NBA 2K15

به نام خدا
سلام.گفتم تاپیک بازی زده نشده من بزنم.کم کم داریم به تاریخ عرضه نزدیک میشیم

پ.ن
بازی NBA 2K15 در روز ۷ اکتبر (۱۵ مهر) برای پلتفرم های PlayStation 3, PlayStation 4, Xbox One, Xbox 360 و PC عرضه خواهد شد.

lu4jx69l29wu0c2qc702.png
[/URL][/IMG]

آخرین ویرایش:
عنوان NBA 2K15 یکی از پرطرفدارترین عناوین ورزشی است که همانند نسخه های قبلی خود خیلی از بازیبازان را به خود جذب و در خود غرق ساخته است. در این عنوان قابلیتی جدید با عنوان اسکن چهره قرار داده شده است که به نظر بسیار جالب می باشد. اما رد برخی موارد این اسکن به درستی کار نمی کند! این قابلیت جدید در حالت کلی بسیار جالب و مناسب و زیبا به نظر می رسد اما در برخی مواقع اسکن چهره هایی که انجام می شود نتایج مطلوب را ارائه نمی کنند و باعث برخی باگ ها در پردازش چهره می شوند.
به تازگی تصاویری از این باگ های رخ داده در هنگام ساخت و پردازش چهره منتشر شده است که در برخی موارد بسیار خنده دار و در برخی دیگر شاید ترسناک به نظر برسد! البته در برخی دیگر از موراد نگاه کردن به این تصاویر نیز کاری رقت برانگیز خواه بود! شما می توانید این تصاویر را در زیر مشاهده کنید:
nba_2k15_face_scan_bug_6.jpg

NBA 2K15 برای پلتفرم های PC، PlayStation 3، PS4، Xbox 360 و Xbox One در همین هفته منتشر خواهد شد؛ در تاریخ ۹ اکتبر در آمریکای شمالی و در ۱۰ اکتبر در دیگر مناطق منتشر خواهد شد.
نظر شما در رابطه با تصاویر منتشر شده از این عنوان چیست؟ در هنگام نگاه کردن به تصاویر چه حسی به شما دست داد؟ نظرات خود را در رابطه با این تصاویر با ما در میان بگذارید.

متا ام كه 88 شده چندتا ويدئو ديدم واقعا عاليه اين بازي مطمئنا بهترين بازي ورزشي ميشه
منو بازي خوب شده ؟ پارسال كه هيچي نداشت!
بعد درمورد وضعيت VC ام بگين چون قبلي كه خيلي كم ميداد كلا همه چي ام گرون بود:|

یک زمانی لقب پادشاه کاملا برازنده عنوان PES در بازی های ورزشی بود بدون هیچ شکی ولی امروزه و در این دوران این لقب برازنده سری NBA 2K در بخش بازی های ورزشی هستش بدون هیچ شک و تردیدی !!!

واقعا حیف و صد افسوس که خیلی بسکتبال باز نیستم ولی بازم پول دستم بیاد این عنوان رو خریداری میکنم واقعا شاهکاری هستش برای خودش یعنی آرزوم بود که 2K Sport پا به ساختن بازی فوتبال بذاره و بتونه یه تحول و انقلابی در بازی فوتبال به وجود بیاره ولی ................

من آخرین باری که NBA2K بازی کردم مال7 سال پیش بود یادش بخیر ، همش خونه ی یکی از بچه ها که PS3 داشت پلاس بودم :)) دائم nba .با اینکه هیچی از بسکتبال حالیم نبوده و نیست بازم خیلی حال میداد . :d
در کل خواستم بگم از دستش ندید که حقیقتا کل عمرتان بر فناست !!

من آخرین باری که NBA2K بازی کردم مال7 سال پیش بود یادش بخیر ، همش خونه ی یکی از بچه ها که PS3 داشت پلاس بودم :)) دائم nba .با اینکه هیچی از بسکتبال حالیم نبوده و نیست بازم خیلی حال میداد . :d
در کل خواستم بگم از دستش ندید که حقیقتا کل عمرتان بر فناست !!
یادمه تا 08 nba live بد نبود و رو جلدشم عکس ستاره واشنگتون بود و اسمشم فک کنم آرتست بود و من آکشو برا ps3 خریدم و بازی شروع میشد محل تمرین داشت مثل فیفاهای سری قبل و تیم های ملی هم بودن اما نمیدانم به یکباره چی شد کلا از 09 به بعد ea بسکتبالش مزحک شد و یادمه kevin garnet رفت رو جلد 2k و بازی حرف نداشت با اون لباسه سبز سلتیک و به یکباره محو شد nba live ...من هر سال بازی میکردم این بازیو بازی به نظر من در کناره fight night ها تنها بازیای ورزشی بودن که آدمو رو شوق میاوورد فوتبالها همیشه نیاز به ی نفر بود اگر نه حوصلت سر میرفت اما بسکتبال هوشه بازیکناش خوبه و عالی......این یسکتبال تنها بازی هست که کلا خوب میسازنش به خصوص 2k ...یکی خواست بعدا بفروشه دسته دوشو خبر بده حتما...اگر ماه آینده بازیای شوتر و اسسین در راه نبودن میخریدمش...این ی گیگه هم دردسری داره دانلودش...

7 سال با NBA2K بهترین دوران گیمم رو داشتم حیف که امسال کنکور دارم :( بچه ها King James رو برمیدارین به یاد من باشین ! :d

من که کلا فن دو آتیشه ی بسکتبالم هم بازی میکنم هم میبینم هم گیم میزنم اما اگه کسی هیچ کدوم رو انجام نمیده کلا حال نمیکنه با بسکتبال این بازیو رو بکنه قول میدم حال میده بهش !

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or