Naruto: Ultimate Ninja Storm 2 ~ Xbox360

• Thread starter Thread starter Fratos
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
عزیزم گارا هست!

این لینک یه نبرد با ناروتو :
http://www.gamespot.com/xbox360/act...a-storm-2--town-square-victory-gameplay-movie

راستی جاتون خالی دیروز داشتم یه سری تحقیقات میکردم نمیدونین چه مواردی در اومده بودن!

یا حق
جلویه Gaara Shukaku Mode علامت ؟ گذاشته ! چون توی بازی وقتی Health Barـت قرمز شه و به آخرین رده برسین با پر کردن چاکرا تا ته وحشی میشین :دی . مثله Kyuubi و این حرفا ! برای همینم این مد گارا مجهوله . منظورم این بود که این لیست برداشت از تصاویر و تریلر و این حرفا بوده تا تایید رسمی . وگرنه اگر تایید رسمی بود علامت ؟ بوجود نمیومد تایید و تکذیب نهایی شده بود .

فقط خداکنه تکنیک‌ها هم مثل کاراکترها متنوع باشن و یه مشت و لگد رو بین 40 نفر تقسیم نکنن:D
----

ناگاتُ صاحاب نداره هنوز (!!!).
پس شهاب چیه؟ مگه کاراکتری به اسم پین هم داریم؟پین یکی از تکنیکای ناگاتوئه!‌شهاب هم، هم ناگاتوئه و هم پین! منم رئیسش :d

فقط خداکنه تکنیک‌ها هم مثل کاراکترها متنوع باشن و یه مشت و لگد رو بین 40 نفر تقسیم نکنن:D
نه رضا کاملا فرق داشت . معلوم بود که وقت گذاشتن سرش ... توی یک هم حتی عمق همه یکسان نبود .
پس شهاب چیه؟ مگه کاراکتری به اسم پین هم داریم؟پین یکی از تکنیکای ناگاتوئه!‌شهاب هم، هم ناگاتوئه و هم پین! منم رئیسش :d
خوبه حالا همه ی شماهارو من آوردم توی گروه ( آکاتسوکی :دی ) واس ما حالا شاخ میشین :دی .
روحش شاد ، بد کتک خورد !:(

آهان آره :دی . یادش رفته چند نفر رو زدم لت و پار کردم :دی !
من فقط منتظرم بیاد یا ساسکه چیدوری و کاتن .... بزنم:d اگه آماتراسو باشه که دیگه........;;)
یه چیزایی توی تریلر تو مایه های آماتراسو داشت . ایتاچی یکش که خدا بود وقتی شارینگان میزدی بازی مثه همیشه برای حریف اسلوموشن میشد و ... :دی !

وقتی آماتراس هست میخوای کاتون بزنی؟:d سوسانو هم که تشریف داره میریم خواستگاریش برا اون پسر لره! :d فقط موندم افکت سوکیومی چی میتونه باشه!
-----

روحش شاد ، بد کتک خورد !:(

اونم از چه خنگی ! N.A.R.U.T.O :d

منظورت همون خنگی هست که وقتی deva path وارد مبارزه شد تو 5 ثانیه به زمین 6 میخ شد؟ :d:d

اقا بابت اواتار منمون
یه سوال من فقط ناروتو ه یوبیسافت رو بازی کردم و استروم 1 رو هم بازی نکردم جوتسو چتوری میزنن تو استروم مال یوبی سافت باید lt رو میگرفتی بعد جهت می زدی ولی تو دموی که از این دیدم خیلی راحت فرط و فرط راسنگان میزد به این کاکاشی بدبخت :d اگه میشه یه توضیحی بدین ممنون میشم

اقا بابت اواتار منمون
یه سوال من فقط ناروتو ه یوبیسافت رو بازی کردم و استروم 1 رو هم بازی نکردم جوتسو چتوری میزنن تو استروم مال یوبی سافت باید lt رو میگرفتی بعد جهت می زدی ولی تو دموی که از این دیدم خیلی راحت فرط و فرط راسنگان میزد به این کاکاشی بدبخت :d اگه میشه یه توضیحی بدین ممنون میشم
توی یک ، مثلث رو یه بار میزدی و سریعا اتک ( یه ضربه ای چیزی :دی ) که جوتسو رو میزد بلفرض راسنگان یا چیدوری و اینا .
مثلث رو دوبار میزدی و سریعا اتک که Ultimate Justu رو میزدن که انیمیشن خاصی داشت .
باید چاکراتون پر باشه . به مراتب بهتر از 50 تا دکمه زدن و قاطی کردنه :دی !

