Naruto: Ultimate Ninja Storm 2 ~ Xbox360

• Thread starter Thread starter Fratos
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
سبک بازی 3 بعدیِ 3 بعدی هست ! یه محیط باز هست ! تقریبا هر کرکتر هم قابلیت های خودش رو داره که عینا شبیه انیمه ساخته شده . درکل مبارزات بازی به کل با بازی های دیگه ناروتو فرق داره .

آهان حالا مثلا شما فکر حالت دانایی یعنی اینکه آدم میشه :دی ... دیگه این چیزا که اسپویل نیست الکی به قول خودت پارازیت میندازی ...
آقا پسر من با توجه به حالت دانایی جیرایا گفتم ، همین واسه من اسپویله ، OK?
راستی شما حالت خوبه؟چرا همه چیز رو با هم قاطی میکنی؟!

آقا پسر من با توجه به حالت دانایی جیرایا گفتم ، همین واسه من اسپویله ، OK?
راستی شما حالت خوبه؟چرا همه چیز رو با هم قاطی میکنی؟!
خب ممکنه بگین که چه اتفاقاتی میوفته توی اون زمان ؟ چون من اون منگا هارو نخوندم میخوام ببینم برای شما که اسپویل شده برام تعریف کنید .
شما اصولا کارت منحرف کردن تاپیک هاس ... توی تاپیک Blaz Blue میای میگی انیمس بعد میگی دوستم میگه انیمس بعد میای میگی انیمه میشه ! بعدش هم میای میگی یه پارازیتی انداختم ... اینجا هم همینطور ! الکی میای میگی اسپویل ! عزیز من چیش اسپویل بود ؟! یکی از دوستان فقط اومد راجب یکی از مود ها حرف زد که تو چندین قسمت دیگه استفاده میشه ... اسپم هم حدی داره ...

خب ممکنه بگین که چه اتفاقاتی میوفته توی اون زمان ؟ چون من اون منگا هارو نخوندم میخوام ببینم برای شما که اسپویل شده برام تعریف کنید .
ای وای من چطوری توضیح بدم بفهمی؟!جدا با چه زبونی بگم؟
انیمه رو که دیدی مبارزه بین پین و جیرایا وقتی دید پین قوی هست رفت تو حالت دانایی با کمک اون دو تا که بقول خودشون این حالت بالاترین حالت مبارزشه.(تو این حالت دیدی جیرایا تغییر شکل داد)
حالا اومدین درباره حالت دانایی ناروتو گفتین ، من تو خوابم فکر نمیکردم ناروتو بتونه این حالت رو به دست بیاره ، شاید تو انیمه ناروتو این حالت رو بشکل سوپرایز اجرا کنه یا هر چیز دیگه.
همین از جذابیتش برای من در اون لحظه کم میکنه و الان که میدونم ناروتو این حالت رو بدست میاره برای من اسپویله.
دیگه نمیدونم چجوری بهت توضیح بدم که قبول کنی !!!
شما اصولا کارت منحرف کردن تاپیک هاس ... توی تاپیک Blaz Blue میای میگی انیمس بعد میگی دوستم میگه انیمس بعد میای میگی انیمه میشه ! بعدش هم میای میگی یه پارازیتی انداختم ... اینجا هم همینطور ! الکی میای میگی اسپویل ! عزیز من چیش اسپویل بود ؟! یکی از دوستان فقط اومد راجب یکی از مود ها حرف زد که تو چندین قسمت دیگه استفاده میشه ... اسپم هم حدی داره ...
جواب اون رو که با دلیل در تاپیکش گفتم ، این که درک شما در این حده به من ربطی نداره !

آخرین ویرایش:
من نمی دونم چرا توی این تاپیک ها اینقدر کل کل می کنید ! آخه گیریم همتون پرفوسور حالا چیش یه دیگران می ماسه بابا جان ایجا بحث و گفتگو همگانیه چرا اینقدر با هم دعوا دارید ؟!

من نمی دونم چرا توی این تاپیک ها اینقدر کل کل می کنید ! آخه گیریم همتون پرفوسور حالا چیش یه دیگران می ماسه بابا جان ایجا بحث و گفتگو همگانیه چرا اینقدر با هم دعوا دارید ؟!
درست میگین بحث رو عوض کنیم :دی ! میگم یه آرت از ناروتو در اومده که ظاهرا ماله این بازیه :

فقط به نظرم یکم از نظر جسته کوچیکه :دی ! منتظر عکس های InGame آکاتسوکی ها میمونیم :دی ...

