NBA 2K13 | Xbox 360

من هنوز بازی رو نگرفتم ولی امیدوارم توی تعویض های خودکار هم یکم بهتر شده باشه . واقعا افتضاح تعوض می کرد مخصوصا تو Q4 بازی .

منم بازیرو گرفتم.از بس شما تعریف کردین:d البته دموشم بازی کردم و معلوم بود بازی عالییه میشه

آخرین ویرایش:
آقا, راسته که میگن Justin Bieber و چنتا احمق از Jersey shore توی یه Celebrity team گذاشتن تو بازی؟
خدایا واقعا پایرت خوری این بازی حرامه، نمیدونم چیکار کنم! :d
من پارسال 2k12 رو توی تخفیف آمازون 5$ گرفتم، برای Steam.
یکم دیر تخفیف خورد، اما قیمتش خیلی مناسب بود. اینم در نظر داشته باش.

عالی بود!
همونطوری که دوس داشتم تو زون دفاعی خیلی باحال شده :d
کنترل جدید هم خیلی خیلی عالیه، خیلی به راحت تر شدن دریبل کمک کرده
این Jay-Z هم که رسما شو راه انداخته اون وسط، حال نکردم باهاش
به زودی شاهد یه پچ خواهیم بود حتما، یه مشکلات خیلی ریزی داره که با پچ حل میشه به زودی

آقا, راسته که میگن Justin Bieber و چنتا احمق از Jersey shore توی یه Celebrity team گذاشتن تو بازی؟

من پارسال 2k12 رو توی تخفیف آمازون 5$ گرفتم، برای Steam.
یکم دیر تخفیف خورد، اما قیمتش خیلی مناسب بود. اینم در نظر داشته باش.

بعد از حضور اين فرد تو celebrity team كه تو ال استار دو فصل قبل بود ديگه بايد هم تو بازي بزارنش. خدا وكيلي يه جوري پاس ميداد كه ادم خندش ميگرفت. من فقط به خاطر حضور Scottie Pippen و مربي گيري مجيك:d دانلودش كرده بودم كه بعد از ديدن لاين آپ كلا نگاه نكردم:d

یه کم آنلاین زدم، وضعیت سرورها بهتر شده ولی باز Kick داره! پینگم افتضاحه رسما با تاخیر یک ثانیه عمل میکرد :|
واسه شروع Team Match آپشن Veto کردن تیم ها رو حذف کردن که خیلی بهتر شده، ولی خب باید یه مشت Clown که با پینگ یک رقمی ـشون پاس نمیدن و مدام Tunrnover میدن رو تحمل کنی!
لود شدن لانچ بازی هم خیلی خلاصه و کوتاه شده که نکته خیلی مثبتیه
یه آپدیت 2مگ هم اومده
من امشب با کانکشن شبانه که پینگ بهتری داره یه دست میزنم ببینم وضعیت بازی چطوره :d
دوستان کسایی که میان لایو منو اد کنن با هم بازی کنیم (Karchect)

قا, راسته که میگن Justin Bieber و چنتا احمق از Jersey shore توی یه Celebrity team گذاشتن تو بازی؟
آره !!! :|
من هرچی گشتم نتونستم این تیم های ALL STAR شرق و غرب رو پیدا کنم ! چیکار باید بکنیم ؟!
All-Star در حالت عادی تو بازی نیست و DLC شده، کسایی که بازی رو پیش خرید کرده باشن میتونن مجانی استفاده کنن
تازه مدهای زیر که توی Blacktop بودن از این بخش حذف شدن و به این DLC اضافه شدن، الان تو Blacktop فقط مد 21 داریم! به نظر DLC تو خود دیسک بازیه و با یه کد باز میشه (نکنین آغا!:|)
Slam Dunk Contest
Three-Point Contest
Rising Stars Challenge game
سرورهای آنلاینش خوبه؟ میشه راحت آنلاین بازی کرد؟ مثل فیفا آنلاین بازی کردنش pass می خواد؟
وضعیت سرورا بهتر شده ولی با این وضعی که دیدم به نظرم اومد دارم با سرورای آمریکا بازی میکنم، اگه سروری تو منطقه راه اندازی بشه خیلی بهتر میشه
آنلاینش رایگانه

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or