NBA 2K12 + تاریخچه ی سری NBA 2K

بسیار هم خوب >:d<
MJ تا بوده و هست خداوندگار بسکتبال هست . نه بخاطر استعدادش بلکه بخاطر Attitude ی که توی زمین و بیرون زمین داشت .
یه خبرد دیگه هم هست که نمیدونم قبلا این جا گفته شده یا نه من میگم
Steve Kerr به جای Kellogg و در کنار Kevin Harlan گزارشگرای 2K12 هستند . ای کاش اون Kevin Harlan ی که واقعا روی مخه رو عوض میکردن ، توی امریکا معروفه به "a marv albert want to be" و کل استایل گزارشش رو از Marv ه عزیز تقلید کرده
stevekerrcomm.jpg

سمت چپی ، Steve Kerr هست که جدیدا اضافه شده و سمت راستی هم مارو آلبرت هست که متاسفانه گزارش گر بازی نیست . البته به شخصه ترکیب Mike Breean , Jeff Van Gundy & Mark Jackson رو بیشتر از همه میپسندم که با توجه به این که Mark Jackson امسال مربی GSW شده دیگه بعیده چنین اتفاقی در چند سال آینده بیفته .

به شخصه تغییری توی گیم پلی ندیدم، به نظرم 2K به خاطر اینکه امسال رقیبی توی بازار نداره، آپدیت هاشو رو نمیکنه و میزاره واسه 2K13 که قراره NBA Elite دوباره برگرده

پس حتما با دقت ندیدی ، من خودم با Ronnie صحبت کردم و گفت که چه تغییراتی اعمال شده . توی همون یکی دو دقیقه هم خیلی تفاوت ها مشهود بود . میتونی دوباره ببینی.البته یک چیز اون خوب نبود ، اونم اون شاتی بود که Joel Anthony از MR زد ، البته نه اینکه غیر ممکن باشه توی بازی بسکتبال چنین اتفاقی بیفته ، ولی اگه صحنه رو استاپ کنید و با دقت ببینید متوجه میشید که Execution ه اون ضربه چندان هم عالی نبوده و وقتی که دستای Joel Anthony در اوج هست توپه از دستاش رها نمیشه و این یعنی مهارتها رو دقیق تنظیم نکردن وگرنه یکی مثل جوئل انتوی از میدرینج بخواد اون جوری Jump Shoot بزنه یا باید خراب کنه یا باید اکسکیوشن پرفکت باشه که بره تو سبد،البته اینو هم به Ronnie گفتم و گفت که قطعا این مسائل درست میشن تا روز ریلیز.قولی که داده بود ، ایجاد گیم پلی روان تر (دیگه از 2K11 بهتر نمیدونم یعنی چی ؟!)،سخت شدن Dunk و کم شدن Crazy Dunkهایی که بازیکنای پوینت گارد با قدر زیر 190 بالا ی دستای DH12 و باقی سنتر ها میزدن ، جو فوق العاده ی پلی آف و طراحی دقیق تر کورت ها هست.

