NARUTO : THE BROKEN BOND

• Thread starter Thread starter A.N.X
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
به نظر من این قسمت ها رو میتونستن تو بازی بگنجونن :
یکی جنگ بین گارا و کیمیمارو ...
دوم جنگ او یارو 2 کله با اون یارو که تو گروه گارا و تیماری بود (اسمش یادم نیست) خیمه
شب بازی میکرد
و سوم این که کاشکی شینو رو هم تو بازی میگنجوندن حداقل تو قسمت
VS ازش استفاده میکردیم
مخصوصا جای گارا خالی بود

من هم بازي رو تموم كردم اين هم يك راه مخفي كه اگه برين 10GS ميده اين راه مخفي شما رو به اتاق مخفي ساسوكه ميرسونه توي leaf village اگه توي نقشه نگاه كنين سمت چپ پايين يك درياچه وجود داره كه يك جاي ماهيگيري هم هست درست رو به رو اين جا دو تا برج(توي نقشه به شكل دايره هستش) وجود داره كه يكيشون نزديك به كيبا هست با اين كاري نداريم ولي اون يكي دقيقا زيرش يك تونل وجود داره كه براي رفتن بهش بايد از خشكي وسط درياچه استفاده كنين اولش يكم سخته چون تا نزديك به تونل ميشين شايد برين توي آب البته فكر نكنين يه اتاق مخفي خيلي بزرگ هست ولي اگه برين 10GS ميده يك سكه هم در اتاق هست يكي در تونل

درود
Aidin.gh73 جان البته به این سرراستی که شما گفتی نیست :دی.
desprado جان قبول دارم. احتمالا شماره بعدی از مبارزه همین های که اشاره کردی اغاز میشه. دقیقا مثل مبارزه چهار و اوروچیمارو.
Rize Mize جان با وقتی که سر این قضیه حروم میشه میتونیم 7-8 تا بازی دیگه رو تموم کنیم :دی.

پ.ن. کسی 10 کارت نینجا رو یافته یا نه ؟ (:دی).

شگفتا ... شگفتا که این تاپیک رو فریدون نزده :biggrin1:
عجب بازی شده واقعا نسبت به نسخه قبلی تغییرات زیادی کرده و بازی رو از یک نواختی در آورده ولی منی که تا الان 45 دققیقه بازی کردم یکمی گیچ شدم که به مرور زمان درست میشه ولی پیشنهاد می کنم این بازی رو از دست ندید مثل نسخه قبلش Sountrack هاش عالیه چیزی که واسه من مهمترین فاکتور تو یه بازیه !!!! :دی
در کل اونایی تردید دارن در خریدش منتظر نمونن برین بازی رو بخرین حال کنین Jutsu یاد بگیرین اونم از نوع 3XY$ یش :دی

پ.ن. کسی 10 کارت نینجا رو یافته یا نه ؟ (:دی).

من ده تاشو پيدا كردم بعد از اينكه كارت sasuke رو بدست آوردين يك scroll به اسم FOX بهتون ميده كه اگه اونو تو اسلاتAttack بذارين توي همه ي مبارزه ها ناروتو تبديل به روباه ميشه البته هر كدوم از اين كارت ها رو پيدا كنين يه scroll آزاد ميشه

من 4 یا 5 تا از سکه ها رو نگرفتم
2 تاش توی یه دریاچه هست که من نتونستم تا اونجا رو آب برم
تو یه قسمت هم نشون میده که یک سکه مانده اما نقشه چیزی نشون نمیده
در ضمن اگه بازی رو تا آخر برین محل سکه ها رو تو نقشه نشون میده

تو این بازی به من یه ماموریت داده که میگه با NEJI و CHOJI برو به TANZAKU TOWN بعد من رفتم اونجا ناروتو با این دوتا حرف زد بعدش هیچ علامتی رو نقشه نیومد من هم نفهمیدم باید چی کار کنم:confused:
کسی میتونه کمک کنه

یه چیزی که خیلی اعصاب منو خورد می کنه تو بازی اینه که
مثل سری قبل زیاد Jutsu نداره خوده ناروتو و بین بقیه پخش شده چون واسه هر Mission دو یار میان باهات که همینم اعصابه منو بیشتر خورد می کنه اگه همه کاره خوده Naruto بود بهتر میشد ;)

یه چیزی که خیلی اعصاب منو خورد می کنه تو بازی اینه که
مثل سری قبل زیاد Jutsu نداره خوده ناروتو و بین بقیه پخش شده چون واسه هر Mission دو یار میان باهات که همینم اعصابه منو بیشتر خورد می کنه اگه همه کاره خوده Naruto بود بهتر میشد ;)
نکته اینجاست که ناروتو توی سریال همه کاره نیست :دی.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or