NBA 2K12 + تاریخچه ی سری NBA 2K

دوستان من توی این بازی هم متاسفانه ناکام موندم !!:(

وقتی تیم حریف حمله میکنه نمیتونم هیچ دفاعی بکنم !
چجوری باید توپ رو از دست حریف بگیرم ؟
چجوری باید مانع پاس دادنشون و پرش هاشون جلوی سبد بشم ؟!

موقع حمله کردن به جز پاسکاری برای گل زدن چه کارهایی میتونم انجام بدم ؟

با استفاده از کدوم دکمه ها ؟!! =((

دوستان من توی این بازی هم متاسفانه ناکام موندم !!:(

وقتی تیم حریف حمله میکنه نمیتونم هیچ دفاعی بکنم !
چجوری باید توپ رو از دست حریف بگیرم ؟

چجوری باید مانع پاس دادنشون و پرش هاشون جلوی سبد بشم ؟!

موقع حمله کردن به جز پاسکاری برای گل زدن چه کارهایی میتونم انجام بدم ؟

با استفاده از کدوم دکمه ها ؟!! =((

با دکمه های B و X میتونی دفاع کنی.
با دکمه Y میتونی جلوی پرششون رو بگیری.
Allyup:d که البته یه ذره سخته.

با دکمه های B و X میتونی دفاع کنی.
با دکمه Y میتونی جلوی پرششون رو بگیری.

اینا که مشخصه ..... از اینا استفاده میکنم ولی نتیجه ای نمیگیرم !!
یا خطا میشه یا اینکه بازیکنام مثل ماست بازیکن حریفو نگاه میکنن ! :(
ولی مثلا وقتی من میخوام حمله کنم اونا یه حرکاتی میکنن که دهنم باز میمونه !!!

اصلا من چجوری میتونم باز رو بزارم روی آسون ترین حالت ؟!! تو تنظیماتش که چیزی ندیدم !!

اینا که مشخصه ..... از اینا استفاده میکنم ولی نتیجه ای نمیگیرم !!
یا خطا میشه یا اینکه بازیکنام مثل ماست بازیکن حریفو نگاه میکنن ! :(
ولی مثلا وقتی من میخوام حمله کنم اونا یه حرکاتی میکنن که دهنم باز میمونه !!!

اصلا من چجوری میتونم باز رو بزارم روی آسون ترین حالت ؟!! تو تنظیماتش که چیزی ندیدم !!
تو بخش Setting باید بری تو Gameplay setting بعد تو بخش Difficulty سختی بازی رو بزاری رو حالت Rookie.

مرسی ولی نگفتی چیکارا کنم که حمله و دفاعم خوب شه ؟!! :-/
ببین چندتا موضوع هست و مهمترینش اینه که خودت باید انقدر بازی وتمرین بکنی تا قلق بازی بیاد دستت.
ولی به عنوان چندتا نکته اگه بخوام بهت بگم اول اینکه برای دفاع کردن نباید بازیکنت رو با کله ببری تو شکم بازیکن حریف چون اینجوری حتما خطا میشه همیشه باید سعی کنی توپشون رو بزنی نه اینکه حمله کنی تو صورتشون:d
در مورد حمله هم باید همیشه حواست به بازیکنهای خالیت باشه یعنی موقعیت شناس باشی و سریع بازیکنی که بهترین موقعیت رو داره انتخاب کنی و با اون حمله کنی یا شوت بزنی نه اینکه همینجوری یا زهرایی پاس بندازی:d
در کل باید فقط تمرین کنی تا بازیت خوب بشه.

• Like
Reactions: Karchect
دوستان من در حال بازی assosiation هستم که بعد از دو بازی در کمال ناباوری دیدم یکی دو تا از بازیکن های خوبم ناپدید شدن و کسای دیگه ای جاشون اومدن .
میخواستم بدونم یعنی اونا رو تیم های دیگه خریدن ؟ اونم بدون اجازه مربی ( من ) :d
شرایط خریدن بازیکن چیه؟
کسی کمک نمیکنه؟:(
یه سوال دیگه اینکه من قبلا میدونستم چجوری الی اوپ بزنم اما از زمانی که آپدیت کردم بازی رو دیگه با اون روش نمیشه تو این زمینه هم کمک کنید ولی در مورد سوال بالا حتما کمکم کنید آخه امروز با شیکاگو تو زمین خودم به لیکرز باختم و حالم گرفته شد :( دنگ گه سه امتیازی زن من بود یهو ناپدید شد و مک گریدی و ریچارد همیلتون اومده بودن جاش

کسی کمک نمیکنه؟:(
یه سوال دیگه اینکه من قبلا میدونستم چجوری الی اوپ بزنم اما از زمانی که آپدیت کردم بازی رو دیگه با اون روش نمیشه تو این زمینه هم کمک کنید ولی در مورد سوال بالا حتما کمکم کنید آخه امروز با شیکاگو تو زمین خودم به لیکرز باختم و حالم گرفته شد :( دنگ گه سه امتیازی زن من بود یهو ناپدید شد و مک گریدی و ریچارد همیلتون اومده بودن جاش
چند تا احتمال وجود داره یا بازیکنات مصدوم شدن یا ترکیب تیمت عوض شده یا هم که رفتن تیم دیگه در هر صورت میتونی تو بخش Roster اوضاع رو روبه راه کنی.