به لیست هم اضافه شدید :دی .

برای راسنگان البته چون تکنیک فرت و مزخرفی هست اسمشو بگی کافیه!‌ ولی واسه کنترلر که خب به صورت کمبوئه تو این نسخه! یعنی خدا کنه باشه:d
نه خیر باید یکی سریع بیاد پیشت ورج و ووجه کنه تا شکل بگیره :دی .

آخرین ویرایش:
اگه کینکت داشته باشی که باید تکنیکو اجرا کنی جلوش تا جتسو بزنه!:d برای راسنگان البته چون تکنیک فرت و مزخرفی هست اسمشو بگی کافیه!‌ ولی واسه کنترلر که خب به صورت کمبوئه تو این نسخه! یعنی خدا کنه باشه:d

خب دوستان ، با توجه به استقبال میلیونی ( :دی ) با مشورت دوست عزیزم رضا ( Sparda ) (( مادارا ئه گروه :دی )) قصد داریم دیگه رسما بازیسنتر رو نونوار کنیم ! قصد داریم همانند آواتار ها ، در امضا هم نیز جوتسو هایی بزنیم :دی . فقط این کار ممکنه یکی دو روز آینده آماده شه ! به این شکل امضایی از شخصیت آواتار بر طبق میل خودتون برای شما تهیه میکنیم :) . و در صورت تمایل و درخواست از بنر ها جهت امضا استفاده کنید . امضا هم چند لایه با فرمت Gif هست ( چیزی شبیه به امضا همین رضای دیوونه منتها تر و تمیز تر :دی . این 5 دقیقه وقت برد :دی ) .

خلاصه میخوایم امضا هارو هم نونوار کنیم با این حرکت :دی . مسئولین بندای بیان توی این تاپیک فکر کنم یکی یه Special Edition به ما بدن :)) !

میتونید از فردا هم درخواست و پیشنهاد و این حرفا رو بگید :دی . فقط ممکنه یکم وقت ببره و طول بکشه . سعی میکنیم توی امضا هم جهت زیبایی از جمله ی کلیدی یه شخصیت استفاده شود .

امیدواریم این کار هم مثل آواتار مورد توجه قرار بگیره @};- .

• Like
Reactions: гадюка
راک لیی رو هر کی خواسته بود برداره :دی

rocklee.png

اینو جدی گفتی؟ :دی به هوکاگه ـی آینده توهین میکنی؟ :دی

اینُ بزارن جای هوکاگه ، کونوها رو به فنا میده که....:dهیولایی شده تو قدرت ... ولی اون مخش هنوز همون مخ قدیمه:d

منظورت همون خنگی هست که وقتی deva path وارد مبارزه شد تو 5 ثانیه به زمین 6 میخ شد؟ :d:d

exactly ... نه باو 5 ثانیم نشد ، 3 ثانیه ای دخل شهاب رو اورد:d

آهان آره :دی . یادش رفته چند نفر رو زدم لت و پار کردم :دی !
[/B]
مهم این که ار ناروتو کتک خوردی..:dزدی جیرایا رو کشتی:(اونوقت...:dحالا هی برو کامی کامی بگو هی:d

نه خیر باید یکی سریع بیاد پیشت ورج و ووجه کنه تا شکل بگیره :دی .

ببین آموزش میدهیم ....

مواد لازم : X360 , Kinect , دو عدد انسان:d!

اول نفر اول میاد جلو ... خب بازی رو روی مد فایتینگ با ناروتو اجرا میکنین ، با کلید مثلث واسه زدن جوتسو آماده میشین ، خب مربع رو بزن حالا نفر دوم به عنوان کلن ظاهر میشه جلوی تیوی.:dحالا شما دستت رو دراز کن اوشون هم با حرکت دوار باعث بوجود اومدن راسنگان میشه....برو بزنش تو تیلیویزیون ببین چی میشه:d

end :d!

• Like
Reactions: FaRd!N

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or