NBA 2K13 | Xbox 360

کسی بازیو گرفته؟
چگونه است؟ :d
من 2k11رو گرفتم ولی از گیم پلی اش خوشم نیومد اصلا
ولی گرافیک و صدا گذاری عالی بود!
گیم پلی بهتر شده؟
(فکر نمیکنم هنوز به پایه NBAهای EAرسیده باشه از لحاظ گیم پلی!)

يا شما كلا بسكتبال هاي ea رو بازي نكردي يا اين رو؟ به نظرم بهترين بازي ورزشي اين دوسال 2k11 ,2k12 بودند.

کسی بازیو گرفته؟
چگونه است؟ :d
من 2k11رو گرفتم ولی از گیم پلی اش خوشم نیومد اصلا
ولی گرافیک و صدا گذاری عالی بود!
گیم پلی بهتر شده؟
(فکر نمیکنم هنوز به پایه NBAهای EAرسیده باشه از لحاظ گیم پلی!)

گرفتی مارو داداش !!! :| هم 11 فوق العاده بود هم 12. ولی هنوز 13 رو نگرفتم... EA به اندازۀ کافی گند زده به فوتبال. بسکتبال فقط سری 2K.

من همیشه از دوستداران بازی بسکتبال بودم .ولی ای کاش تیم های ملی رو هم میزاشتن
ای کاش بازی والیبال هم ساخته بشه(عشق والیبالم)

اقا مرتضي درباره تيم ملي بهت بگم دو تا تيم ملي گذاشن شامل usa 1992 dream team و 2012 olympic team گذاشتن:)

---------- نوشته در 08:46 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 07:40 PM ارسال شده بود ----------

ای ول ، بازی اومده ، متاسفانه کنسولم بن شده و دمو رو هم نتونستن بازی کنم ولی توی ویدئوهایی که دیدم عالی شده . راستی Bounce Pass رو هم اضافه کردن ، موقع پاس دادن LT رو بگیرید Bounce Pass میده که بسیار مفیده . کنترل بازی هم کلا تغییر کرده ، یعنی برای شوت زدن نه تنها باید استیک سمت راست رو حرکت بدید ، حتما قبل از اون برای تریگر کردن شوت باید LT هم نگه داشته شه ، فکر کنم یک ماهه اول کلی مشکل داشته باشیم با کنترل جدید ، البته میشه به حالت قدیمی برش گردوند ولی من میخوام به همین حالت جدید عادت کنم

اقا افشين واقعا بن شدي چه جوري ؟؟؟؟؟؟؟؟

اقا افشين واقعا بن شدي چه جوري ؟؟؟؟؟؟؟؟

اسیر یکی از موج های بن مایکروسافت عزیز شدیم :d
از آخرین تلافت مایکروسافت هستم من ، فکر کنم بعد از من دیگه هیچ کس بن نشده از لایو :d

========

آقا این ویدئو رو ببینید ، بازی Dream Team و Team USA ، بازی خیلی خوب شده آقا ، خیلی ! با این کنترل جدید که پیاده کردن دریبل زدن شاهکار شده شاهکار ، ریباند کردن هم که واضحه بهبود پیدا کرده ، دابل تیم کردن خیلی جالب تر شده و از همه مهمتر پاس ها هستن که واقعا بهتر از پارسال کار شده روشون.اصلا چیزی وجود نداره که بخوام ازش ایراد بگیرم :d

NBA 2K13 Team USA vs Dream Team Gameplay Part 1 - YouTube

خیلی جالبه اول بازی گزارش گره میگه کلی بحث شده که توی یه بازی رو در رو کدوم یکی از این دو تیم برنده میشن

کوبی یه جمله گفت دنیا رو به هم ریخت :d

بچه ها من بازی رو گرفتم بازی تو یه کلام فوق العادس همون چیزی که انتظار میرفت امسال اصلا یه داستان دیگه یه :d
میشه گفت تنها نکته منفی بازی قیافه بازیکناس اونایی که مسابقات NBA رو نیگاه میکنن منظور منو بهتر میفهمن
:d
یه سوال شاید افشین و کیان بیشتر تو جریان باشن من نمیدونم این همه تیم باحال کلاسیک رو گذاشتن تو این بازی به جز indiana و phoenix دو تا از بهترین تیم های سال های 93 و 95 که دو تا از غول های بدون جام NBA تو این دو تیم بودن یعنی reggie miller و charles barkley .....!!!!! مشکل این دو تا چیه ..... با 2k به توافق نرسیدن یا جریان چیز دیگس ....؟

^^^^

$$$
That's what it's all about
;)

ساختن اون تیم های ایندیانا هم بدون وجود رجی میلر معنی نمیده ! واسه همین اون تیما رو درست نکردن ، بارکلی هم فقط برای حضور توی Dream Team توافق کرده !