مرسی آریان جون ;)

بچه ها یه سر به تاپیک بکتبال هم بزنین بد نیست :d http://forum.bazicenter.com/showthread.php?t=30587

دوستان من در حال بازی assosiation هستم که بعد از دو بازی در کمال ناباوری دیدم یکی دو تا از بازیکن های خوبم ناپدید شدن و کسای دیگه ای جاشون اومدن .
میخواستم بدونم یعنی اونا رو تیم های دیگه خریدن ؟ اونم بدون اجازه مربی ( من ) :d
شرایط خریدن بازیکن چیه؟
معمولا بعد از یکی - دو بازی، یه پیغام میاد که فلان تیم میخواد فلان بازیکن رو بده و فلان بازیکن رو بگیره ... حتما شما هم Yes زدین! :d
این پیغام که اومد گزینه ی No Tread Messages رو بزن تا دیگه پیغام نده ... بازیکناتو هم از تیمی که برده پسشون بگیر
و اما آلی اوپ، این آپدیت ها زیاد سیستم رو تغییر نمیدن، ولی آلی اوپ موقعی میتونی بزنی که بازیکنت به طرف سبد بدوه، والبته فراموش نشه که چه کسی داره به سمت سبد میدوه!

مرسی ولی نگفتی چیکارا کنم که حمله و دفاعم خوب شه ؟!! :-/
دوست عزیز یه کم وقت بزاری و تمرین کنی به زودی همه چیو یاد میگیری ... من توی صفحه های قبل یه سری توضیحاتی در مورد دفاع دادم که بخونی بد نیست ولی این نکته رو بدون که موقع دفاع کردن نباید بازیکنی از تیم حریف آزاد باشه، یعنی با همون بازیکن مستقیم خودت در مقابلشون دفاع کن
در مورد Steal هم که میگی خطا میکنن، نمیشه که به همین راحتی توپ رو از بازیکن حریف بدون خطا گرفت، یعنی هیچ منطق خاصی وجود نداره که شما چجوری باید توپ ربایی کنین ... سعی کنید بیشتر موقعی که بازیکنای حریف به هم پاس میدن با RT+X توپ رو رو هوا بزنین :d
و یا به قول آریان وقتی که میخوای بری تو صورت بازیکن حریف با یه بازیکنی برو که میدونی توانایی Stealـش بالاس
در مورد حمله هم باید جهت L رو دقیق بگیری تا پاست به مقصد برسه و وقتی که فاصله با بازیکن هم تیمی زیاده و بازیکن حریف هم نباید پاس ریسکی بدی که TurnOver کنن

مرسی آریان جون ;)

بچه ها یه سر به تاپیک بکتبال هم بزنین بد نیست :d http://forum.bazicenter.com/showthread.php?t=30587

معمولا بعد از یکی - دو بازی، یه پیغام میاد که فلان تیم میخواد فلان بازیکن رو بده و فلان بازیکن رو بگیره ... حتما شما هم Yes زدین! :d
این پیغام که اومد گزینه ی No Tread Messages رو بزن تا دیگه پیغام نده ... بازیکناتو هم از تیمی که برده پسشون بگیر
و اما آلی اوپ، این آپدیت ها زیاد سیستم رو تغییر نمیدن، ولی آلی اوپ موقعی میتونی بزنی که بازیکنت به طرف سبد بدوه، والبته فراموش نشه که چه کسی داره به سمت سبد میدوه!

دوست عزیز یه کم وقت بزاری و تمرین کنی به زودی همه چیو یاد میگیری ... من توی صفحه های قبل یه سری توضیحاتی در مورد دفاع دادم که بخونی بد نیست ولی این نکته رو بدون که موقع دفاع کردن نباید بازیکنی از تیم حریف آزاد باشه، یعنی با همون بازیکن مستقیم خودت در مقابلشون دفاع کن
در مورد Steal هم که میگی خطا میکنن، نمیشه که به همین راحتی توپ رو از بازیکن حریف بدون خطا گرفت، یعنی هیچ منطق خاصی وجود نداره که شما چجوری باید توپ ربایی کنین ... سعی کنید بیشتر موقعی که بازیکنای حریف به هم پاس میدن با RT+X توپ رو رو هوا بزنین :d
و یا به قول آریان وقتی که میخوای بری تو صورت بازیکن حریف با یه بازیکنی برو که میدونی توانایی Stealـش بالاس
در مورد حمله هم باید جهت L رو دقیق بگیری تا پاست به مقصد برسه و وقتی که فاصله با بازیکن هم تیمی زیاده و بازیکن حریف هم نباید پاس ریسکی بدی که TurnOver کنن
چجوری بفهمم بازیکنم کدوم تیم رفته و چجوری پسش بگیرم با زور؟:d
یه سوال دیگه هم اینکه برای خرید بازیکن فقط میشه گزینه های پیشنهادی تیم های دیگه رو بررسی کرد و بازکن رو معاوضه کرد یا میشه پول داد بازیکن خرید آخه بازکن هایی که اونا پیشنهاد میدن زیاد خوب نیستن :(

بعد از یه عالمه بازی کردن .....

