SleepyTurtel
کاربر سایت
نه، آفلاین فقط با j-tag میشهواسه اونایی که انلاین نیستن قابل دانلود هست؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
نیاز نداره
سلاممن یه 2K11 دارم تو کشوم میخوام بدونم فرقش نسبت به 13 چه قدره ؟
برای کسی که تاحالا زیاد بازی نکرده ولی دوست داره 2K رو چه تیمی ور داره خوبه ؟
یکم در مورد نحوه بازی کردن 2K توضیح بدید ممنون میشم :d
توی my player منظورتونه؟ من توی my player چک نکردم این مورد رودوستان یه سوالی داشتم .
چه طوری میشه به جای Offensive Rebound کردن و بعد از اون دانک زدن ، توپ که توی سبد نرفت مستقیم با دانک امتیاز گرفت ؟ منظورمو گرفتین ؟ منظورم همون Putback Dunk هست .
مهارت های خاصی میخواد ؟ یا Signature Skills ؟ یا باید دکمه ی خاصی رو زد ؟
توی my player منظورتونه؟ من توی my player چک نکردم این مورد رو
ولی توی حالت عادی که بازی میکنی، خود بازیکنت این کار رو انجام میده، لازم نیست شما دکمه خاصی بزنین، وقتی که توپ نره تو پاکت اگه بازیکنت فضای مناسب داشته باشه خودش دانک میکنه توپ رو
تو my player بازیکن من sfـه و هنوز خوب دانک نمیزنه، نمیدونم دقیقا :dآره ، تو my player . یه جایی دیدم نوشته بود RT+X ولی من هر کاری میکنم انجام نمیده .
یه مورد دیگه . اگه تو my player به لایو وصل باشی VC میده یا نه ؟
داداش بازیکنت باید بتونه خوب دانک بزنه. کلا این بازی برای این که یه بازیکن درست و حسابی بشین باید صبر زیادی داشته باشین! وقتی SP جمع کردی برو تو Player Upgrades و دانکتو قوی کن اون وقت می تونی دانک هم بکنی. فقط باید درحالی که داری می دویی سمت سبد شوت رو بزنی. البته دور و برت هم باید فضا برای دانک داشته باشی و این که بازیکنت در چه شرایطی بتونه دانک کنه بستگی به تواناییش داره. این بازی دانک های خیلی قشنگی داره.آره ، تو my player . یه جایی دیدم نوشته بود RT+X ولی من هر کاری میکنم انجام نمیده .
یه مورد دیگه . اگه تو my player به لایو وصل باشی VC میده یا نه ؟
تو my player بازیکن من sfـه و هنوز خوب دانک نمیزنه، نمیدونم دقیقا :d
vc هم اگه بخوای آنلاین بگیری، از اون به بعد باید همیشه آنلاین بازی کنی، و گرنه بخوای آفلاین بازی کنی سیستم vc تغییر میکنه و ممکنه اونایی که قبلا به دست آوردی از دست بدی
vc واسه آنلاین بازی کردن مثل vs یا team up خیلی خوب میده، اگه یه بازی آنلاین بکنی 250 vc میده، و اگه به لایو وصل باشی و آفلاین مثلا یه بازی با کوارتر 8 دقیقه انجام بدی 750 vc میده