شما از مراحل ساخت بازی خبر دارید ما نمیدونیم؟!کلا این آکاتسوکی ها چون فنای هچلهفتی دارن و به صورت تیمی کار میکنن به درد بازی نمیخورن!
رو چه استدلال و منبعی این حرف رو میزنید؟!
شما از مراحل ساخت بازی خبر دارید ما نمیدونیم؟!کلا این آکاتسوکی ها چون فنای هچلهفتی دارن و به صورت تیمی کار میکنن به درد بازی نمیخورن!
اگه باشه كه عالي ميشهتا اونجا که من میدونم تو انیمه به اینجا ها نرسیده ! مگه اینکه بازی آخرای سال بیاد و تا اون موقع انیمه به اون جا ها رسیده !خدا کنه حالت دانایی ناروتو هم تو اون باشه
سبک بازی 3 بعدیِ 3 بعدی هست ! یه محیط باز هست ! تقریبا هر کرکتر هم قابلیت های خودش رو داره که عینا شبیه انیمه ساخته شده . درکل مبارزات بازی به کل با بازی های دیگه ناروتو فرق داره .دوستان سلام
خواستم بگم میشه یکم درباره سبک این بازی توضیح بدین؟
اخه من تا حالا از این سری بازی نکردم ولی چون از عکساش خوشم اومد خواستم بدونم چجوریه ؟
ممنون میشم یه توضیح بدین.
یا حق
آهان حالا مثلا شما فکر حالت دانایی یعنی اینکه آدم میشههمون"حالت دانایی"رو من عمرا فکر نمیکردم ناروتو به دست بیاره ، این الان اسپویل هست دیگه!(هر چند کوچیک)
همون"حالت دانایی"رو من عمرا فکر نمیکردم ناروتو به دست بیاره ، این الان اسپویل هست دیگه!(هر چند کوچیک)جان ؟! چیز اسپویل داری ما مگه گفتیم ؟! یک کلام راجب یکی از مود های ناروتو حرف زدیم ! الان کل منگا رو که اسپویل نکرده ایم انقدر شاکی ـی![]()
!
متوجه نشدم!سبک بازی 3 بعدیِ 3 بعدی هست ! یه محیط باز هست ! تقریبا هر کرکتر هم قابلیت های خودش رو داره که عینا شبیه انیمه ساخته شده . درکل مبارزات بازی به کل با بازی های دیگه ناروتو فرق داره .
آهان حالا مثلا شما فکر حالت دانایی یعنی اینکه آدم میشه... دیگه این چیزا که اسپویل نیست الکی به قول خودت پارازیت میندازی ...