Naruto: Ultimate Ninja Storm 2 ~ Xbox360

• Thread starter Thread starter Fratos
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
كسي ميدونه تا كجاي انيمه رو ميسازن؟ تا اينجا كه فكر كنم نبرد ايتاچي و ساسكه رو داشته باشيم! ولي يعني بعدش هم هست؟ حالت sage ناروتو:love: اگه باشه كه عالي ميشه

ای بابا آدم تو تاپیک بازیش هم نمیتونه راحت باشه ، تکلیف ما که مانگا نمیخونیم چیه؟!
خواهشا چیزی اسپویل نکنید اگه هنوز تو انیمه نشون ندادن.!

جان ؟! چیز اسپویل داری ما مگه گفتیم ؟! یک کلام راجب یکی از مود های ناروتو حرف زدیم ! الان کل منگا رو که اسپویل نکرده ایم انقدر شاکی ـی :دی :دی !

دوستان سلام
خواستم بگم میشه یکم درباره سبک این بازی توضیح بدین؟
اخه من تا حالا از این سری بازی نکردم ولی چون از عکساش خوشم اومد خواستم بدونم چجوریه ؟
ممنون میشم یه توضیح بدین.

یا حق

دوستان سلام
خواستم بگم میشه یکم درباره سبک این بازی توضیح بدین؟
اخه من تا حالا از این سری بازی نکردم ولی چون از عکساش خوشم اومد خواستم بدونم چجوریه ؟
ممنون میشم یه توضیح بدین.

یا حق
سبک بازی 3 بعدیِ 3 بعدی هست ! یه محیط باز هست ! تقریبا هر کرکتر هم قابلیت های خودش رو داره که عینا شبیه انیمه ساخته شده . درکل مبارزات بازی به کل با بازی های دیگه ناروتو فرق داره .
همون"حالت دانایی"رو من عمرا فکر نمیکردم ناروتو به دست بیاره ، این الان اسپویل هست دیگه!(هر چند کوچیک)
آهان حالا مثلا شما فکر حالت دانایی یعنی اینکه آدم میشه :دی ... دیگه این چیزا که اسپویل نیست الکی به قول خودت پارازیت میندازی ...

آخرین ویرایش:
جان ؟! چیز اسپویل داری ما مگه گفتیم ؟! یک کلام راجب یکی از مود های ناروتو حرف زدیم ! الان کل منگا رو که اسپویل نکرده ایم انقدر شاکی ـی :دی :دی !
همون"حالت دانایی"رو من عمرا فکر نمیکردم ناروتو به دست بیاره ، این الان اسپویل هست دیگه!(هر چند کوچیک)

سبک بازی 3 بعدیِ 3 بعدی هست ! یه محیط باز هست ! تقریبا هر کرکتر هم قابلیت های خودش رو داره که عینا شبیه انیمه ساخته شده . درکل مبارزات بازی به کل با بازی های دیگه ناروتو فرق داره .

آهان حالا مثلا شما فکر حالت دانایی یعنی اینکه آدم میشه :دی ... دیگه این چیزا که اسپویل نیست الکی به قول خودت پارازیت میندازی ...
متوجه نشدم!
یعنی فایتینگه؟
اگه باشه که خیلی خوب میشه!

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or