NBA 2K13 | Xbox 360

فقط یه مساله که هست ظاهرا با Scottie Pippen به توافق نرسیدن و ازش تو ترکیب تیم 92 خبری نخواهد بود!
خوشبختانه این مشکل حل شد و اسکاتی به تیم اضافه شده
Overall چند تا بازیکن
Anthony Davis 80
Kevin Love 89
Blake Griffin 87
Kyrie Irving 81
Kemba Walker 76

طرفدارای NBA تو این نسخه با کینکت میشه فرمان بدی
تعویض کنی پیک بدی سیستم اجرا کنی
خیلی باحاله
فک کنم تا کمتر از یک هفته دیگه ریلیز شه

میتونید موقع بازی کردن با کینکت فرمان "next camera" رو بدید ، و زاویه ی دوربین عوض میشه ، Cool :d

Rate ـه دو تا بازیکن برتر لیگ :

Durant = 95
LBJ = 98

====

اون DLC ـه All-Star رو هم نخرید ، خیلی مسخرست ، اصلا قابل قیاس با اون Dunk Contest ـه قدیمی و All-Star Weekend ـه NBA Live نیست .

من هنوز دارم 12 بازی میکنم دارم کیف میکنم...حالا این که اومده سیستم گیم پلی و گرافیک بازی همون 12 هست یا ارتقا یافته؟

در ضمن کسی میدونه آنلاین زدن online pass میخواد یا نه؟

ای ول ، بازی اومده ، متاسفانه کنسولم بن شده و دمو رو هم نتونستن بازی کنم ولی توی ویدئوهایی که دیدم عالی شده . راستی Bounce Pass رو هم اضافه کردن ، موقع پاس دادن LT رو بگیرید Bounce Pass میده که بسیار مفیده . کنترل بازی هم کلا تغییر کرده ، یعنی برای شوت زدن نه تنها باید استیک سمت راست رو حرکت بدید ، حتما قبل از اون برای تریگر کردن شوت باید LT هم نگه داشته شه ، فکر کنم یک ماهه اول کلی مشکل داشته باشیم با کنترل جدید ، البته میشه به حالت قدیمی برش گردوند ولی من میخوام به همین حالت جدید عادت کنم

قضیه این jay-z چیه بچه ها؟یعنی همه اهنگای بازی رو jay-z خونده؟!!!8-|

مثل اینکه در مراحل تهیه بازی یه کارای کرده و مثل اینکه فقط موسیقی بازی نیوده؟

حالا چیکارا کرده اینو دیگه باید اونایی بدونن که از پشت پرده بازی خبر دارن؟

حالا این که اومده سیستم گیم پلی و گرافیک بازی همون 12 هست یا ارتقا یافته؟
در ضمن کسی میدونه آنلاین زدن online pass میخواد یا نه؟
بله، حتما
خیر، نیاز نداره
قضیه این jay-z چیه بچه ها؟یعنی همه اهنگای بازی رو jay-z خونده؟!!!8-|
نه، مسئولیت کلی و فرآیند آماده سازی Soundtrack ها به Jay-Z واگذار شده، و انتخاب ها توسط ایشون انجام گرفته
نکته قابل توجه اینه که موقع پخش هر آهنگ خاص بگ گراوند منو ریتم اون آهنگ رو به خودش میگیره و با ریتم آهنگ بازی میکنه

Jay-Z یه کار دیگه هم کرده ، با چارلز بارکلی صحبت کرد و راضیش کرد با 2K Sports قرارداد امضا کنه ، خیلی ضایع میشد بارکلی توی Dream Team نباشه .
توی سال 92 بارکلی به راحتی بهترین PF ـه لیگ بود و توی اون تیم امریکا هم PF ـه اصلی خودش بود.
من یه ویدئوی 4 ساعته از بازیهای بارکلی توی اون زمان دیدم ، هیولایی بود واسه خودش ، یعنی واقعا بهترین بازیکن تاریخ ِ که قهرمان NBA نشد ، در کنار Reggie Miller .

===================================

بحث Jay-Z شد اینو بگم که امروز لباس جدید Brooklyn Nets رو نمایی شد:d

0929-jay-nets-T1.jpg

کسی بازیو گرفته؟
چگونه است؟ :d
من 2k11رو گرفتم ولی از گیم پلی اش خوشم نیومد اصلا
ولی گرافیک و صدا گذاری عالی بود!
گیم پلی بهتر شده؟
(فکر نمیکنم هنوز به پایه NBAهای EAرسیده باشه از لحاظ گیم پلی!)

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or