NBA 2K13 | Xbox 360

آقا یه سوال خواهشا جواب بدید بعد از وصل شدن به xbox live کجا برم تا خود بازی برام روسترارو آپدیت کنه؟
features>2k share>download
از اونجا توی تب official 2k roster آخرین راستر رو دانلود میکنی و به اسم دلخواه ذخیره میکنی، بعد از منو option>load اون رو load میکنی تا به عنوان راستر پیش فرض انتخاب بشه

features>2k share>download
از اونجا توی تب official 2k roster آخرین راستر رو دانلود میکنی و به اسم دلخواه ذخیره میکنی، بعد از منو option>load اون رو load میکنی تا به عنوان راستر پیش فرض انتخاب بشه

سلام دمت گرم این کارو کردم اپدیت شد ولی یه چیز مسخره بازیکنایی که الآن در واقعیت مصدومن مثل rose.bynum.steve blake قابل استفاده نیستن و واسه لیکرز پوینت گاردو به جا استیو نش کریس دوهان گذاشته بعد نش تو تعویضیام نیست!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!111

سلام دمت گرم این کارو کردم اپدیت شد ولی یه چیز مسخره بازیکنایی که الآن در واقعیت مصدومن مثل rose.bynum.steve blake قابل استفاده نیستن و واسه لیکرز پوینت گاردو به جا استیو نش کریس دوهان گذاشته بعد نش تو تعویضیام نیست!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!111
آره همینطوره، وضعیت بازیکنا بر اساس واقعیت داره پیش میره و همینطور اورال بازیکنا، مثلا eric bledsoe اورالش قبلا زیر 70 بود ولی الان شده 81
بچه ها فعلا تعطیلات تشریف دارن راستر جدید ندادن :d وگر نه الان nash که خوب شده، باید تا آپدیت جدید صبر کنیم
هر وقتم خواستی میتونی از گزینه reset roster استفاده کنی، همه راسترا به حالت روز اول بر میگرده

آره همینطوره، وضعیت بازیکنا بر اساس واقعیت داره پیش میره و همینطور اورال بازیکنا، مثلا eric bledsoe اورالش قبلا زیر 70 بود ولی الان شده 81
بچه ها فعلا تعطیلات تشریف دارن راستر جدید ندادن :d وگر نه الان nash که خوب شده، باید تا آپدیت جدید صبر کنیم
هر وقتم خواستی میتونی از گزینه reset roster استفاده کنی، همه راسترا به حالت روز اول بر میگرده

اااااااا از وقتی نش خوب شده روستر ندادن!!!!!!!!!!!!!!!!!!! پس مثلا باینوم و رز کی حالا حالا ها مونده تا خوب شن چی!!!!!!!!!111

nash و amar'e هم اومدن همین یک ساعت پیش درست شد >:d<
نیازی به آپدیت راستر نیست، به لایو وصل باشی خود به خود وضعیت بازیکنای مصدوم درست میشه

nash و amar'e هم اومدن همین یک ساعت پیش درست شد >:d<
نیازی به آپدیت راستر نیست، به لایو وصل باشی خود به خود وضعیت بازیکنای مصدوم درست میشه

مرسیییییییییییییییییییییییییییییییییییییی

---------- نوشته در 10:55 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 09:41 PM ارسال شده بود ----------

از وقتی اپدیت کردم تعداد خطا ها 3 4 برابر شده واسه شمام اینجوریه؟

مرسیییییییییییییییییییییییییییییییییییییی

---------- نوشته در 10:55 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 09:41 PM ارسال شده بود ----------

از وقتی اپدیت کردم تعداد خطا ها 3 4 برابر شده واسه شمام اینجوریه؟
تغییر گیم پلی بواسطه آپدیت هایی هست که موقع ورود به بازی اعلام آپدیت میشن، آپدیت راستر ربطی به این موضوع نداره

NBA 2K13 received a new roster update this morning which brought back several players from injuries including Steve Nash, Amare Stoudemire, Dirk Nowitzki, Eric Gordon, Richard Hamilton, Lance Stephenson and many others. Boot up your game to download the latest update
راستر جدید هم اومد، میتونین دانلود کنین
به نطرم بدتر شده
من تغییرات رو تایید نکردم، و به نظرم تغییری از روز اول تا الان در سیستم foulـش بوجود نیومده
در ضمن الان حدود یه ماه میشه که هیچ آپدیتی واسه اعمال تغییرات ندادن!!!

آخرین ویرایش:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or