به نتیجه رسیدم که تیمهای زیر فوق العاده قوی هستن ....

خیلی هم دوستشون دارم :d;)

1- لیکرز
2- دنور
3-بوستون

کم کم دارم پیشرفت میکنم :d

بازیکنهای زیر هم بازیکنهای محبوبم هستن :

Kobe Bryant
Carmelo Anthoney
Rondo
Gasol
Fisher

بعد از یه عالمه بازی کردن .....

به نتیجه رسیدم که تیمهای زیر فوق العاده قوی هستن ....

خیلی هم دوستشون دارم :d;)

1- لیکرز
2- دنور
3-بوستون

کم کم دارم پیشرفت میکنم :d

بازیکنهای زیر هم بازیکنهای محبوبم هستن :

Kobe Bryant
Carmelo Anthoney
Rondo
Gasol
Fisher

عزیز شما حتما دیگه آپدیت نکردی بازیو.
لیکرز و دنور و بوستون از بدترین تیم ها بعد از آپدیت (و تا حدودی هم در واقعیت) هستن دیگه. Gasol افت کرده، Melo و Billups رفتن Knicks، بازیکنای سلتیک افت کردن مخصوصا توی PF و C، فیشر پیر شده، Rondo هم تقریبا افت داشته :d:))
کلا دنیا عوض شده.

اگر نسخه PC داری، بگو آپدیت ها رو بهت بدم. 360 رو نمیدونم. فکر کنم کیان قبلا اینجا توضیح داده بود

• Like
Reactions: Karchect
عزیز شما حتما دیگه آپدیت نکردی بازیو.
لیکرز و دنور و بوستون از بدترین تیم ها بعد از آپدیت (و تا حدودی هم در واقعیت) هستن دیگه. Gasol افت کرده، Melo و Billups رفتن Knicks، بازیکنای سلتیک افت کردن مخصوصا توی PF و C، فیشر پیر شده، Rondo هم تقریبا افت داشته :d:))
کلا دنیا عوض شده.

اگر نسخه PC داری، بگو آپدیت ها رو بهت بدم. 360 رو نمیدونم. فکر کنم کیان قبلا اینجا توضیح داده بود

جدی میگی ؟!!

من رو ایکس باکس بازی میکنم .....

اگه کسی میدونه روی ایکس باکس بازی چجوری آپدیت میشه بگه ....

فقط 2 تا سوال میمونه ؟؟

1-توی آپدیت جدید حامد حدادی تغییری کرده ؟؟
2- قوی ترین تیم توی آپدیت جدید کدوم تیمه ؟

-------------------------

راستی نسخه بعدی این بازی کسی نمیدونه کی عرضه میشه ؟

برای آپدیت بهتره اول با کیان مشورت کنی. خودش صفحه قبل یه توضیحاتی داده، اما به نظر قدیمیه.

1- حامد چون توی Play-off هم بازی کرده بود، اگر حال داشته باشن، توی آپدیت بعدی بهترش میکنن. الان تغییری نکرده.
2- همچنان Heat قویترین تیمه. Knicks و Dallas و OKC پیشرفت داشتن، ممفیس توی آپدیت بعدی بهتر میشه، Bulls بازیکناش قویتر میشن. بقیه هم تقریبا همونها هستن.
3- همزمان با عرضه همه بازیهای 2012. کلا فصل عرضه بازیهای Sport معلومه.

فکر کنم توضیحات کامل رو امیر جان دادن ...

بعد از آپدیت ها تیمای قوی خیلی تغییر کردن، به جرات میگم قبل از آپدیت ها من جلوی دنور بیشتر از همه مشکل داشتم! ولی با Tradeـهای احمقانه ای که انجام دادن عملا خودشونو فرستادن اون پایین مایینا! :d
تیمایی هم که توی پلی آف خوب کار کردن Overall بهتری خواهند گرفت و تیمایی مثل لیکرز و سلتیکس و مابقی قطعا افت خواهند داشت!
من خیلی وقته نتونستم بازی کنم و نمیدونم پچ جدید اومده یا نه! شما خودتون به لایو وصل بشین خودش پیغام آپدیت میده

در مورد آپدیت روستر هم، روش آفلاینش هنوز هم هست ولی من تا حالا تست نکردم ولی جواب میده، روشش رو که چندین بار نوشتم و آخرین آپدیت هم مال 13May هست که میتونی از اینجا دانلود کنی: http://www.mediafire.com/?51o6mxdqn833bon
ولی واسه پچ های بازی حتما باید به لایو وصل بشی تا بتونی آپدیت کنی!

NBA 2K12 هم 4 October میاد

آخرین ویرایش:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or