Naruto: Ultimate Ninja Storm 2 ~ Xbox360

• Thread starter Thread starter Fratos
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
exactly ... نه باو 5 ثانیم نشد ، 3 ثانیه ای دخل شهاب رو اورد:d

ناروتو+کل وزغ‌های میوبوکوزان+ کل نینجاهای کونوها شامل کاکاشی،سوناده و ... + آنبوها < شیکامارو!:d

شیکامارو + هوکاگه‌ها < ناگاتو :d:d

ناگاتو + بقیه آکاتسوکی < مادارا >:):d

آخرین ویرایش:
ما که فعلا نمیتونیم امضا بزاریم :(
یه سوال یادمه استروم 1 گفتند که چنتا از شخصیت هاش رو به صورت dlc میخوان بدن این که اینطوری نیست درسته؟:-/

ما که فعلا نمیتونیم امضا بزاریم :(
یه سوال یادمه استروم 1 گفتند که چنتا از شخصیت هاش رو به صورت dlc میخوان بدن این که اینطوری نیست درسته؟:-/
بله هوکاگه ی اول و دوم و گروه Sound Village که شامل تایویا و ساکون و اینا میشد . از بین اینا فقط کیمیمارو توی بازی بود .

رفیق عمق PSP رو با این مقایسه میکنی ؟ من نسخه ی PSPـش رو بازی کردم دیگه ... فاجعه ی به تمام معنی ! از بد بودن لنگه نداشت این بازی ! ساختار این کجا و اون کجا !
بعد اینا همه برداشت از سایت و عکس و این حرفا بوده ! من توی عکسی ندیدم هوکاگه اول باشه !
بازی کلا 42 تا شخصیت داره ! اینا اکثرا برداشت آزاد بوده ! که یه جا هم برای گارا علامت سوال گذاشتن . پس نمیتونه تاییده رسمی باشه .

065b0ad2da4d41f3b99a.jpg

داداش دمت گرم این عکسه خیلی چیز ها را روشن کرد کامل شدش را اگر بزاری دیگه دمت خیلی گرم

خب دوستان ، با توجه به استقبال میلیونی ( :دی ) با مشورت دوست عزیزم رضا ( Sparda ) (( مادارا ئه گروه :دی )) قصد داریم دیگه رسما بازیسنتر رو نونوار کنیم ! قصد داریم همانند آواتار ها ، در امضا هم نیز جوتسو هایی بزنیم :دی . فقط این کار ممکنه یکی دو روز آینده آماده شه ! به این شکل امضایی از شخصیت آواتار بر طبق میل خودتون برای شما تهیه میکنیم :) . و در صورت تمایل و درخواست از بنر ها جهت امضا استفاده کنید . امضا هم چند لایه با فرمت Gif هست ( چیزی شبیه به امضا همین رضای دیوونه منتها تر و تمیز تر :دی . این 5 دقیقه وقت برد :دی ) .

خلاصه میخوایم امضا هارو هم نونوار کنیم با این حرکت :دی . مسئولین بندای بیان توی این تاپیک فکر کنم یکی یه Special Edition به ما بدن :)) !

میتونید از فردا هم درخواست و پیشنهاد و این حرفا رو بگید :دی . فقط ممکنه یکم وقت ببره و طول بکشه . سعی میکنیم توی امضا هم جهت زیبایی از جمله ی کلیدی یه شخصیت استفاده شود .

امیدواریم این کار هم مثل آواتار مورد توجه قرار بگیره @};- .
به به این که خیلی عالیه :d منم میخوام :baby:
خداییش خیلی فعالی خسته نباشی :d

سخنی با هوادارا نداری بذارم تو امضات؟البته محدودیت حجم بدجور توذوق میزنه و شاید مجبور بشم سایز رو کم کنم! Anyway اگه حرفی داری میتونی از تریبون امضا بزنی :d

سخنی با هوادارا نداری بذارم تو امضات؟البته محدودیت حجم بدجور توذوق میزنه و شاید مجبور بشم سایز رو کم کنم! Anyway اگه حرفی داری میتونی از تریبون امضا بزنی :d
ای وای هول شدم :d
1 , 2 , 3 ... صدا میاد؟؟؟ :d این خوبه؟؟
Beauty, is one word to descirbe sakura's talents.

:d نخندیاo:-)

خوب منم آواتارمو تغییر دادم بخاطر این بازی و انیمه توپ .
Rock Lee رو حال کن:d ( اول می خواستم کاکاشی یا گارا رو بردارم که پر شده بود:d )
الان کاکاشی و گارا برای کیا هستن ؟:d

ناروتو+کل وزغ‌های میوبوکوزان+ کل نینجاهای کونوها شامل کاکاشی،سوناده و ... + آنبوها < شیکامارو!:d

شیکامارو + هوکاگه‌ها < ناگاتو :d:d

ناگاتو + بقیه آکاتسوکی < مادارا >:):d
مادارا<ساسکه:))
زیاد ببینم حرف میزنید یه مانگکیو شارینگان روتون میزنم:d
والا ما که استورم 1 رو بازی کردیم همون اولش پشیمون شدم چه بازیی گرفتم رفتم عوضش کردم ولی دموی اینو بازی کردم خیلی باهاش حال کردم:x

با همه این توصیفات ، فری وان پیس چه حالی میده ، نه :دی ؟؟

منتظریم بازی بیاد دیگه ، ببینم با دزدی و پایرت خوری چند روز زودتر به دستمون میرسه؟ :D

خدا کنه لینک ها زود لیک بشه ، حالی ببریم :D

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or