NBA 2K12 + تاریخچه ی سری NBA 2K

خب بحث 2K12 رو در حالی میخوایم همینجا ادامه بدیم که من NBA 2K11 رو خیلی وقته گمش کردم ! :d

اولین تصویر هم از بازی اومده ...
مرسی از دوست خوبم هادی HadiVilla
توی این عکس که هنوز هیچی معلوم نیست ... معمولا این عکسا رو میدن که یه کم رنگ و روی رسمی به بازی بدن، از کنفرانس 2K هم که کوبی یه کم بازی کرد :d هم چیز خاصی توی بازی نبود، تقریبا همون 2K11 بود و خیلی کار داشت ... میخواستن معرفی کنن فقط :d

الان مهمترین مساله اینه که کی میخواد این تو قرار بگیره ...

ظاهرا داستان Michael Jordan خیلی به مزاق (درست گفتم ؟! :d ) سازنده خوش اومده و احتمال ادامه دادن این روند با چهره های دیگه ی کلاسیک و مدهای جالبش میره ...
به نظر خودم که احتمال داره با توجه به استایل بازیکن یه SG یا PG رو بزارن ...

پایدار باشین

استقبال میشه :d
البته بعید هم نیست یه نگاه به کفش فیگور بنداز
مثل کفشای D Rose میمونه
و همینطور قد و قواره و سر و گوشش :d

کفشاش چقد شبیه کفشای منه :d
البته خیلی دوست داشتم امسال عکس کاور nowitzki یا kidd باشند . . . ولی بیزنس در صنعت بازی حرف اولو میزنه بدون شک خود rose:d

پ.ن:تو عکس که مدل کفش ها مشخص نیست...چطور متوجه شدی؟:d

کلا این فقط یه طرح هستش.به احتمال زیاد اصلا این شکلی هم نخواهد بود:d

دقیقا ، همیشه قبل از این که عکس روی جلد بازی مشخص بشه به صورت نمادین یه عکس با رنگ سیاه قرار داده میشه و معنیش اینه که هنوز عکس روی جلد بازی مشخص نشده .
این طوری که توی فروم رسمی 2KSport بحث میشه ، احتمالش زیاده که یه ستاره ی قدیمیه دیگه توی این بازی معرفی شه ، که مسلما Magic Johnson و Lary Bird گزینه های اصلی هستند.
از بازیکن های جدید هم اگه قرار باشه کسی باشه ، احتمال این دو گزینه از بقیه بیشتره : D-Rose و LBJ . البته اینارو با توجه به بحث هایی که توی فروم شده و ادمین سایتشون "رانی" گفته میگم .

من توی همون یک دقیقه ای که توی E3 کوبی اومد و بازی کرد متوجه خیلی تغییرات شدم و تعجب میکنم بعضی ها میگن تغییر نکرده .
مهم ترین چیزی که همه بهش اشاره کردن اینه که برای اولین بار Playoffs atmosphere به بازی اضافه شده و یک دست شدن لباس تماشاگرا ، افزایش میزان صدا ، تغییر لوگوهای درون زمین و ... جو واقعی پلی آف رو به بازی اضافه کرده که بزرگترین نقطه ضعف این بازی رو برطرف میکنه (تو بخش آفلاین البته).البته بچه هایی که با PC بازی میکنن همین الان هم میتونن با دانلود پچ های مختلف این کار رو بکنن ولی خب اضافه کردن پچ ها یه سری مشکلات مثل نشون ندادن Coach ها توی تایم اوت ها رو هم به همراه داره !
یک قسمت دیگه ی بازی که کامل تر شده ، Court ها هستند ، پارسال که تقریبا به جز 2-3 کورت ، همه ی کورت ها ناقص طراحی شده بودن و طراحی کورت ها با کورتهای واقعی فرق داشت ، البته بازم بچه های PC باز به راحتی میتونن با یه پچ 30 مگی همه ی کورت ها رو دقیقا مثل حالت واقعی بکنن که بازم یه مشکل بوجود میاد و اونم اینه که دیگه Seat Bench توی گیم پلی پیدا نیست !
طبق وعده هایی هم که سازنده های بازی دادن به احتمال زیاد قسمت آنلاین وضعیت بسیار بهتری نسبت به نسخه های قبل پیدا میکنه.

کاور چند روز پیش رونمایی شد :

البته اینبار فقط Jordan نخواهد بود بلکه Magic Johnson, Larry Bird هم در کاورهای جداگانه وجود خواهند داشت .

کاور چند روز پیش رونمایی شد :

البته اینبار فقط Jordan نخواهد بود بلکه Magic Johnson, Larry Bird هم در کاورهای جداگانه وجود خواهند داشت .

کاور بسیار محشر و هنریست...
دمه طراحاش گرم.....جردن برای ده سالم رو کاور باشه کمه انقدر این بازیکن اسطوره ایه
مطمئنم بازیشم امسال بدجوری میترکونه و بینقص تر از همیشه خواهد شد

فقط بهتر بود از یه بازیکنی امروزی استفاده میشد . ترجیحا لبرون :d

داش الان غیره مستقیم به جردن فحش دادی :d
لبرن عد دی نیست در مقابله اسطوره :x>:d<

کاور عالی کار شده، به نظرم چون قرار نیست بازی تغییر خاصی پیدا کنه، دارن یه کم رنگ و لعاب بهش میدن :d

من توی همون یک دقیقه ای که توی E3 کوبی اومد و بازی کرد متوجه خیلی تغییرات شدم و تعجب میکنم بعضی ها میگن تغییر نکرده .
به شخصه تغییری توی گیم پلی ندیدم، به نظرم 2K به خاطر اینکه امسال رقیبی توی بازار نداره، آپدیت هاشو رو نمیکنه و میزاره واسه 2K13 که قراره NBA Elite دوباره برگرده

با این کار خودشونو نابود می کردن با این تنفر ملت نسبت به LB !
فکرشو بکن ... :))

با این کار خودشونو نابود می کردن با این تنفر ملت نسبت به LB !

از خداشون باشه که لبرون اجاز بده عکسش رو بزارن .

راستی بچه ها نمیدونم میدونید یا نه ولی خیلی از بازیکن های شاخ نظیر Wade و Bryant ادعا کردن که به دلیل کاهش دستمزد ها میخوان برن اروپا بازی کنن .

راستی بچه ها نمیدونم میدونید یا نه ولی خیلی از بازیکن های شاخ نظیر Wade و Bryant ادعا کردن که به دلیل کاهش دستمزد ها میخوان برن اروپا بازی کنن .
اینجوری که خیلی مسخره میشه ... عمرا برن .... در کل منبع خبرت؟؟؟

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or