arminbayati
کاربر سایت
حالا نمیدونی کیو داده اینو بجاش گرفته؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
ن من آخه تنها تیمی که بازیهاشو کامل میبینم LALb-)
حالا نمیدونی کیو داده اینو بجاش گرفته؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
ممکن هست کسیو نداده باشه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ن من آخه تنها تیمی که بازیهاشو کامل میبینم LALb-)
ممکن هست کسیو نداده باشه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
خب چجوری باید trade کنم بیاد.اینکه میگه باید یه بازیکن جاش ببری؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟اره 2 حالت یا FREE AGENT باشه یا 1 بازیکن به ازای جفتشون
خب چجوری باید trade کنم بیاد.اینکه میگه باید یه بازیکن جاش ببری؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
من خودم یارگیری میکنم اینی که شما گفتی چیه؟؟کاملتر میشه بگی؟؟جلوش وایسم انالوگ رو بدم بالا؟؟تیم نیکس در واقعیت هم با داشتن بازیکنانی مثل anthony . novak.kidd.felton.shumpert و ......عالی 3 میزنن ولی بهترین دفاع man to man جلوش وایسا دستام با آنالوگ ببر بالا درصدش پایین میاد
اقا هرکی NBA انلاین میزنه add کنه:d
yashar22
من خودم یارگیری میکنم اینی که شما گفتی چیه؟؟کاملتر میشه بگی؟؟جلوش وایسم انالوگ رو بدم بالا؟؟
اول free agentـش کن، بعد برو تو rosterـه تیمی که میخوای بزاریش اونجا و از اونجا باهاش sign کننتونستم lamb بیارم.assgin میزنم ولی بعدش نمیدونم باید چیکار کنم؟؟؟؟؟؟؟؟؟
موقع حمله سمت چپ یا راست d-pad رو که فشار میدی آپشن های حمله رو نشون میده، مثلا durant get open یا kobe cut to basketوقتی با گارد حمله میکنم.میخوام گارد شوت زنم مثه واقعی بیاد نزدیکم تا بش پاس بدم.ولی وامیسته.دستوری نیست بهش بدم تا تکون بخوره و جاشو عوض کنه؟؟؟؟؟؟؟؟
یعنی یک بشر اینجا لایو بازی نمیکنه؟:d
موقع دفاع جهت سمت چپ یا راست (حضور ذهن ندارم) D-pad رو فشار میدی و زون های دفاع رو نشون میده، میتونی انتخاب کنی، خودش به صورت پیش فرض روی man to manـه،من خودم یارگیری میکنم اینی که شما گفتی چیه؟؟کاملتر میشه بگی؟؟جلوش وایسم انالوگ رو بدم بالا؟؟
توضیح خاصی که نداره. میشه گفت بهترین شبیه ساز ورزشی که صنعت گیم تابحال به خودش دیده. اگه بسکتبال دوس داری حتما بگیرش.دوستان یه سوال
من تا به حال این سری بازی رو بازی نکردم
میشه یه توضیح بدین چه جوره تا برم بخرم
اگه به بسکت علاقه داری حتماااااااااااااااااااااااااااااااااا بگیرشدوستان یه سوال
من تا به حال این سری بازی رو بازی نکردم
میشه یه توضیح بدین چه جوره تا برم بخرم
از کجا free agent کنم؟داستان معامله بین rockets و thunder از این قراره
James Harden, Cole Aldrich, Daequan Cook and Lazar Hayward
به ازای
Kevin Martin, Jeremy Lamb, two first-round draft picks, one second-round draft pick
-------
derek fisher هم چند روز پیش به درخواست خودش free agent شد
اول free agentـش کن، بعد برو تو rosterـه تیمی که میخوای بزاریش اونجا و از اونجا باهاش sign کن
موقع حمله سمت چپ یا راست d-pad رو که فشار میدی آپشن های حمله رو نشون میده، مثلا durant get open یا kobe cut to basket
بسته به تیمت یک سری حالت پیش فرض داره
کلا چپ و راست رو قاطی کردم :d، حالا مورد قبلی چپ یا راست بود این یکی بر عکسه
وقتی بزنی تاکتیک های حمله رو نشون میده که میتونی انتخاب کنی
موقع دفاع جهت سمت چپ یا راست (حضور ذهن ندارم) D-pad رو فشار میدی و زون های دفاع رو نشون میده، میتونی انتخاب کنی، خودش به صورت پیش فرض روی man to manـه،
کلا 8 تا آپشن داره
man to man
2-3 zone
3-2 zone
1-3-1 zone
با فشار دادن lt اون جهار تای دیگه رو میتونی ببینی
half court pressure
full court pressure
half court trap
full court trap
میتونی half court pressure رو امتحان کنی شاید موفق تر باشی، ولی این زون فضا رو واسه fastbreak کردن حریف مهیا میکنه