==========

منم نسخه ی کپی بازی رو گرفتم ، آقا اصلا یه چیز عجیبی شده ، یعنی اصلا هیچ مشکلی نداره :d
یعنی خاک بر سر اون منتقدی که بخواد به این بازی کمتر از 2K12 نمره بده ، یه سر و گردن از بازی پارسالشون بهتر شده .
برای قیافه ها هم که من با PC از مادها استفاده میکنم همه ی قیافه ها کپی واقعیت میشن ، باقی بازی هم که دیگه اصلا جای هیچ حرفی نداره . فوق العادست ، فوق العاده.

عالی ، عالی ، عالی... چیزی به غیر از این به ذهنم نمیرسه که بگم. تغییرات خیلی خوبی داشته. فقط باید خودتون بازی کنین تا بفهمین چه شاهکاری رو دارین تجربه می کنید.

افشین من از همین میترسم، بازی یه مدت رو رنج نمره بالا بوده، میترسم باز یه عده جو گیر بشن متا رو بکشن پایین!

راستی استراتژی های حمله AI داینامیک تر شده یا نه؟ ببین مثل قضیه بازی کردن Raptors با Bargnani نباشه یه وقت؟

خدایا واقعا پایرت خوری این بازی حرامه، نمیدونم چیکار کنم! :d

افشین من از همین میترسم، بازی یه مدت رو رنج نمره بالا بوده، میترسم باز یه عده جو گیر بشن متا رو بکشن پایین!

راستی استراتژی های حمله AI داینامیک تر شده یا نه؟ ببین مثل قضیه بازی کردن Raptors با Bargnani نباشه یه وقت؟

خدایا واقعا پایرت خوری این بازی حرامه، نمیدونم چیکار کنم! :d

امتیاز که مهم نیست ، 0 هم بهش بدن واسم فرقی نمیکنه ، چون همون چیزی شده که میخوام.
در مورد AI ـه هم تیمی ها موقع حمله :
کلا این AI ـه هم تیمی ها توی بازی های ورزشی همیشه بزرگترین مشکل بازی های ورزشی بوده و خواهد بود ، خیلی سخته طراحی هوش مصنوعی هم تیمی ها نزدیک به حالت واقعی ، ولی بدون شک تا حالا توی سری های قبلی تا این اندازه احساس کنترل روی هم تیمی ها رو نداشتی . P&R خیلی بهتر شده ، جای گیری بازیکنا بسته به بازیکنای توی زمین خیلی هوشمندانه تر شده و ....

آقا ما این بازی رو 2K11 ـش رو گرفته بودیم ولی چون نتوسنتم اون موقع باهاش ارتباط برقرار کنم کلا بی خیال ـش شدم !:دی
حالا این یکی چه طوری ـه ؟ یادمه تو 2k11 کنترل بازیکنا خیلی سخت بود و هر پاسی که میدادم لو میرفت :| بعد گرفتن توپ هم از CPU تقریبا غیر ممکن بود !

افشین در مورد تیم حریف پرسیدم، نه هم تیمی ها :d
-----
دوستان مشکل سختی بازی به راحتی قابل حله
فقط شما کافیه دو اصل رو رعایت کنین تا بتونین از بازی لذت ببرین
1. باید حد بازی خودتون رو بدونین و روی درجه سختی متناسب با خودتون بازی کنین، از درجه Rookie شروع کنین و هر موقع احساس کردین به رشد کافی تو مهارت رسیدین به درجه بالاتر برین، من خودم با این همه سابقه بازی اکثر اوقات رو All Star بازی میکنم، تعارف هم نداره چون رو دو درجه آخری بازی به شدت سطح بالا میشه و کشش عصبی بالایی میخواد
2. دقت و حوصله، مساله ای ـیه که خیلی خیلی خیلی مهمه، باید با دقت و آرامش بازی کنین. موقع از دست دادن شانس پاکت عصبی نشین و در حالت عادی جوری بازی نکنین که انگار میخواین Fastbreak بکنین، واسه هر حمله 24 ثانیه زمان دارین، پس با دقت ازش استفاده کنین

کلا این بازی مناسب ما ملت که 24/7ـمون بدبختی و اعصاب خوردیه نیست! اگه شما هم اعصاب معصاب درست و حسابی ندارین، دور این بازی رو کلا خط بکشین :d

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or