Naruto: Ultimate Ninja Storm 2 ~ Xbox360

• Thread starter Thread starter Fratos
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
GT یه قسمت از پشت صحنه های ساخت بازی رو گذاشته رو سایت. همرو دیدم و خیلی از سوال ها جواب داده شد.

اول اینکه داستان از ابتدای ناروتو شیپودن شروع میشه و با جنگ با پین به اتمام میرسه. (قابل توجه فری خان :دی)

دوم اینکه 44 کاراکتر قابل بازی موجود هست. تصویری هم از کاراکتر های تکمیلی رو نشون دادن که براتون Prt Sc گرفتم تا ببینید.

965Characters.jpg

بعد یه جای ویدئو یارو میگه که وقتی دکمه استارت رو بزنید و وارد بازی بشید خیلی شکه خواهید شد :دی اما دیگه نگفت این شک مربوط به چی هستش :دی

در ضمن لیدپلتفرم بازی PS3 هستش.

من چشام اشتباه میبینه یا واقعآ اونی که تو لیست هست یوندایمه هستش ؟:d

اینا اونوقت چه جنگی از یوندایمه تو انیمه دیدن که بر اساس اون توانایی های یوندایمه رو مشخص کرده باشند :d

یوندایمه آخرین شخصیت بازی هستش . ولی خب اگر اون پک رو بگیرید میتونید بازش کنید ! ( به عنوان DLC )
توبی رو هم احتمالا براش شارینگان در نظر گرفتن . یا مثلا میره زیر زمین و یهو میاد بیرون از حرفا :)) !
کاش مادارا هم بود :( .
عجیبه که Hiruko نیست توشون !
tobi که هست
خب توبی یه جور میجنگه ! مادارا یه جور کلاسیک !

آخرین ویرایش:
من موندم اون زنه مو قرمزه(تیم ساسکه) واسه چی آوردن...آخه این که چیزی بلد نیست:d....فقط حال میده زیر دستای ساکورا لهش کنی(بخاطر ساسکه:d)...............

من موندم اون زنه مو قرمزه(تیم ساسکه) واسه چی آوردن...آخه این که چیزی بلد نیست:d....فقط حال میده زیر دستای ساکورا لهش کنی(بخاطر ساسکه:d)...............
کلا کارین اضافه ترین شخصیت توی دوران انیمه هاست . نه طراحی داره ، نه شخصیت پردازی ، نه خلاصه یک نکته دوست داشتنی ! فقط هم بلده اربده بزنه :| ! چی میشه بره از داستان از شرش خلاص شیم .

کلا کارین اضافه ترین شخصیت توی دوران انیمه هاست . نه طراحی داره ، نه شخصیت پردازی ، نه خلاصه یک نکته دوست داشتنی ! فقط هم بلده اربده بزنه :| ! چی میشه بره از داستان از شرش خلاص شیم .
ساکورا: خوب می خواین من از صفحه ی روزگار انیمه حذفش کنم؟ :d:boxing:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or