ولي خدا كنه هيدان رو قشنگ درست كنن! خداييش ته قيافس:eek:! تازه اگه بشه ساديسمي زد حريف رو كه ديگه...:cheesygri! ميگم راستي فلش بك ها هم درست ميشه؟ يعني ميشه با ميناتو هم بازي كرد؟(تو اون فلش بك مربوط به كاكاشي)

راستی اصلا بخش Story این بازی دربرگیرنده "فیلرهای شیپودن"هست ، یا فقط داستان اصلی؟!:thinking:
بعید میدونم حجم بازی کل داستان بازی ( + فیلر ها ) رو بکشه ! به نظرم نبرد های اصلی بازی رو توی بازی گذاشتن تا تمامی نبرد ها ! یعنی حجم بازی کشش نمیده !

بعید میدونم حجم بازی کل داستان بازی ( + فیلر ها ) رو بکشه ! به نظرم نبرد های اصلی بازی رو توی بازی گذاشتن تا تمامی نبرد ها ! یعنی حجم بازی کشش نمیده !
منو بگو گفتم یه "Kyubi VS Kyubi" در انتظارمونه ، ولی همین بتل هیدان اینا خودش یه گیم اگه خوب از کار دربیارند!

تا اونجا که من میدونم تو انیمه به اینجا ها نرسیده ! مگه اینکه بازی آخرای سال بیاد و تا اون موقع انیمه به اون جا ها رسیده !
رسید دیگه، همین قسمت آخر 153 رو اگر نگاه میکردی آخرش نشون داد که ناروتو با اون غورباقه داره صحبت میکنه تو دنیای غورباقه ها :biggrin1:. بعد هم امیدوارم بر اساس مانگا بسازن آخه با این فیلر آخر 30 درصد از داستان اصلی حذف میشه که :((

ای بابا آدم تو تاپیک بازیش هم نمیتونه راحت باشه ، تکلیف ما که مانگا نمیخونیم چیه؟!
خواهشا چیزی اسپویل نکنید اگه هنوز تو انیمه نشون ندادن.!
یعنی چی؟ یعنی این ماجرای دانایی الان کل داستان برای شما معلوم شد ؟ بعدش هم خب برو عزیز مانگا رو بخون چون با توجه به این بچه بازی هایی که سر انیمه در میارن من فکر میکنم شما سال بعد این موقع بتونی جاهای قشنگ داستان رو بخونی :-"

راستی اصلا بخش Story این بازی دربرگیرنده "فیلرهای شیپودن"هست ، یا فقط داستان اصلی؟!:thinking:
توی ناروتو سری اول که توسط Ubisoft عرضه شد فیلر ها نبودن. و تو این نسخه هم شک دارم چون فیلرها تقریبا هیچ نقش مهمی توی داستان نداشتن.
---------------------
کلا من از نسخه اول این بازی که روی PS3 اومد خوشم اومد یعنی تریلر هارو که دیدم با گیم پلیش خیلی حال کردم ولی کلا بازی ای که Ubisoft ساخت رو بیشتر میپسندم به خصوص به خاطر Openworld بودنش.

یعنی چی؟ یعنی این ماجرای دانایی الان کل داستان برای شما معلوم شد ؟ بعدش هم خب برو عزیز مانگا رو بخون چون با توجه به این بچه بازی هایی که سر انیمه در میارن من فکر میکنم شما سال بعد این موقع بتونی جاهای قشنگ داستان رو بخونی :-"
دوستان گفتن این بحث رو ادامه ندین ، من هم برای همین از جواب معظورم ، ببخشید!
فقط یه کلمه بگم این بحث تمام ، از مانگا چیزی اینجا نگید همین و ممنون:smile:

توی ناروتو سری اول که توسط Ubisoft عرضه شد فیلر ها نبودن. و تو این نسخه هم شک دارم چون فیلرها تقریبا هیچ نقش مهمی توی داستان نداشتن.
پس در کل فیلری وجود نداره ، تا ببینیم خود بخش داستانی بازی چطور از آب درمیاد.:thinking:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or