the dark knight
کاربر سایت
اگه این کتاب مقدس اینجانب نبود عمرا این 2 تا میتونستن زنگوله ها رو بگیرن! ولی بعد از تالک نو جوتسو همین درد و رنج هزار ساله فک کنم خفن ترین جوتسو باشه!
به قول باگی سِنچو: چـــی؟ یه بار دیگه بگو؟ ().
نه بابا ! تروخدا بيا يه 3 4 تا ديگه وردار كم نياريمن از همین الان شخصیت هایی که باهاشون بازی میکنم رو بگم پس فردا زدم لهتون کردم دبه نکنید.
Pain, Sasuke, Itachi, Kakashi, Naruto و احتمالا کسایی که باهاشون حال کنم. توی Storm 1 که فقط ایتاچی !!

اون o اضافي بود :dsusanoo and amaterasu
هر خری رو که به عنوان شخصیت انتخاب کردی باید با همون بیای لایو . این همه اواتار عوض کردن و عضو گیری کردن و انتخاب شخصیت برا این بود. وگرنه ما همون آواتار رو داشتیم و به وقتش پوستت رو میکندم با Uchiha Itachi Sama.
زیاد قد قد میکنیهر خری رو که به عنوان شخصیت انتخاب کردی باید با همون بیای لایو . این همه اواتار عوض کردن و عضو گیری کردن و انتخاب شخصیت برا این بود. وگرنه ما همون آواتار رو داشتیم و به وقتش پوستت رو میکندم با Uchiha Itachi Sama.
HALF WISH ! ترو خدا صحتش رو بگید همین الان زنگ بزنم برام دی ال کنه بفرسته !!!!یه جا خوندم که بازی لیک شده!!!!
من از همین الان شخصیت هایی که باهاشون بازی میکنم رو بگم پس فردا زدم لهتون کردم دبه نکنید.
Pain, Sasuke, Itachi, Kakashi, Naruto و احتمالا کسایی که باهاشون حال کنم. توی Storm 1 که فقط ایتاچی !!
فردا میرم رو سرشون خراب میکنمتو اول adslـت رو برپا کن بعد بیا کری بخون
کاکاشی هم جرئت داری بهش دست بزن![]()
!ایتاچی ساماNaruto Ultimate Ninja Storm 2 Sasuke Boss Battle Itachi
ببینید و کف کنید!
واقعا بازی بی نظیر کار شده. اصلا احساس نمی کنید که احمق فرضتون کردن یا به انیمه خیانت شده
.
یه جا خوندم که بازی لیک شده!!!!
http://www.megaupload.com/?d=WC5TMNM4