NBA 2K13 | Xbox 360

من زیاد از اصطلاحات بسکت سرم نمیشه و در حد ابتدایی مثل دانک و ... ـه:dولی به شدت با بازی حال کردم:d
خیلی بسکتبال رو خوب شبیه سازی کرده و حالا به ea حق میدم که nba live رو تعطیل کرده:d
بازیم هم داره کم کم راه میفته:d

Jay-Z واقعا کارشو عالی انجام داده، اینقدر خوب ساندترک‌ها با بازی مچ شدن که تصورش خیلی سخته، واقعا علمی کار کرده و آهنگ‌ها تو قسمتای مختلف بازی انرژی خیلی مثبتی به آدم میدن!
فکر کنم امسال چند تا جایزه ساندترک ببره بازی :d
از اینجا میتونین دانلود کنین: http://forum.bazicenter.com/thread43453/page33/#post2303090

اون ساندترک اول بازی (وقتی واسه اولین بار وارد بازی میشین) خُداست ، Run This Town >:d

بار اول؟ Run this town همونه کی Rihanna میخونه ها؟! :d
آهنگ ورودی بازی Public service announcementـه، حالا من منظورتو از بار اول متوجه نمیشم!
بهترین آهنگ هم به نظرم Ali in the jungleـه >:d

کسی می دونه گرافیک این بهتره یا PC؟
قاعدتا PC باید بهتر باشه ولی تو سایت خودش نوشته این کلی چیزا داره که نسخه PC نداره. حالا نمی دونم راسته یا واسه تبلیغ گفته.

کسی می دونه گرافیک این بهتره یا PC؟
قاعدتا PC باید بهتر باشه ولی تو سایت خودش نوشته این کلی چیزا داره که نسخه PC نداره. حالا نمی دونم راسته یا واسه تبلیغ گفته.
کلا نسخه کنسولی و مخصوصا نسخه 360 بیشتر حمایت میشه، مخصوصا از لحاظ امکانات آنلاین، مثلا تو نسخه کنسولی میتونی Blacktop رو آنلاین بازی کنی
ولی گرافیک نسخه PC بهتره
لیگ کدوم گزینس؟
Game modes - The association

کلا نسخه کنسولی و مخصوصا نسخه 360 بیشتر حمایت میشه، مخصوصا از لحاظ امکانات آنلاین، مثلا تو نسخه کنسولی میتونی Blacktop رو آنلاین بازی کنی
ولی گرافیک نسخه PC بهتره
خوب اگه آنلاین بازی نکنیم چی؟ در ضمن یه ویژگی که نسخه PC داره اینه که DLCها رو می شه مفتی استفاده کرد. با توجه به این که بازی 360 گرون تره می ارزه کنسولی بگیرم یا PC؟

خوب اگه آنلاین بازی نکنیم چی؟ در ضمن یه ویژگی که نسخه PC داره اینه که DLCها رو می شه مفتی استفاده کرد. با توجه به این که بازی 360 گرون تره می ارزه کنسولی بگیرم یا PC؟
اگه آنلاین بازی نمیکنین همون نسخه PC رو بگیرین که میتونین از وضعیت گرافیکی بهترش استفاده کنین

بار اول؟ Run this town همونه کی Rihanna میخونه ها؟! :d
آهنگ ورودی بازی Public service announcementـه، حالا من منظورتو از بار اول متوجه نمیشم!
بهترین آهنگ هم به نظرم Ali in the jungleـه >:d

اون که ساندترک نیست ، تصویریه ، منظورم همونه که Jay-Z و Rihanna با هم خوندن . اولین باری که وارد Main Menu میشین همین ساندترک پخش میشه ، دفعات بعدی تغییر میکنه ولی بار اول همیشه همین ساندترک پخش میشه . اگه سیوهای بازی رو پاک کنی و دوباره بازی رو اجرا کنی همین آهنگ پخش میشه :d
ولی ای کاش از Queen B هم چند تا ترک میذاشت ، به هر حال همسر گرامیه و کارش هم از این کوچولو ها خیلی خیلی قوی تره :d

مساله اینه که نسخه ی PC قرار نیست واسش DLC بیاد ، پچ هم واسه بازی دیر منتشر میشه . ولی اگه میخواید آفلاین بازی کنید ، نسخه ی PC از نظر گرافیکی خیلی بهتره + هزاران ماد ِ بدردبخور واسه PC میاد که نمونش توی نسخه ی کنسولی نیست.اگه صرفا واسه آفلاین بازی کردن با رفقا و My Career میخواید بازی رو تهیه کنید و PC ـه مناسب دارید ، مسلما نسخه ی PC بهتره چون گرافیکش بخاطر رزولوشن و AA و مادهای گرافیکی و ... به مراتب بهتر از نسخه ی کنسولی هست.

اما اگه میخواید آنلاین بازی کنید ، نسخه ی PC امسال خوب شده ولی بازم یه سری ویژگی نسبت به نسخه ی کنسولی کم داره ، مثل My Team و Blacktop 3Vs3 که فقط مخصوص نسخه ی کنسولی هست.کیفیت سرور ها هم تا سال گذشته خیلی بد بود ولی امسال سرورها بهتر شدن (هم سرورهای نسخه ی PC و هم سرورهای نسخه ی کنسولی).در کل اگه اهل آنلاین هستید به نظر من حتما نسخه ی 360 رو تهیه کنید.

کاش میشد دانکای مختلف زد!!!!!!!!!
می شه! این همه دانک داره دیگه چی می خوای؟ اگه می خوای یاد بگیری دانک های مختلف بزنی برو قسمت های Practice رو یه دور رد کن.
مساله اینه که نسخه ی PC قرار نیست واسش DLC بیاد ، پچ هم واسه بازی دیر منتشر میشه . ولی اگه میخواید آفلاین بازی کنید ، نسخه ی PC از نظر گرافیکی خیلی بهتره + هزاران ماد ِ بدردبخور واسه PC میاد که نمونش توی نسخه ی کنسولی نیست.اگه صرفا واسه آفلاین بازی کردن با رفقا و My Career میخواید بازی رو تهیه کنید و PC ـه مناسب دارید ، مسلما نسخه ی PC بهتره چون گرافیکش بخاطر رزولوشن و AA و مادهای گرافیکی و ... به مراتب بهتر از نسخه ی کنسولی هست.

اما اگه میخواید آنلاین بازی کنید ، نسخه ی PC امسال خوب شده ولی بازم یه سری ویژگی نسبت به نسخه ی کنسولی کم داره ، مثل My Team و Blacktop 3Vs3 که فقط مخصوص نسخه ی کنسولی هست.کیفیت سرور ها هم تا سال گذشته خیلی بد بود ولی امسال سرورها بهتر شدن (هم سرورهای نسخه ی PC و هم سرورهای نسخه ی کنسولی).در کل اگه اهل آنلاین هستید به نظر من حتما نسخه ی 360 رو تهیه کنید.

با نسخه کرک شده PC میشه آنلاین بازی کرد؟

می شه! این همه دانک داره دیگه چی می خوای؟ اگه می خوای یاد بگیری دانک های مختلف بزنی برو قسمت های Practice رو یه دور رد کن.

با نسخه کرک شده PC میشه آنلاین بازی کرد؟

نـــُچ ! پارسال میشد ، امسال نمیشه (فــعلا)

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or