اینم کاورایی که عکس مجیک و برد روشون هست

nba2k12coversplash.jpg

=-=-=-=-=-=-=-=-
این جا هم مد شده ادای مردم امریکا رو در بیارن و از خودشون Hate تراوش کنن ؟!
چیکار به کار این بدبخت دارید . بهترین کار و عاقلانه ترین کار رو انجام داد که رفت و به Heat ملحق شد.
لبران اگه صدسال هم توی Cavs میموند با اون donnie walsh ه احمق به جایی نمیرسید . کلا باشگاه باشگاهه قهرمانی نیست.لبران برای 5 سال بهترین بازیکن لیگ بود ولی کیا رو برای کمک به لبران خریدند ؟!
Big Z ?! Mo Williams ??!!! anderson varedjao ?!! R U kiddin ?!
?!
امثال MJ و Magic و Bird هم اگه توی تیماشون موندن به این دلیل بود که توسط باشگاههای بزرگی توی درفت انتخاب شدن .
یکی مثل کوبی (Most overrated player ever) چندسال توی لیکرز بازی میکنه وقتی موفق نمیشن کی رو میخرن برای کمک به کوبی ؟! Shaq ، تنها سنتر واقعی کل دوران ها ، بقول اکثر کارشناسای NBA شاید شک بهترین بازیکن تاریخ یا بهترین بازیکن سنتر نبوده ، ولی Most Dominating player ever بوده.
سه قهرمانی با لیکرز کسب میکنن و توی هر سه فینال هم Shaq میشه Final MVP . سر مسائلی که بین کوبی و شک پیش میاد و شک از لیکرز جدا میشه ، دوباره لیکرز چندین ساله بدون قهرمانی رو طی میکنه و این بار آقای کوبی میگه که میخوام از تیم جدا بشم ، ایندفعه میرن Pau Gasol رو میخرن و باز هم قهرمان میشن .
Magic هم که دیگه لازم نیست بگم با کی توی تیمش همبازی بود ، Kareem abdul jabbar که حالا حالا ها لیگ مثلش رو نمیبینه.
Bird ، با Kevin McHale و Dannie Ainge و چندین و چند بازیکن Hall of fame ه دیگه
MJ، اسکاتی پیپن ، دنیس رادمن ، هورس گرنت و ....
وقتی این بازیکنان هم تیمیشون بودن واسه چی باید تیمشون رو ترک میکردن که ترک نکردن تیماشون شده افتخار ؟ (البته به شخصه MJ رو جز اون دسته حساب نمیکنم ، چون شخصیتی که مایکل داشت به گونه ای بود که اگه صد سال هم قهرمان نمیشدن توی بولز میموند و این که پیپن در کنار جردن اینی شد که الان هست ، بدبختی هایی که برای شکست دیترویت کشیدن رو نمیشه فراموش کرد)
بخواید قبول کنید یا نخواید قبول کنید ، LBJ بهترین بازیکن دنیاست و با استعداد ترین . معروفه به Freak of nature ، بازیکنی که باقد و قامت 6'8" توی فینال کنفرانس شرق ، میاد و بهترین پوینت گارد لیگ ، ام وی پی لیگ رو دفاع میکنه و کاری میکنه که توی کل کوراتر چهارم 4 امتیاز کسب کنه، از نظر استعداد دفاعی قابل وصف نیست .
بازیکنی که با این قد و قامت این کنترل رو توی بازی داره توی NBA نظیر نداره.
IQ ی که لبران توی بسکتبال داره ، هیچ کس نداره ، همون طور که Steve Kerr توی بازی فینال شرق اشاره کرد ، لبران توی یه بازی مجیک جانسون بود و توی یه بازی مایکل جردن،بقدر بازی بسکتبال رو میفهمه که هم میتونه پوینت گارد باشه هم SF هم SG .
لبران فقط یه مشکل داره اونم نداشتن روحیه ی یه قهرمانه و تا زمانی که قهرمان NBA نشه درست نمیشه. چیزی که از امثال مایکل و مجیک جداش میکنه همینه.
Brent Barry که کارشناس مطرحی هم هست ، حرف جالبی در مورد لبران زد و گفت :
Maybe he's not the greatest of all time,but he is the most talented player who ever play the game of basketball
در کل به نظر من بیخود و بی جهت از کسی متنفر بودن کار درستی نیست .

آخرین ویرایش:
این جا هم مد شده ادای مردم امریکا رو در بیارن و از خودشون Hate تراوش کنن ؟!
چیکار به کار این بدبخت دارید . بهترین کار و عاقلانه ترین کار رو انجام داد که رفت و به Heat ملحق شد.

دادا مشکل رفتنش از Cavs نیست . مشکل اون تریپ مسخره ی The Decision و نحوه برخوردش هست .

یعنی چی می خوام استعدادهامو بردارم ببرم Miami ؟!!!!!

من یادمه ESPN یه نظر سنجی گذاشته بود که بالای 80% فکر کنم زده بودن به خاطر این the decision و نحوه برخورد LB ازش بدشون اوموده (گزینه های دیگه کلا رفتن از Cavs و دیگری به MIAMI رفتن بود )

با اون donnie walsh ه احمق به جایی نمیرسید

WTF !!!!

Donnie Walsh که اصلا تو Cavs نبوده ! مدتها توی Knicks بود و آخرین کارش هم گرفتن Amare برای Knicks توی تابستون پیش بود !

بدبخت بسیار هم president خوبی بود برای Knicks !

دادا مشکل رفتنش از Cavs نیست . مشکل اون تریپ مسخره ی The Decision و نحوه برخوردش هست .

