Naruto: Ultimate Ninja Storm 2 ~ Xbox360

• Thread starter Thread starter Fratos
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
اگه این کتاب مقدس اینجانب نبود عمرا این 2 تا میتونستن زنگوله ها رو بگیرن! ولی بعد از تالک نو جوتسو همین درد و رنج هزار ساله فک کنم خفن ترین جوتسو باشه!

طبق اخرین ویدیو یی که از بازی دیدم یه سری از افراد تو بازی هستند که کلآ کلاس مبارزشون یه سر و گردن از بقیه بالاتر طراحی شده یکی مثل ایتاچی با وجود سوسانو اماترسویی که ازش نشون داد میتونست بزنه طرف رو کلآ نابود کنه :d

یا مثلآ توبی سرعت خیلی بالایی داره و بعد از فن تلپورتش دیگه اصلآ نمیشه جلوش رو گرفت یا مثلآ ناروتو در حالت 6 دم از قدرت خیلی بالایی برخورداره

اینجور طراحی ها تو یه بازی میتونه توازن قدرت رو بهم بزنه البته تجربه همه فن های موجود در انیمه و مانگا هم تو یه بازی واقعآ لذت بخشه

من از همین الان شخصیت هایی که باهاشون بازی میکنم رو بگم پس فردا زدم لهتون کردم دبه نکنید :دی .
Pain, Sasuke, Itachi, Kakashi, Naruto و احتمالا کسایی که باهاشون حال کنم :دی . توی Storm 1 که فقط ایتاچی !!

من از همین الان شخصیت هایی که باهاشون بازی میکنم رو بگم پس فردا زدم لهتون کردم دبه نکنید :دی .
Pain, Sasuke, Itachi, Kakashi, Naruto و احتمالا کسایی که باهاشون حال کنم :دی . توی Storm 1 که فقط ایتاچی !!
نه بابا ! تروخدا بيا يه 3 4 تا ديگه وردار كم نياري /:)
با اين چيزايي كه ديديم تنها حريف جلو پين كيوبيه. بقيه برن بوق بزنن:d
به نظرم بايد قضيه رو سخت كنن وگرنه آسون ميشه ! مثلا اگه كنترل ناروتو تو حالت كيوبي سخت تر بشه توازن يه جورايي برقرار ميشه و سطح بازي حرفه اي تر
يا مثلا تله پرت توبي با توجه به اينكه چيز مخوفيه يا شون شين نوجوتسوي يوندايمه ُ امثال اينا بايد سخت تر بشه كه احتمالا هست ولي كيوبيه ناروتو احتمالا نيست !
حالا جدي تو اين شماره شيزونه هست يا نه؟ كابوتومارو چي؟:d
باهاش ادو تنسي هم ميشه زد؟:|

susanoo and amaterasu
اون o اضافي بود :d

نوشته شده توسط Trunks
من از همین الان شخصیت هایی که باهاشون بازی میکنم رو بگم پس فردا زدم لهتون کردم دبه نکنید :biggrin1: .
Pain, Sasuke, Itachi, Kakashi, Naruto و احتمالا کسایی که باهاشون حال کنم :biggrin1: .
هر خری رو که به عنوان شخصیت انتخاب کردی باید با همون بیای لایو . این همه اواتار عوض کردن و عضو گیری کردن و انتخاب شخصیت برا این بود. وگرنه ما همون آواتار رو داشتیم و به وقتش پوستت رو میکندم با Uchiha Itachi Sama.
اینطوری خوشبحالت میشه خوشگل پسر :دی

هر خری رو که به عنوان شخصیت انتخاب کردی باید با همون بیای لایو . این همه اواتار عوض کردن و عضو گیری کردن و انتخاب شخصیت برا این بود. وگرنه ما همون آواتار رو داشتیم و به وقتش پوستت رو میکندم با Uchiha Itachi Sama.
زیاد قد قد میکنی :دی . نذار مثله اون بچه 6 میخت کنم به زمین ! به موقعش بهتون میگن دنیا دسته کیه :دی . ( ای خدا این ADSL رو وصل کن !!!!! )
آقا راستی ، کسی پایه ـه اوریجینال و Collector Edition بازی هستش ؟
یه جا خوندم که بازی لیک شده!!!!
HALF WISH ! ترو خدا صحتش رو بگید همین الان زنگ بزنم برام دی ال کنه بفرسته !!!!

به موقعش بهتون میگن دنیا دسته کیه :biggrin1: .زیاد قد قد میکنی :biggrin1:
اخه صاحب شدن Pain, Sasuke, Itachi, Kakashi, Naruto حکم خوردن خر رو داره با پوست و پالون و نعل :دی.
ملت رو با اواتار بازی بپیچونی و بعد اره خلاصه... میگم بچه زرنگی میگی نه :دی.

تو اول adslـت رو برپا کن بعد بیا کری بخون

کاکاشی هم جرئت داری بهش دست بزن:دی

تو اول adslـت رو برپا کن بعد بیا کری بخون

کاکاشی هم جرئت داری بهش دست بزن:دی
فردا میرم رو سرشون خراب میکنم :دی .
کاکاشی ماله خودتون بابا :دی . توی یک بدترین نوع Ultimate Justu رو داشت :دی . حریف راحت گارد میگرفت !
حالا شانس ما اینجا یه چیدوری خفن میشه :)) !

دوستان همه از فن بوی بودن خودشون میگن والا من به خاطر broken bond یک کنسول بن کردم
راستی جدی sosanoo را داره؟ ایول trunks تو که ادعا داری شرط میبندی؟کدوممون میبره؟

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or