SleepyTurtel
کاربر سایت
این dunk contest کجاست؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
D L Cاین dunk contest کجاست؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
حتما دوستت خوب بلده بشوته دیگه:dدوستان این تیم نیکس چطوریه راحت هرچی 3 میزنن میره تو سبد؟؟؟من میامی رو ورمیدارم دوستم نیکس رو هرچی اون 3 میزنه در هر شرایطی عین باقلوا میره تو سبد!!!چجوری میشه جلوشو گرفت؟؟بازی ایراد داره یا با تاکتیکی چیزی میشه خنثی کرد این قضیه رو؟؟؟
کمک کنید ممنون میشم.
تیم نیکس در واقعیت هم با داشتن بازیکنانی مثل anthony . novak.kidd.felton.shumpert و ......عالی 3 میزنن ولی بهترین دفاع man to man جلوش وایسا دستام با آنالوگ ببر بالا درصدش پایین میاددوستان این تیم نیکس چطوریه راحت هرچی 3 میزنن میره تو سبد؟؟؟من میامی رو ورمیدارم دوستم نیکس رو هرچی اون 3 میزنه در هر شرایطی عین باقلوا میره تو سبد!!!چجوری میشه جلوشو گرفت؟؟بازی ایراد داره یا با تاکتیکی چیزی میشه خنثی کرد این قضیه رو؟؟؟
کمک کنید ممنون میشم.
این دفاع من تو منو با کدوم دکمه باید زد؟تیم نیکس در واقعیت هم با داشتن بازیکنانی مثل anthony . novak.kidd.felton.shumpert و ......عالی 3 میزنن ولی بهترین دفاع man to man جلوش وایسا دستام با آنالوگ ببر بالا درصدش پایین میاد
این دفاع من تو منو با کدوم دکمه باید زد؟
راستی ببخشید.شما که واردی.چجوری میشه حفظ توپ خوبی داشت؟و چگونه میشه دانکهای مختلف زد؟بعد james hardn هنوز چرا تو اوکلاهاما؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
از کدوم قسمت trade کنم؟ببخشیداحفظ توپ بییشتر با بازیکنای قد کوتاه و با آنالوگ راست بال هندلینگ کنی دانکهای مختلف بیشتر شانسیه اونموقع هنوز تو OKC بود الان اومده HOUSTON ROCKETS خودت TRADE کن
از کدوم قسمت trade کنم؟ببخشیدا
من انلاین نیستما.افلاینم.بازم میشه؟OPTION.MANAGE ROSTER.ROSTERS.بازیکن مورد نظر TRADE راسی KEVIN MARTIN از HR رفته OKC با اون TRADE کن
خیلی خیلی ببخشید.من خوب نفهمیدم.الان تو منو تو کدوم قسمت برم؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟خیلی ببخشیدااره مشکلی نی
خیلی خیلی ببخشید.من خوب نفهمیدم.الان تو منو تو کدوم قسمت برم؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟خیلی ببخشیدا