Naruto: Ultimate Ninja Storm 2 ~ Xbox360

• Thread starter Thread starter Fratos
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
من خیلی از ساسکه خوشم نمیاد . طراحیش خیلی عالیه .
پ.ن : از قدرت های ساسکه هم خیلی خوشم میاد . شارینگان و چیدوری یا همون رایکیری . ولی خب شخصیت یکم زیادی از خود راضی هست . فکر کنم آخرای انیمه آدم شه .
باشه آدم شد میدم تو تاریخ بیهقی(مدلشه!) بنویسن!:laughing:

فقط یه سوال : خدایش خیلی بچه گونه نیست بازیش ؟

--------------------------------------------------------------
heath-ledger-dead_l.jpg

------------------------------------------------------------
you should KNOW not FEAR that one day you have to DIE

خب مشخصه با سری ناروتو آشنایی ندارید . ماریو هم بچه گونس . طرفداراش کمن :دی ؟
من از قسمت اول ناروتو تا قسمت صدویکمش رو دیدم بقیش هم تا چند وقت دیگه دستم میرسه . انیمیشنشش اصلا بچه گونه نیست . کلی هم صحنه های خشن داره که تو هیچ انیمیشن دیگه نمیبیی . من بازیشو گفتم بچه گونست
-----------------------------------------------------
heath-ledger-dead_l.jpg

------------------------------------------------
you should know not fear that one day you have to die

من از قسمت اول ناروتو تا قسمت صدویکمش رو دیدم بقیش هم تا چند وقت دیگه دستم میرسه . انیمیشنشش اصلا بچه گونه نیست . کلی هم صحنه های خشن داره که تو هیچ انیمیشن دیگه نمیبیی . من بازیشو گفتم بچه گونست
-----------------------------------------------------
heath-ledger-dead_l.jpg

------------------------------------------------
you should know not fear that one day you have to die

خیلی هم بچگونه نیست کپی انیمه هست :biggrin1:

hmmm
به نظرتون جلد یکش بهتر نبود :دی ؟ یادمه 10 تا آرت داده بودن و یه نظرسنجی گذاشته بودن و یوزر ها انتخاب کرده بودن ! سره این اینکارو نکردن ؟

فقط یه سوال : خدایش خیلی بچه گونه نیست بازیش ؟
اصولا این نوع بازی ها جوری ساخته میشه که طیف وسیعی از بازیکنان رو دربر بگیره! چقدر حرف زدم.

hmmm
به نظرتون جلد یکش بهتر نبود :دی ؟ یادمه 10 تا آرت داده بودن و یه نظرسنجی گذاشته بودن و یوزر ها انتخاب کرده بودن ! سره این اینکارو نکردن ؟
من که از جلدش خوشم اومد اینجور که معلوم سیج مود ناروتو رو هم ساپورت میکنه :biggrin1:

فقط دوست دارم یه Rasen Shuriken به Kakuzo بزنم ، ببینم سلولهاش چطوری از هم میپاشه!:biggrin1:
مبارزه ساسکه و ایتاچی هم باید جالب باشه ... البته اصل مبارزه بین پین و ناروتو ... بالاخره ناروتو در حالت دانایی استاد شد!
ببینم مگه مانگا رو شروع کردی به خوندن؟

اسپویلر :
خدا کنه به این بخش هایی که ناروتو قرار کیوبی رو کنترل کنه هم برسه :biggrin1: آخه هیچی باحالتر از این نیست که بزنی یک هیولا گنده رو کنترل کنی.

من که از جلدش خوشم اومد اینجور که معلوم سیج مود ناروتو رو هم ساپورت میکنه :biggrin1:
البته والله (با لهجه عربی بخونید:دی) جلد این بازی به اون جلد فاجعه The Broken Bond شرف داره . ولی خب من اولی رو بیشتر دوست داشتم :دی ! یه چیز جالبی بود :دی . البته اینم خوبه :دی . معلومه که میخواد تا آخرای انیمه بره :دی .

کلی با این تصویر حال کردیم
فقط کاش ساسکه ـش رو یه کم داغونتر طراحی می کردن:biggrin1:
.
box shotـها برای ریجن های مختلف با هم فرق دارند یا نه؟

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or