Naruto: Ultimate Ninja Storm 2 ~ Xbox360

• Thread starter Thread starter Fratos
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
من بازی رو 6 روز پیش از این سایتwww.es7ir.com سفارش دادم هنوز نیومده نودونم چرا

شاید سایتش الکی باشه :(

اخر نفهمیدیم این بازی مثل شماره یکش هست ( استارت میزنی میری رو ماموریت ) یا مثل broken هستش همه جا ول میگردی وری اون روستا این روستا این چیزا وسطش مبارزه وشه

تا حدودی آره ممد . منتها یه مشکلی هست . شاید نتونه BB درست حسابی ارضات کنه . ولی اگر خواستی باید اینطوری بازی کنی :
Rise of A Ninja
The Broken Bond
---
Storm 2

استورم 1 ترکیب اون دو تا اولی هستش که چون از لحاظ Adventure نمیتونه با اونا رقابت کنه ( گرچه با bb میتونه :biggrin1: ) پیشنهاد میشه اون 2تای Ubisoft رو بازی کنی و بعدش بری سمته استورم 2 که روایت شیپودن هست ! یا یه کار بهتر :biggrin1: . زنگ بزنی برات کل انیمه رو بفرستن :)) . اونطوری حالش بیشتره :biggrin1: .
من خیلی وقت کنم همین بازی هاشو بازی میکنم. البته این کار رو هم انجام بدم شاهکاره:دی الان این ترتیبی که گفتی برای داستانه؟ یا از لحاظ خوبی گیم پلی ؟

من خیلی وقت کنم همین بازی هاشو بازی میکنم. البته این کار رو هم انجام بدم شاهکاره:دی الان این ترتیبی که گفتی برای داستانه؟ یا از لحاظ خوبی گیم پلی ؟
از لحاظ داستانی منظور بوده وگرنه از لحاظ گیم پلی سری یوبی و سری نامکو کاملا از هم متفاوتند

یا حق

من خیلی وقت کنم همین بازی هاشو بازی میکنم. البته این کار رو هم انجام بدم شاهکاره:biggrin1: الان این ترتیبی که گفتی برای داستانه؟ یا از لحاظ خوبی گیم پلی ؟
نه از لحاظ داستانه . منتها باید گیم پلی نافرم یوبی هارو تحمل کنی تا برسی به شاهکار نامکو ! ولی خب از لحاظ ادونچر توی سری اول دوتای ( خصوصا اولی ) بهترن . البته دومی خیلی داغونه .

دوستان بارای ازاد کردن کاراکترهای قفل شده باید بازی رو روی بخش داستانی تموم کنم؟؟؟با یکبار رفتن بازی تا تهش همه کاراکترهای بسته باز میشن؟؟؟

دوستان بارای ازاد کردن کاراکترهای قفل شده باید بازی رو روی بخش داستانی تموم کنم؟؟؟با یکبار رفتن بازی تا تهش همه کاراکترهای بسته باز میشن؟؟؟
هم به اونه ، و هم به پوینت گرفتن ! داستان تموم کنید و امتیازات کافی نباشه 4 نفر باز نمیشن !

اقا میشه یکی تمام فن های کارکتر ها رو بنویسه اخه بعضی از فن ها در کومبو لیست نیست ولی طرف مقابل ازش استفاده میکنه
نام ببر عزیز !! نمیشه که همرو گفت . در ضمن اکثرا کرکتر ها فن هاشون یکیه ...
اگه میشه ساسوکه و هیتاچی
خب چه کمبو هایی ؟ مثلا میتونید دو بار B رو بزنید بعد هنگام انیمیشن های کمبو سریعا Y رو فشار بدید و B رو بزنید . یا مثلا RT و B رو همزمان بزنید ! کامل توضیح بدید اگر ممکنه :) .

آخرین ویرایش:
خب چه کمبو هایی ؟ مثلا میتونید دو بار B رو بزنید بعد هنگام انیمیشن های کمبو سریعا Y رو فشار بدید و B رو بزنید . یا مثلا RT و B رو همزمان بزنید ! کامل توضیح بدید اگر ممکنه :) .[/QUOTE]
مسلا برای هیتاچی که توی مبارزه باهاش از راه دور مثل کلاغ میشد و میومد منو میزد

عجب فازی داد جون شما...
خیلی حال میده
فقط یکی میشه به من نحوه ی درست گارد گرفتن رو یاد بده
با این راک لی کل انداختم بدجور...همش لگد میپرونه..:d

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or