NBA 2K13 | Xbox 360

تیم نیکس در واقعیت هم با داشتن بازیکنانی مثل anthony . novak.kidd.felton.shumpert و ......عالی 3 میزنن ولی بهترین دفاع man to man جلوش وایسا دستام با آنالوگ ببر بالا درصدش پایین میاد
من خودم یارگیری میکنم اینی که شما گفتی چیه؟؟کاملتر میشه بگی؟؟جلوش وایسم انالوگ رو بدم بالا؟؟

اقا هرکی NBA انلاین میزنه add کنه:d
yashar22

حیف لایو ندارم مگر ن با charlote bobcats با اختلاف 100 تا میبردمت

---------- نوشته در 10:07 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 10:06 PM ارسال شده بود ----------

من خودم یارگیری میکنم اینی که شما گفتی چیه؟؟کاملتر میشه بگی؟؟جلوش وایسم انالوگ رو بدم بالا؟؟

اره دیگه یارو خودتو بگیر بقیه ام دستور man to man بده

وقتی با گارد حمله میکنم.میخوام گارد شوت زنم مثه واقعی بیاد نزدیکم تا بش پاس بدم.ولی وامیسته.دستوری نیست بهش بدم تا تکون بخوره و جاشو عوض کنه؟؟؟؟؟؟؟؟

داستان معامله بین rockets و thunder از این قراره
James Harden, Cole Aldrich, Daequan Cook and Lazar Hayward
به ازای
Kevin Martin, Jeremy Lamb, two first-round draft picks, one second-round draft pick
-------
derek fisher هم چند روز پیش به درخواست خودش free agent شد
نتونستم lamb بیارم.assgin میزنم ولی بعدش نمیدونم باید چیکار کنم؟؟؟؟؟؟؟؟؟
اول free agentـش کن، بعد برو تو rosterـه تیمی که میخوای بزاریش اونجا و از اونجا باهاش sign کن
وقتی با گارد حمله میکنم.میخوام گارد شوت زنم مثه واقعی بیاد نزدیکم تا بش پاس بدم.ولی وامیسته.دستوری نیست بهش بدم تا تکون بخوره و جاشو عوض کنه؟؟؟؟؟؟؟؟
موقع حمله سمت چپ یا راست d-pad رو که فشار میدی آپشن های حمله رو نشون میده، مثلا durant get open یا kobe cut to basket
بسته به تیمت یک سری حالت پیش فرض داره
کلا چپ و راست رو قاطی کردم :d، حالا مورد قبلی چپ یا راست بود این یکی بر عکسه
وقتی بزنی تاکتیک های حمله رو نشون میده که میتونی انتخاب کنی
یعنی یک بشر اینجا لایو بازی نمیکنه؟:d
من
رامین(rametzio)
هادی (HDV 7)
هستیم
موقع دفاع جهت سمت چپ یا راست (حضور ذهن ندارم) D-pad رو فشار میدی و زون های دفاع رو نشون میده، میتونی انتخاب کنی، خودش به صورت پیش فرض روی man to manـه،
کلا 8 تا آپشن داره
man to man
2-3 zone
3-2 zone
1-3-1 zone
با فشار دادن lt اون جهار تای دیگه رو میتونی ببینی
half court pressure
full court pressure
half court trap
full court trap

میتونی half court pressure رو امتحان کنی شاید موفق تر باشی، ولی این زون فضا رو واسه fastbreak کردن حریف مهیا میکنه

دوستان یه سوال
من تا به حال این سری بازی رو بازی نکردم
میشه یه توضیح بدین چه جوره تا برم بخرم
توضیح خاصی که نداره. میشه گفت بهترین شبیه ساز ورزشی که صنعت گیم تابحال به خودش دیده. اگه بسکتبال دوس داری حتما بگیرش.

دوستان یه سوال
من تا به حال این سری بازی رو بازی نکردم
میشه یه توضیح بدین چه جوره تا برم بخرم
اگه به بسکت علاقه داری حتماااااااااااااااااااااااااااااااااا بگیرش

---------- نوشته در 05:31 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 05:30 PM ارسال شده بود ----------

داستان معامله بین rockets و thunder از این قراره
James Harden, Cole Aldrich, Daequan Cook and Lazar Hayward
به ازای
Kevin Martin, Jeremy Lamb, two first-round draft picks, one second-round draft pick
-------
derek fisher هم چند روز پیش به درخواست خودش free agent شد

اول free agentـش کن، بعد برو تو rosterـه تیمی که میخوای بزاریش اونجا و از اونجا باهاش sign کن

موقع حمله سمت چپ یا راست d-pad رو که فشار میدی آپشن های حمله رو نشون میده، مثلا durant get open یا kobe cut to basket
بسته به تیمت یک سری حالت پیش فرض داره
کلا چپ و راست رو قاطی کردم :d، حالا مورد قبلی چپ یا راست بود این یکی بر عکسه
وقتی بزنی تاکتیک های حمله رو نشون میده که میتونی انتخاب کنی

من
رامین(rametzio)
هادی (HDV 7)
هستیم

موقع دفاع جهت سمت چپ یا راست (حضور ذهن ندارم) D-pad رو فشار میدی و زون های دفاع رو نشون میده، میتونی انتخاب کنی، خودش به صورت پیش فرض روی man to manـه،
کلا 8 تا آپشن داره
man to man
2-3 zone
3-2 zone
1-3-1 zone
با فشار دادن lt اون جهار تای دیگه رو میتونی ببینی
half court pressure
full court pressure
half court trap
full court trap

میتونی half court pressure رو امتحان کنی شاید موفق تر باشی، ولی این زون فضا رو واسه fastbreak کردن حریف مهیا میکنه
از کجا free agent کنم؟

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or