Naruto: Ultimate Ninja Storm 2 ~ Xbox360

• Thread starter Thread starter Fratos
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
دوستان این نسخه story mode هم داره؟
---

ما کلی اشک میریزیم که نپرسید که داستان تا کجاش ، کلی اشک شوق میریزیم که چه قدر شبیه انیمه شده ، چه قدر مشتاق شدیم که چقدر مثلا Sage Modeـش باحاله و اونوقت میپرسی لیدی زن بود یا مرد ؟!

---

ما کلی اشک میریزیم که نپرسید که داستان تا کجاش ، کلی اشک شوق میریزیم که چه قدر شبیه انیمه شده ، چه قدر مشتاق شدیم که چقدر مثلا Sage Modeـش باحاله و اونوقت میپرسی لیدی زن بود یا مرد ؟!
اینقدر حرص نخور باو....سکته می زنیا دیگه باید تو اون دنیا ناروتو بزنی:d

طبق نقل قولهای سایر سایتها بازی تا 24 ساعت دیگه لیک می شه
.
یوزر یکی از سایتها گفته:
بازی 1 روز قبل از عرضه لیک میشه چون مثل خود ناروتو دیرتر از همه و وقتی میاد که همه ناامیدن :d

کلا نمره این سایت رو حساب نکنید . حالا میخواین اسم من رو افراطی یا هرچی میخواین بذارین اما هیچ کدوم از نقد هاشون درست حسابی نبود . نقد همین بازی هم اگر بخونیدش میفهمید که کلا طرف ناروتو ندیده بوده که اومده نقد کرده . تعداد نقد هاشم بیشتر از 20 30 تا نبود و حتی نقد هاش بیشتر از 10 15 خط نیست ! یعنی قشنگ نشون میده که سایت چندان معتبری نیست .

تمام سایت ها هم به این بازی 0 بدن ، بازی جذابیتش رو واسه ما ها داره . اصلا مهم نیست چند بشه و چی بشه .

اين سايتِ ديگه از كجا اومده 5.3 داده؟:d
اين جور بازيا رو بايد بدن كسي كه ديده انيمه رو نه اينا كه نديدن نميفهمن چيه قضيه :d
ديگه تحمل ندارم كي ليك ميشه ديگه :((
پ.ن: بازي كي عرضه ميشه ؟ :d:d:d
4 روز دیگه
01145202-2-24SP.gif
شوخي بود برادر :d به اون :d توجه ميكردي :d

آخرین ویرایش:
کلا کسی جز یه آشنا به سری و فن انیمه نقدش برای من اعتبار نداره!‌حتی اگه از10، 10 بده! مثل این میمونه FIFA11 رو بدیم به کسی که طرفدار فوتبال(امریکایی) هست نقد کنه!

• Like
Reactions: PouяiД
من تا حالا نه انیمه های نروتو رو دیدم نه قسمت های قبلیش رو بازی کردم. نیاز هست بازی کنم تا بفهمم جریان چیه یا نه؟ یا باید انیمه هاش رو ببینم؟

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or