Naruto: Ultimate Ninja Storm 2 ~ Xbox360

• Thread starter Thread starter Fratos
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
تو اين سبك الهام گرفتنا بهترينش lost بود كه كلا يه شخصيت ديگه جدا از شخصيتاي واقعي به موازات داستان پيش رفت ولي داستانش جدا از داستان اصلي هم بود. اينجوري قضيه خطي هم نميشد

شخصیت اضافی؟اینکار در نگاه فن‌ها کفره! و کافر هم لازم‌القتل :d:d

یکی برای بار 60 یگه که بازی دقیقا چه روزی میاد >:d<

امید وارم بازیش مثل broken مرحله هاش تو شهر و جنگل باشه

چون شماره 1 این بازی فقط به روستا مربوط میشد و حال نمیداد نسبت به broken

یکی برای بار 60 یگه که بازی دقیقا چه روزی میاد >:d<

امید وارم بازیش مثل broken مرحله هاش تو شهر و جنگل باشه

چون شماره 1 این بازی فقط به روستا مربوط میشد و حال نمیداد نسبت به broken
6 روز دیگه ! خوبه خودتم میدونی که زیاد گفتیم و باز میپرسی :دی .
هر چی که توی انیمه بوده توی اینم هست ! تو انیمه اگر جهنم هم داشته اینم داره :دی !

یکی دیگه بیاد بپرسه چند روز مونده و بازی تا کجای انیمست خودم شخصا هم خودمُ هم اونو دار میزنم:d

پ.ن: نینجای قلبها VS امپراطور سیاه :))

شخصیت اضافی؟اینکار در نگاه فن‌ها کفره! و کافر هم لازم‌القتل :d:d
من خودم يه پا فن :d

شخصيت اضافي نمياريم كه شوهر يا زن بديم كسي غيرتي شه :))

منتها بازييي كه خطي باشه و سير داستانيش هموني باشه كه كيشيموتو يك بار براي ما بازگو كرده باشه كمي تكراري و لوس ميشه.

اتفاقا ايده اي كه تو لاست بود از نظر من بسيار شاخ بود(هرچند كه بازيش زياد چنگي به دل نميزد)
حداقل تكراري نبود. ولي الان تو بازي كليه جنگها هدايت كنندس. مثلا اين كارگردان بازي هست كه به شما ميگه كي بايد راسنگان بزني تا دقيقا اون چيزي كه تو واقعيت اتفاق افتاده اينجا هم اتفاق بيوفته.
همين موضوع به سينگل پلير لطمه ميزنه.

پ.ن1:يكي اين شهابو بيرون كنه از هيجان قاطي كرده رو مخم را ميره :d
پ.ن2: تاريخ انتشار بازي بلاخره كيه؟=))

من خودم يه پا فن :d

شخصيت اضافي نمياريم كه شوهر يا زن بديم كسي غيرتي شه :))

منتها بازييي كه خطي باشه و سير داستانيش هموني باشه كه كيشيموتو يك بار براي ما بازگو كرده باشه كمي تكراري و لوس ميشه.

اتفاقا ايده اي كه تو لاست بود از نظر من بسيار شاخ بود(هرچند كه بازيش زياد چنگي به دل نميزد)
حداقل تكراري نبود. ولي الان تو بازي كليه جنگها هدايت كنندس. مثلا اين كارگردان بازي هست كه به شما ميگه كي بايد راسنگان بزني تا دقيقا اون چيزي كه تو واقعيت اتفاق افتاده اينجا هم اتفاق بيوفته.
همين موضوع به سينگل پلير لطمه ميزنه.

پ.ن1:يكي اين شهابو بيرون كنه از هيجان قاطي كرده رو مخم را ميره :d
پ.ن2: تاريخ انتشار بازي بلاخره كيه؟=))
فک نکنم لوس یا تکراری بشه چون مثلا وقتی از روی فیلم ها بازی میسازن کسی به داستان گیر نمیده!همه میدونن این برای نمود گیمینگ همونه!
تاریخ انتشار بازی رو هم ما که آخر از این پست ها نفهمیدیم!شمام فهمیدین به ما هم بگین!

راستی منظورم اون تحقیقات نبود!تحقیقات در باره کتاب جدیدم منظورم بود!

نگران این خطی شدن و این صحبت ها نباشید !
بازی که بیاد ، اونقدر محوش میشید که احساس میکنید تجربه ی جدیدی رو دارید انجام میدید ... Promise !

ترو خدا انقدر هم نپرسید که بازی کی میاد !

برای بار آخر با بزرگ ترین فونت مینویسم :دی !

بازی 15 اکتبر معادل 6 روز دیگه از امروز میاد !
و داستان بازی تا مبارزه با پین ادامه داره !

the case is Close !:دی

میگم یه فکری! برا اینکه دیگه کسی نپرسه تو هر صفحه یه بار با همین اندازه فونت آپدیت بنویسین چند روز دیگه میاد! اینجوری دیگه کسی نمیپرسه!

یا حق

نميدونم والا
اميدوارم اونجوري ضايع مثل قبليا تو بخش سينگل نباشه.
مثلا تو قبليش تو جنگ با كابوتو دقيقا بايد تو يه زمان خاص راسنگان ميزديم. كه اينكار واسه من كه انيمشو قبلا 10 بار ديدم خيلي ستمه :biggrin1:
يا جنگي كه با ساسكه آخرش داشت.
حالا اميدواريم اينجوري نباشه. البته ضايع تر از اينا اين بود كه شيزونه تو شماره قبلي نبود و سوناده تنهايي داشت واسه خودش تو جنگل قدم ميزد :))

اميد است كه 6 روز آينده شاهد همچين چيزايي نباشيم. راستي بازي كي مياد بلاخره؟ :d
راستی منظورم اون تحقیقات نبود!تحقیقات در باره کتاب جدیدم منظورم بود!
بله مسلمه كه همينطوره /:)
:d

اون تاریخ اصلیه ، ببینم کی به صورت دزدی میاد :دی

بزنیم تو رگ :دی

آخ چه حالی بده ، دموش رو یه بار دیگه بازی کردم ، بسی حال کردم ، ولی دموش با انیمه فرق داشت ، ما اینطوری از کاکاشی زنگوله نمیگرفتیم :دی یادتونه که :دی

آقا ببخشید ها بازی کی میاد؟ :دی

آخ چه حالی بده ، دموش رو یه بار دیگه بازی کردم ، بسی حال کردم ، ولی دموش با انیمه فرق داشت ، ما اینطوری از کاکاشی زنگوله نمیگرفتیم :biggrin1: یادتونه که :biggrin1:
خوب یه تغییرات کوچیکی باید داشته داشته با به صورت بازی بتونن داستان رو پیش ببرن و هم اینکه بازیکن خسته نشه. مثلا همون تکنینک چی چی بود زد در @%& کاکاشی :دی

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or