Naruto: Ultimate Ninja Storm 2 ~ Xbox360

• Thread starter Thread starter Fratos
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

دستت درد نکنه ناظم جان ، میگم آقا راه داره چنتا ساسوری هم بسازی؟:d

پ.ن:حمله نکنید بابا:d
مسخره کردی :دی ؟ سریع گای رو بردار ! بدو پدرمون در اومد تا ازش چیز درست حسابی پیدا کنیم :دی !
بابا گفتم که دستتون درد نکنه:dآخه الان یه شات ازش دیدم خیلی محکم بود:d

میله خودته ! منتها درخواستت رو کردی دیگه نمیتونی عوض کنی :دی !

آخرین ویرایش:
مسخره کردی :biggrin1: ؟ سریع گای رو بردار ! بدو پدرمون در اومد تا ازش چیز درست حسابی پیدا کنیم :biggrin1: !
بابا گفتم که دستتون درد نکنه:dآخه الان یه شات ازش دیدم خیلی محکم بود:d

میله خودته ! منتها درخواستت رو کردی دیگه نمیتونی عوض کنی :biggrin1: !
خودم میسازم بابا:d

پ.ن:ولی ناظم بهتر میسازه
:biggrin1:

آخرین ویرایش:
میگم آقا راه داره چنتا ساسوری هم بسازی؟:d

sasori.png

دوستان آکاتسوکی ها داره تقریبا پر میشه :دی . بجنبید اگر شخص خاصی رو میخواید :دی !
Fratos :

من بوقم کشکم دوغم چیم پس :دی ؟
پین و ناگاتو نداره که :دی . جفتش خودمم :دی .
+ دِیدارا ، Kisame ، زتسو ، Kakuzu !

EE ! حالا تاپیک رو خراب نکنید دیگه ! اینا بعضی هاشون عقد شدن رفتن :دی . مونده خطبه ی آخر !

آخرین ویرایش:
اقا ما هم میتونیم در این امر انقلابی شرکت کنیم؟:d
با این که انترنتم دایل اپه سعی میکنم برا تاپیک مفید باشم (عشقه ناروتوه دیگه چه میشه کرد):d
اگه شد باید شخصیت انتخابی فعالیت زنده داشته باشه؟:d
اگه میشه هوکاگه دوم برا مادرست کنین اکه هم نشد کاکوزو رو ور میداریم (با اینکه خودم عشق ایتاچی هستم:d)
با تشکر>:d<
ویرایش(الان یه نگای کردم دیدم انگار کاکوزو رو بردن اگه توبی رو نبردن برا ما ردیفش کنید)
باز هم تشکر

آخرین ویرایش:
دوستان !! یه لطفی کنین اول بگین کیو میخواین بعد برش دارین ! الان game.fun کاکوزو رو میخواست . چرا برش داشتین :دی ؟ بگین اول ماهم آواتارش رو بهتون میدیم . اینایی که فردین لطف میکنه میذاره همه درخواست شده بود . پس قبل از برداشتن حتما بگید .
ما که ور نداشتیم:d گفنم اگه کسی ورنداشته وردارم که ویرایش هم کردم اگه خونده باشید گفتم که نگاه کردم دیدم ورداشته شده:)
حالا اگه میشه ما توبی ورداریم اگه زحمتشو بکشید برا ما ردیفش کنید با تشکر>:d<
شما رو نگفتم که :دی . یکی از دوستان دیدم برداشته بودن .
نمیشه یکی دیگه رو انتخاب کنین :دی ؟ آخه میدونید ... میخوایم همه ی توی گیم باشن . توی گیم هم بعیده توبی باشه و باشه هم ماداراس که انتخاب شده . توبی هم قبلا درخواست شده بود چند بار . ولی خب کسه دیگه ای مدنظرتون نیست ؟ مثلا کیسامه ای دیدارایی چیزی :دی ؟