یعنی چی می خوام استعدادهامو بردارم ببرم Miami ؟!!!!!

من یادمه ESPN یه نظر سنجی گذاشته بود که بالای 80% فکر کنم زده بودن به خاطر این the decision و نحوه برخورد LB ازش بدشون اوموده (گزینه های دیگه کلا رفتن از Cavs و دیگری به MIAMI رفتن بود )

WTF !!!!

Donnie Walsh که اصلا تو Cavs نبوده ! مدتها توی Knicks بود و آخرین کارش هم گرفتن Amare برای Knicks توی تابستون پیش بود !

بدبخت بسیار هم president خوبی بود برای Knicks !

نگفت میخوام استعدادمو ببرم به میامی ، گفت : im going to take my talent to
south beach :d
اون نظر سنجی هم فقط یه مورد نداشت ، چندین و چند سوال پشت سر هم بود و درصدش هم 80 درصد نبود ، بلکه 77 درصد بود.
به هر حال اکثر کسایی توی کشورای دیگه ازش متنفر هستند بدون دلیل ازش متنفر هستند و نمیدونن که چقدر این بشر با استعداده . دیگه لازم نیست حرف اسکاتی پیپن رو که همین یکی دو ماهه پیش زد و کلی سر و صدا هم به پا کرد تکرار کنم.

=-=-
حرف شما درسته ، نمیدونم چرا اشتباه کردم که گفتم Donnie Walsh
ولی به هر حال اصل موضوع عوض نمیشه و اگه لبران صد سال هم اونجا بود به جایی نمیرسید

آخرین ویرایش:
آره بازی که هنوز خیلی کار داره، این تغییرات کوچیک هم طبیعی هستن ولی همونطور که خودت گفتی گیم پلی بازی واقعا عالیه و نیازی به تغییرات بزرگ نداره
یکی از مشکلاتی که منو خیلی اذیت میکرد، این بود که، وقتی Steal میکردبم، فقط کافی بود یه بار سریع بعد از Steal دستمون بره روی شوت، از هر کجا که بود خیلی سریع توپ رو مینداخت به طرف سبد ... اگه یه ترتیبی بدن که بعد از Steal یه زمان خیلی کم دکمه ی شوتکار نکنه خیلی خوبه و این مشکل هم حل میشه
-----------------
در مورد LBJ هم ...
من به خودم هم گفتم هیچ ایرادی از بازیش نگرفتمو اینم همه میدونن که چقدر بازیکن با استعداد و با هوشی ـه، هیچ کس هم نمیتونه اینو انکار کنه ...
ولی LBJ بازیکن بزرگی نیست، به خاطر اینکه روحیه ی بزرگی نداره، به خاطر اخلاق نداشتنش و الا به ما چه که رفته میامی ؟!

آره بازی که هنوز خیلی کار داره، این تغییرات کوچیک هم طبیعی هستن ولی همونطور که خودت گفتی گیم پلی بازی واقعا عالیه و نیازی به تغییرات بزرگ نداره
یکی از مشکلاتی که منو خیلی اذیت میکرد، این بود که، وقتی Steal میکردبم، فقط کافی بود یه بار سریع بعد از Steal دستمون بره روی شوت، از هر کجا که بود خیلی سریع توپ رو مینداخت به طرف سبد ... اگه یه ترتیبی بدن که بعد از Steal یه زمان خیلی کم دکمه ی شوتکار نکنه خیلی خوبه و این مشکل هم حل میشه
-----------------
در مورد LBJ هم ...
من به خودم هم گفتم هیچ ایرادی از بازیش نگرفتمو اینم همه میدونن که چقدر بازیکن با استعداد و با هوشی ـه، هیچ کس هم نمیتونه اینو انکار کنه ...
ولی LBJ بازیکن بزرگی نیست، به خاطر اینکه روحیه ی بزرگی نداره، به خاطر اخلاق نداشتنش و الا به ما چه که رفته میامی ؟!

خب Fake Shoot ی که توی بازی گذاشتن این جا به کار میاد دیگه ، اگه اشتباها دستت بر روی دکمه ی شوت رفت میتونی بلافاصله با دکمه پاس از شوت کردن جلوگیری کنی و پاس بدی.

درمورد LBJ هم موافقم . مشکلش نداشتن روحیه ی یه قهرمانه که یه بار قهرمان NBA بشه تبدیل به Monster ی میشه که دیگه کسی نمیتونه جلودارش باشه.

