییرات شد. بعد چرا Steve Kerr هنوز گزارشگره؟ :| خو این که الان مربی Warriors شده :| این یه مورد خیلی ضایست :دی
یه سری از رنگای لباس ها همچنان Offـه. مثلاً لباس قرمز شیکاگو رنگش اون طوری که باید نیست. یا رنگ زمین Barclays Center با اونی که توی واقعیت میبینیم تفاوت داره. اما اینقدر زمین ها با جزئیات و شبیه به مدل واقعیشون هستن که این چیزا توشون گم میشه.
صدای سبد وقتی که تو به لبه حلقه برخورد میکنه خیلی بده. به نظر من باید درست شه.
Set کردن Screenـها معرکه شده. نسخه قبلی هم خیلی نسبت به نسل قبل بهتر بود، ولی بازم یه سری مشکلات داشت.
چند تا بازی هم با هوش مصنوعی کردم، مقابل شارلوت هورنتس، قشنگ جاهایی که Miss Match گیرشون میومد میرفتن سراغ Big Al و خلاصه قشنگ همون جوری بازی میکردن که باید بازی میکردن.
SAS خیلی خرکیه، روی درجه سختی بالا تیلیط میشید روبروشون :دی

مدهای آنلاین رو چک نکردم. در کل راضی بودم. من خیلی اهل آنلاین نیستم و بیشتر با دوست و آشنا آفلاین میزنم، پس مشکل سرورها اگر هم وجود داشته باشه، برای من دردسرساز نیست.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or