NBA 2K13 | Xbox 360

دوستان این تیم نیکس چطوریه راحت هرچی 3 میزنن میره تو سبد؟؟؟من میامی رو ورمیدارم دوستم نیکس رو هرچی اون 3 میزنه در هر شرایطی عین باقلوا میره تو سبد!!!چجوری میشه جلوشو گرفت؟؟بازی ایراد داره یا با تاکتیکی چیزی میشه خنثی کرد این قضیه رو؟؟؟
کمک کنید ممنون میشم.

دوستان این تیم نیکس چطوریه راحت هرچی 3 میزنن میره تو سبد؟؟؟من میامی رو ورمیدارم دوستم نیکس رو هرچی اون 3 میزنه در هر شرایطی عین باقلوا میره تو سبد!!!چجوری میشه جلوشو گرفت؟؟بازی ایراد داره یا با تاکتیکی چیزی میشه خنثی کرد این قضیه رو؟؟؟
کمک کنید ممنون میشم.
حتما دوستت خوب بلده بشوته دیگه:d

کمک کنید ممنون میشم.
تیم نیکس در واقعیت هم با داشتن بازیکنانی مثل anthony . novak.kidd.felton.shumpert و ......عالی 3 میزنن ولی بهترین دفاع man to man جلوش وایسا دستام با آنالوگ ببر بالا درصدش پایین میاد

راستی ببخشید.شما که واردی.چجوری میشه حفظ توپ خوبی داشت؟و چگونه میشه دانکهای مختلف زد؟بعد james hardn هنوز چرا تو اوکلاهاما؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

حفظ توپ بییشتر با بازیکنای قد کوتاه و با آنالوگ راست بال هندلینگ کنی دانکهای مختلف بیشتر شانسیه اونموقع هنوز تو OKC بود الان اومده HOUSTON ROCKETS خودت TRADE کن

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or