Naruto: Ultimate Ninja Storm 2 ~ Xbox360

• Thread starter Thread starter Fratos
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
عزیز متوجه منظورت نمیشم . یکم دقیق تر بگی ممنوت میشم .
منظورم اینه که تو بازی چه طوری میشه فن های قدرتی زد.مثلا وقتی که دارم مبارزه میکنم با طرف یه دفعه قاطی میکنه بعدم صفحه سیاه میشه بعدم ضربه های قدرتی میزنه که نمیشه دفاع کرد.در کل چه طوری میتونم فن های قدرتی بزنم.

منظورم اینه که تو بازی چه طوری میشه فن های قدرتی زد.مثلا وقتی که دارم مبارزه میکنم با طرف یه دفعه قاطی میکنه بعدم صفحه سیاه میشه بعدم ضربه های قدرتی میزنه که نمیشه دفاع کرد.در کل چه طوری میتونم فن های قدرتی بزنم.
شما چاكراتونو پر كنيد بعد Y رو دوبار بزنيد تا چاكراي دورتون به شكل آتيش بشه :d بعد B رو بزنيد اُ از ضربتون لذت ببريد :d

جوتسو های ویژه به 2 شکل هستن .
یک Justuـه معمولی که بازی زدن Y و بلافاصله Hit هستش .
Ultimate Jutsu هم 2 بار پشته سره هم Y زدن و سریعا Hit هستش .
اونی که شما میگید قاطی میکنه بعد از رسیدن به آخریت Health bar میره روی حالت Rage . که مثلا ناروتو کیوبی میشه و این چیزا .

جوتسو های ویژه به 2 شکل هستن .
یک Justuـه معمولی که بازی زدن Y و بلافاصله Hit هستش .
Ultimate Jutsu هم 2 بار پشته سره هم Y زدن و سریعا Hit هستش .
اونی که شما میگید قاطی میکنه بعد از رسیدن به آخریت Health bar میره روی حالت Rage . که مثلا ناروتو کیوبی میشه و این چیزا .
خوب اونی که میره رو حالت Rage چه طوری باید بزنم.مثلا همون نارتو کیوبی.

شما چاكراتونو پر كنيد بعد Y رو دوبار بزنيد تا چاكراي دورتون به شكل آتيش بشه :d بعد B رو بزنيد اُ از ضربتون لذت ببريد :d

اون باید مقدار جانت برسه به باره نارنجی رنگ . بعد چاکرا رو تا ته باید پر کنی . اون گوشه ی چاکرا یه دایره رنگ هستش .
خیلی ممنون بابته راهنمایی.

سلام بازی مرحله ای هست یا فقط زد و خورده ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
مصل تکن ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
7 تا مرحله بدون Tutorial هستش .
Resuce the Kazegake
The Renioun
Immortal Akatsuki
Hebi Formation
Uchiha Brothers
the Tale of Jiraiya the Gallant
the Tale of Naruto Uzumaki
نخیر Adventure هستش که بعد از رسیدن به باس ها با اونا مبارزه میکنید .

منم بازی رو گرفتم باید بگم که یکم نا امید شدم ازش اخه مگه مدل open world 2سری قبل چش بود که الان این گند رو روش زدن؟!!!!!! بازی شده 2بعدیه خالص فقط تو نبرد ها میشه 3بعدی آخه کدوم دانشمندی این نظریه رو داده ؟!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
گند زدن به بازی رفت.

منم بازی رو گرفتم باید بگم که یکم نا امید شدم ازش اخه مگه مدل open world 2سری قبل چش بود که الان این گند رو روش زدن؟!!!!!! بازی شده 2بعدیه خالص فقط تو نبرد ها میشه 3بعدی آخه کدوم دانشمندی این نظریه رو داده ؟!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
گند زدن به بازی رفت.
---

اخه من نمیدونم ... مگه مجبورید از چیزی اطلاع ندارید نظر بدید ؟! 2 شماره قبلی ؟ به پیر به پیغمبر اونا ماله Ubisoftـه ! نه بندای !

الان رسیدم به نبرد گارا و دایدارا تصمیم گرفتم دیگه به بازی کردن ادامه ندم.گند زدن به ناروتو آخه این چیه؟ نبرد به این بزرگی آهنگ لیلی با من است روش گذاشتن!!!!!!!!!!!!!!
نبرد گارا و دایدارا یکی از زیبا ترین و عظیم ترین نبردهای کل انیم بود فکر نمیکردم تا این حد کوچیکش کنن.!!!!!!
کلاس ناروتو رو پایین آوردن.
این بازی واسه کسایی خوبه که انیمه رو تا حالا ندیدن یا زیاد دنبال نمیکنند.

آخرین ویرایش:
الان رسیدم به نبرد گارا و دایدارا تصمیم گرفتم دیگه به بازی کردن ادامه ندم.گند زدن به ناروتو آخه این چیه؟ نبرد به این بزرگی آهنگ لیلی با من است روش گذاشتن!!!!!!!!!!!!!!
نبرد گارا و دایدارا یکی از زیبا ترین و عظیم ترین نبردهای کل انیم بود فکر نمیکردم تا این حد کوچیکش کنن.!!!!!!
کلاس ناروتو رو پایین آوردن.
این بازی واسه کسایی خوبه که انیمه رو تا حالا ندیدن یا زیاد دنبال نمیکنند.
شما نبر رو ادامه داديد تا متوجه بزرگيش بشيد؟
يا روي همون سقف ديگه ول كرديد؟
اگه رو سقف ول كرديد پيشنهاد ميكنم ادامشم بريد بعد بياييد اينجا نظر بدين در مورد بازي!

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or