خب Fake Shoot ی که توی بازی گذاشتن این جا به کار میاد دیگه ، اگه اشتباها دستت بر روی دکمه ی شوت رفت میتونی بلافاصله با دکمه پاس از شوت کردن جلوگیری کنی و پاس بدی.

وقتی از توی کورت خودی بخوای شوت بزنی که خیلی سریع میزنه و نمیشه شوت رو Fake کرد !!! :d
----
ایشالا LBJ هم به راه راست هدایت بشه :d

وقتی از توی کورت خودی بخوای شوت بزنی که خیلی سریع میزنه و نمیشه شوت رو Fake کرد !!! :d
----
ایشالا LBJ هم به راه راست هدایت بشه :d

میشه عزیزم ، ولی خیلی سریع باید بزنی و نمیشه مثل وقتی که توی زمین حریف هستی و بعد از این که از زمین بلند شدی بزنی . خیلی سریع باید بزنی.
راستی یه سوال ، چرا روی PC گرافیک خیلی بهتره؟ و توی صحنه های آهسته و انیمیشن ها فریم روی 60 میمونه (روی Xbox 360 که بازی میکنم توی انیمیشن ها فریم میاد پایین و بعضی وقتها هم زیر سبد که شلوغ میشه افت فریم دارم)

نمیدونم تست نکردم !!! :d
من روی PC، نسخه ی 2K10 رو بازی کردم، اون موقع هم کلا نسخه ی PC خیلی باگ داشت !!! ولی 2K11 رو روی PC ندیدم، راستش من توی بازیای ورزشی زیاد به افت فریم توجه نمیکنم، مهم گیم پلی روونه + فیزیک !
روی PC هم طبیعتا باید گرافیک بهتر باشه، البته در مورد این بازی نمیشه گفت که به خاطر کنسول ها گرافیک نسخه ی PC رو هم پایین میارن ...
تفاوت زیادی ندارن ولی قدرت سخت افزاری PC به مراتب بهتر میتونه گرافیک رو نشون بده و این تفاوت هم به همین خاطره ...

توی کنفرانس 2K دیدی نسخه PS3 چه لول بود !؟ :d البته فکر کنم به خاطر Move با PS3 نشونش دادن، کوبی هم که اصلا بلد نبود :d
اولش که توپ رو خراب کرد گفت: I don't worry about it, it's a part of the game ... وای که چه خندیدم :))
ولی هنوز خیلی مونده و اون نسخه ی نمایشگاه نه کامل بود و نه پولیش شده

نمیدونم تست نکردم !!! :d
من روی PC، نسخه ی 2K10 رو بازی کردم، اون موقع هم کلا نسخه ی PC خیلی باگ داشت !!! ولی 2K11 رو روی PC ندیدم، راستش من توی بازیای ورزشی زیاد به افت فریم توجه نمیکنم، مهم گیم پلی روونه + فیزیک !
روی PC هم طبیعتا باید گرافیک بهتر باشه، البته در مورد این بازی نمیشه گفت که به خاطر کنسول ها گرافیک نسخه ی PC رو هم پایین میارن ...
تفاوت زیادی ندارن ولی قدرت سخت افزاری PC به مراتب بهتر میتونه گرافیک رو نشون بده و این تفاوت هم به همین خاطره ...

توی کنفرانس 2K دیدی نسخه PS3 چه لول بود !؟ :d البته فکر کنم به خاطر Move با PS3 نشونش دادن، کوبی هم که اصلا بلد نبود :d
اولش که توپ رو خراب کرد گفت: I don't worry about it, it's a part of the game ... وای که چه خندیدم :))
ولی هنوز خیلی مونده و اون نسخه ی نمایشگاه نه کامل بود و نه پولیش شده

