NARUTO : THE BROKEN BOND

• Thread starter Thread starter A.N.X
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
دوستان وقتی که تو شهری استاد زید بازه بهت میگه واسه یاد گیری این جوتسو باید بری بازی لیوان روی توپ رو انجام بدی . من تا level15 ش رفتم ولی بازم تو نقشه همونجا رو علامت زده!!
کسی میدونه تا level چندش باید برم؟

دوستان قضیه hide-and-seek چیه؟ بازیو تمام کردم. تمام ماموریتهای فرعی، ninja race- ramen delivery همرو تمام کردم ولی بازم این بچه کوچیکه میگه باید قوی تر بشی. البته توی riseof a ninja
چیکار باید بکنم؟

سلام ...
دوستان وقتی که تو شهری استاد زید بازه بهت میگه واسه یاد گیری این جوتسو باید بری بازی لیوان روی توپ رو انجام بدی . من تا level15 ش رفتم ولی بازم تو نقشه همونجا رو علامت زده!!
کسی میدونه تا level چندش باید برم؟
سلام ...
امتیاز لازم را بعد از یکبار مسابقه در جدول با توپ کنار امتیاز لازم برای بدست اوردنش نشان میده.

دوستان قضیه hide-and-seek چیه؟ بازیو تمام کردم. تمام ماموریتهای فرعی، ninja race- ramen delivery همرو تمام کردم ولی بازم این بچه کوچیکه میگه باید قوی تر بشی. البته توی riseof a ninja
چیکار باید بکنم؟
تا جایی که یادم هست برای این مراحل جایی باید از روی اب رد بشید و اگر level چاکرای شما به 3 نرسیده باشه نمیگذاره... بهتره پیش یکی از استاد ها برید و level 3 اموزش چاکرا را با امتیازهای ستاره ای بگیرید.

باسلام

من فکر می کنم آخر این بازی هستم

باید با ساسکه مبارزه کنم

من برای اینکه جوتسویی که ساسکه میزنه رو خراب کنم باید یک کومبوی 6 ضربه ای بهش بزنم ، اما هیچ کدام از کمبو های من به 6 ضربه نمیرسه .

میشه یک کمبوی 6 ضربه ای به من بگید

من با راسنگان ناروتو تونستم جون ساسکه رو تموم کنم . اما انگار نه انگار که هلت بار ساسکه خالیه ، همین طور با من مبارزه می کنه

منتظر راهنمایی شما دوستان هستم

سلام ...
دوست عزیز باید با استفاده از کلون های ناروتو ساسکه را از پای در بیاری... وقتی چند ضربه بهش زدی و فاصله گرفتی ازش جوتسو کلون ناروتو را انجام بده تا شارینگان ساسکه شکسته بشه.

دوستان توی ماموریتی که با sasuke و sakura هستم. میرسیم به یه جایی که 2تا از این پل خرابا هستو 4تا از این دسته ها که باش میشه پرتابه این kunai هارو کنترل کرد. امیدوارم متوجه شدیه باشید کجارو میگم.
چیکار باید بکنم؟

آخرین ویرایش:
اول با ساسکه شارینگان میزنی...کونای ها آروم میشن! میری اونطرف!
بعد دسته چپیه رو میکشی با ساکورا میری اونطرف!
کلون ناروتو رو اجرا میکنی میری اونور پل! (اولش سرعت میگیری از رو کونای ها میپری!)
بعد یه در باز میشه!

من همون اولای بازی که یه دختر میگه باسم یه Pearl بزرگ بیار وقتی نزدیک رودخونه میریم نمیشه رد شد چون پل نداره اونجا باید چیکار کنم !؟

نمیشه ساخت چون اونور پل دیوار هست ! تو رو خدا یکی راهنمایی کنه همونجا که یه دختره خوشگل بهت میگه باسم یه Pearl بزرگ بیار

نمیشه ساخت چون اونور پل دیوار هست ! تو رو خدا یکی راهنمایی کنه همونجا که یه دختره خوشگل بهت میگه باسم یه Pearl بزرگ بیار
باید بری اون پسر چاقه که همش چیپس میخوره رو بیاری !
با ناروتو پل درست میکنی و بعد با پسر چاقه میرو اونور و یه جوتسو میزنی و دیوار رو میشکنی !

همین ، موفق باشی ...

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or