Trunks
کاربر سایت
عزیز متوجه منظورت نمیشم . یکم دقیق تر بگی ممنوت میشم .کسی نیست جوابه ما رو بده؟
عزیز متوجه منظورت نمیشم . یکم دقیق تر بگی ممنوت میشم .کسی نیست جوابه ما رو بده؟
منظورم اینه که تو بازی چه طوری میشه فن های قدرتی زد.مثلا وقتی که دارم مبارزه میکنم با طرف یه دفعه قاطی میکنه بعدم صفحه سیاه میشه بعدم ضربه های قدرتی میزنه که نمیشه دفاع کرد.در کل چه طوری میتونم فن های قدرتی بزنم.عزیز متوجه منظورت نمیشم . یکم دقیق تر بگی ممنوت میشم .
شما چاكراتونو پر كنيد بعد Y رو دوبار بزنيد تا چاكراي دورتون به شكل آتيش بشه :d بعد B رو بزنيد اُ از ضربتون لذت ببريد :dمنظورم اینه که تو بازی چه طوری میشه فن های قدرتی زد.مثلا وقتی که دارم مبارزه میکنم با طرف یه دفعه قاطی میکنه بعدم صفحه سیاه میشه بعدم ضربه های قدرتی میزنه که نمیشه دفاع کرد.در کل چه طوری میتونم فن های قدرتی بزنم.
جوتسو های ویژه به 2 شکل هستن .منظورم اینه که تو بازی چه طوری میشه فن های قدرتی زد.مثلا وقتی که دارم مبارزه میکنم با طرف یه دفعه قاطی میکنه بعدم صفحه سیاه میشه بعدم ضربه های قدرتی میزنه که نمیشه دفاع کرد.در کل چه طوری میتونم فن های قدرتی بزنم.
خوب اونی که میره رو حالت Rage چه طوری باید بزنم.مثلا همون نارتو کیوبی.جوتسو های ویژه به 2 شکل هستن .
یک Justuـه معمولی که بازی زدن Y و بلافاصله Hit هستش .
Ultimate Jutsu هم 2 بار پشته سره هم Y زدن و سریعا Hit هستش .
اونی که شما میگید قاطی میکنه بعد از رسیدن به آخریت Health bar میره روی حالت Rage . که مثلا ناروتو کیوبی میشه و این چیزا .
اون باید مقدار جانت برسه به باره نارنجی رنگ . بعد چاکرا رو تا ته باید پر کنی . اون گوشه ی چاکرا یه دایره رنگ هستش .خوب اونی که میره رو حالت Rage چه طوری باید بزنم.مثلا همون نارتو کیوبی.
شما چاكراتونو پر كنيد بعد Y رو دوبار بزنيد تا چاكراي دورتون به شكل آتيش بشه :d بعد B رو بزنيد اُ از ضربتون لذت ببريد :d
خیلی ممنون بابته راهنمایی.اون باید مقدار جانت برسه به باره نارنجی رنگ . بعد چاکرا رو تا ته باید پر کنی . اون گوشه ی چاکرا یه دایره رنگ هستش .
7 تا مرحله بدون Tutorial هستش .سلام بازی مرحله ای هست یا فقط زد و خورده ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
مصل تکن ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
---منم بازی رو گرفتم باید بگم که یکم نا امید شدم ازش اخه مگه مدل open world 2سری قبل چش بود که الان این گند رو روش زدن؟!!!!!! بازی شده 2بعدیه خالص فقط تو نبرد ها میشه 3بعدی آخه کدوم دانشمندی این نظریه رو داده ؟!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
گند زدن به بازی رفت.
شما نبر رو ادامه داديد تا متوجه بزرگيش بشيد؟الان رسیدم به نبرد گارا و دایدارا تصمیم گرفتم دیگه به بازی کردن ادامه ندم.گند زدن به ناروتو آخه این چیه؟ نبرد به این بزرگی آهنگ لیلی با من است روش گذاشتن!!!!!!!!!!!!!!
نبرد گارا و دایدارا یکی از زیبا ترین و عظیم ترین نبردهای کل انیم بود فکر نمیکردم تا این حد کوچیکش کنن.!!!!!!
کلاس ناروتو رو پایین آوردن.
این بازی واسه کسایی خوبه که انیمه رو تا حالا ندیدن یا زیاد دنبال نمیکنند.
والا من هنوز ADSL ندارم . ایشاله وصل شد میرم اوریجش رو میخرم و میام پیشتونtrunks به زودی بازی verfied میشه میریم live ها آماده باش!