اتفاقا من افت فریم توی بازیهای ورزشی خیلی عذابم میده و صد البته فیزیک و گیم پلی روون هم برام مهمه.
قطعا بخاطر Move روی PS3 نشونش دادن ، کوبی هم باحال بود حرکاتش.اولش که گفت این بازی خیلی طبیعیه و وقتی که میامی امتیاز گرفت گفت این واقعی نیست :d
وقتی هم که با درک فیشر امتیاز گرفت گفت آهان ، این واقعیه =))
فقط امیدوارم ایندفعه تمام کورت ها رو دقیق طراحی کنن ، بخصوص رنگ بندی زمین ها و لوگوهای توی زمین و از همه مهمتر لوگوهای ریز نزدیک 3Pt line ها.الان شما زمین SAS رو میبینی اصلا شبیه رنگ واقعیش نیست.
خیلی از کورت ها بد طراحی شده بودن ، TD Garden , Staples Center,Pepsi Center,Madison Square Garden و چندین و چند کورت دیگه.
فقط American AirLines Arena خوب بود ، که اونم رنگش باید تیره تر میبود و زیادی رنگ کورت روشن بود و این که خط سیاهه وسط زمین به صورت کم رنگ از زیر لوگوی Heat در وسط زمین مشخص بود،درحالی که اینجوری نیست.
خیلی خیلی برای من مهمه که کورت ها رو درست طراحی کنن و به پچ متوسل نشیم.
Cyberface ها هم که شدیدا جای کار داره . تقریبا به جز KG هیچ کس اونجوری که باید طراحی نشده.

آره متاسفانه کورت ها رو زیاد بهشون دقت نمیکنن، بیشتر مشکلات کورت ها همین روشنایی زیادشونه، مثلا همون TD Garden خیلی روشن تر از حالت واقعی نشون داده شده !
در مورد چهره ها هم قبل از اومدن 2K11 یه حرفایی زده بودن در مورد Motion Scan و میگفتن میخوایم از این فن آوری واسه چهره ی بازیکنا استفاده کنیم، یه جورایی میشد یه چشمه هایی دید، مثلا موقع Free Throw میتونستی ببینی که حالت صورت بازیکن داره تغییر میکنه و یه حرکاتی با صورت انجام میده، ولی مشکل همینه که گفتی، چهره ها به واقعیت خودشون زیاد نزدیک نیست، یه جورایی کار طراحی چهره ها سلیقه ای به نظر میاد، در حالیکه باید موتور بازی خودش اینقد بی مشکل باشه که بهترین چهره رو بده بیرون
ایشالا که یه Motion Scan مثل LA Noire ازشون ببینیم :d

دوستان میدونم مسخرس ولی ممکنه امسال NBA 2k12 نداشته باشیم !!!:d

مثل اینکه جدی جدی بازیکنا دارن یه قیام دسته جمعی راه میندازن . اولیشون هم Deron Williams بود که همین امروز به بشیکتاش ترکیه پیوست . باورتون میشه ؟؟؟ :-o لیکرز رو ول کرد و رفت ترکیه !!!! به همین راحتی .

کوبی هم که احتمال داره اینکارو بکنه . Howard از بازی در لیگ چین حرف زده ، Wade هم گفته که میخواد به اروپا بره و ...

دوستان میدونم مسخرس ولی ممکنه امسال NBA 2k12 نداشته باشیم !!!:d

مثل اینکه جدی جدی بازیکنا دارن یه قیام دسته جمعی راه میندازن . اولیشون هم Deron Williams بود که همین امروز به بشیکتاش ترکیه پیوست . باورتون میشه ؟؟؟ :-o لیکرز رو ول کرد و رفت ترکیه !!!! به همین راحتی .

کوبی هم که احتمال داره اینکارو بکنه . Howard از بازی در لیگ چین حرف زده ، Wade هم گفته که میخواد به اروپا بره و ...
کلا مثل اینکه 2K باید nba رو بیخیال بشه و تیمهای اروپایی رو هم لیسانس کنه.:d

برادر آخه توی 2k10 زیر حلقه چنان افت فریم داشت که من کلا post up ام نابود میشد !

احسان اصلا 2K10 یه استثنای به تمام معنا بود :d
یادمه وقتی بازی تو زمین خودی انجام میشد بازی روون اجرا میشد ولی بازیهای خارج از خونه لحطه به لحظه تصویر گیر میزد و فریز میشد :d تازه کالکشن باگ هم میشد ...

حالا نه اینکه مهم نباشه، منظورم این بود که اولویتم با روونی بازی و فیزیک هست :d

آقا یکی این منو های nba2k11 رو توضیح بده هردفعه یه بازی انجام میدم نمیدونم کدومش مهمتره .کاش یه راهنمای کلی درباره منو ها اصلا از فصل ها قوانین مسابقات ....بود ادم تو منو ها گم میشه

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or