آخرین ویرایش:
دوستان !! یه لطفی کنین اول بگین کیو میخواین بعد برش دارین ! الان game.fun کاکوزو رو میخواست . چرا برش داشتین :دی ؟ بگین اول ماهم آواتارش رو بهتون میدیم . اینایی که فردین لطف میکنه میذاره همه درخواست شده بود . پس قبل از برداشتن حتما بگید .
ما که ور نداشتیم:d گفنم اگه کسی ورنداشته وردارم که ویرایش هم کردم اگه خونده باشید گفتم که نگاه کردم دیدم ورداشته شده:)
حالا اگه میشه ما توبی ورداریم اگه زحمتشو بکشید برا ما ردیفش کنید با تشکر>:d<

الان کاراکتر لیست را دیدم از psp بازم کمتر داره که:((
1. Shipuuden naruto (when heal bar is yellow one tail, when red two tails option to use sage mode)
2. Three tailed naruto (When health bar is red 4 tailed)
3. Sakura (Time skip)
4.Sasuke (With akasuki costume and his current costume, when health bar is red he can use susanoo but it drains health and depending on the costume he can use curse seal level 2)
5. Kakashi (Alternate costume without Jonin vest and a anbu costume and sharingan when health is in red)
6. Might Gai (Inner gates when health is red)
7.Rock lee (Time skip, inner gate when health is red)
8. Tenten (Time skip)
9.Neji (Time skip, byakugan when health is yellow)
10.Asuma
11.Ino
12. Shikamaru
13. Choji (With butterfly)
14. Kurenai (Alternate costume jonin vest)
15. Kiba (Time skip)
16. Shino (Time skip)
17. Hinata (Time skip)
18. Tsunade (Alternate costume she has he coat)
19. Jiraiya (When health is red sage mode)
20. Orochimaru (When health is red turns into snake)
21. Shizune (Alternate costume jonin vest)
22. Baki
23. Gaara ( Can use shukau?)
23. Temari
23. Kankuro
24.Pain (No ideas at the moment)
25. Itachi (When health is red susanoo and altenate costume 1 without akasuki cloak alternate costume 2 anbu)
26. Kisame (When health is red turns into his second form alternate costume without akasuki cloak))
27. Deidara (Alternate costume without akasuki cloak)
28. Hiruko (When health is yellow turns into Sasori)
29.Kakuzu (Alternate costume without Akasuki cloak)
30. Hidan (When health is low turns into his skeleton form)
31. Konan (When health is low grows paper angel wings)
32. Kabuto ( Alternate costume fused with orochimaru)
33. Tobi/Madara (Alternate costume with cloak hood)
34. Danzo
35. Raikage
36. Zetsu
40. Konan
41. First Hokage
42. Second hokage
43. Third hokage
44. Fourth hokage
45. Jugo
46. Suigetsu
47. Chiyo
48. Killer bee
من خودم نمیتونم انتخاب کنم همه را دوست دارم ولی دل را به دریا میزنم first hokage

رفیق عمق PSP رو با این مقایسه میکنی ؟ من نسخه ی PSPـش رو بازی کردم دیگه ... فاجعه ی به تمام معنی ! از بد بودن لنگه نداشت این بازی ! ساختار این کجا و اون کجا !
بعد اینا همه برداشت از سایت و عکس و این حرفا بوده ! من توی عکسی ندیدم هوکاگه اول باشه !
بازی کلا 42 تا شخصیت داره ! اینا اکثرا برداشت آزاد بوده ! که یه جا هم برای گارا علامت سوال گذاشتن . پس نمیتونه تاییده رسمی باشه .

065b0ad2da4d41f3b99a.jpg

آخرین ویرایش:

شما رو نگفتم که :دی . یکی از دوستان دیدم برداشته بودن .
نمیشه یکی دیگه رو انتخاب کنین :دی ؟ آخه میدونید ... میخوایم همه ی توی گیم باشن . توی گیم هم بعیده توبی باشه و باشه هم ماداراس که انتخاب شده . توبی هم قبلا درخواست شده بود چند بار . ولی خب کسه دیگه ای مدنظرتون نیست ؟ مثلا کیسامه ای دیدارایی چیزی :دی ؟
اخه بعد پست من :dفک کردم با منید معذرت اقا کیسامه هم اوکی هست اگه زحمتشو بکشید(بالاخره یه زمانی پارتنر ایتاچی ساما بوده:d)

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or