ok رفت تو لیست :biggrin1:ترکیب بسیار خوشایندی از ماجراجوئی و اکشن و مبارزه ست که 100% پیشنهاد میکنم اول Rise of a Ninja (قسمت اول) رو تموم کنی بعد بیای سروقت این یکی.

IGN بهش 8.3 داده نه 8.5درود
اولین امتیاز رو از IGN دشل کرد... 8.5. انتظارم تو مایه های 7 اینا بود. 7 تا 8.
اتفاقا این دفعه نامکو بازی ساخته که میتونه بهش افتخار کنه... خیلی خوب از آب در اومدهيك چيز بگم پيش خودمون باشه اون عنوان خز بنداز دور Broken Bond بزن تو رگ :
خود من بعد از Gears Of War 2 هيچ بازي جديدي بازي نكردم! مثل Dead Space , UndeWorld و...ok رفت تو لیست :biggrin1:
باورتون میشه هنوز نه COD رو بازی کردم نه UC نه underworld نه mirrors Edge نه banjo :biggrin1:![]()
يك چيز بگم پيش خودمون باشه اون عنوان خز بنداز دور Broken Bond بزن تو رگ :biggrin1:IGN بهش 8.3 داده نه 8.5 :biggrin1:
شخصا از Rise of the Ninja خیلی خوشم اومد... به زودی هم به خدمت Broken Bond و Ultimate Ninja Storm میرسم
البته متاسفانه 8.3 گرفته ولي واقعا با قبلي كه خيلي حال كردم. يادش بخير چه زندگي اي بود تو شب هاي گرم تابستان با 360 كه چشم به هم ميزاشتيم 47 درجه ميشد واقعا ميچسبيد يادش بخير.درود
اولین امتیاز رو از IGN دشل کرد... 8.5 :biggrin1:. انتظارم تو مایه های 7 اینا بود. 7 تا 8.
اشتباه شد :biggrin1: از فرط خوشحالی زیادIGN بهش 8.3 داده نه 8.5
شخصا از Rise of the Ninja خیلی خوشم اومد... به زودی هم به خدمت Broken Bond و Ultimate Ninja Storm میرسم![]()

گيم پلي بازي هم خيلي متنوع شدهمثلا بعضي اوقات براي باز كردن يه در يكي رو مي بري به سمت اهرم بعد با اون يكي از در رد ميشي بعد اون يكي هم مياد دمبالت يا مثلا يه جاش بايد با دوست ناروتو هموني كه سايه خودش رو اينور اونور ميفرسته سايش رو بايد كنترل كني بعد ببري به جاهاي غير دسترس يه اهرم بكشي يا سكه جمع كني
كلا تا اينجا كه من رفتم با سه چهار نفر ديگه به غير از ناروتو هم بازي كردم
اسم اون دوست ناروتو "نارا شیکامارو" هستش
از کسانی که بازی رو گرفتن یه سوال داشتم:
ناروتو میتونه تکنینک "راسینگان" رو استفاده کنه یا نه؟
میشه از گنجوتسوها و نینجوتسها مثل انیمه استفاده کرد؟
ممنون

خودم بازی نکردم ولی تو یه تریلر که تو E3 نشون دادن
فکر کنم درستش آرزنگان باشه
اون تکنیکای دیگه هم متوجه نشدم کدوما رو میگی اگه میتونی بگو چجورین چیکار میکنن
:scare: